Avoimia työpaikkoja

Haluatko työskennellä yrityksessä, joka on alansa markkinajohtaja Euroopassa ja haluaa kasvaa myös Suomessa?

Sitten alkuaikojensa 1968 – jolloin tarjonta oli 35 mökkiä Norjassa – NOVASOLista on kasvanut alansa johtava toimija Euroopassa, jolla on yli 44 000 loma-asuntoa 29 Euroopan maassa. NOVASOL välittää laatutarkastettuja loma-asuntoja, mökkejä ja huoneistoja muun muassa Suomesta, Ruotsista, Tanskasta, Norjasta, Espanjasta, Italiasta, Ranskasta ja Kroatiasta. Konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa. Suomessa meillä on toimitilat Mikkelissä ja kuulumme samaan yksikköön Ruotsin, Norjan ja Baltian maiden kanssa. Yksikkömme pääkonttori on Göteborgissa. Muissa pohjoismaissa NOVASOL on johtava loma-asuntojen välittäjä. Suomessa olemme toimineet aktiivisesti vuoden 2016 alkupuolelta lähtien ja tavoitteemme on kasvaa yhdeksi alan merkittävimmistä toimijoista myös Suomessa.

NOVASOL kuuluu Wyndham Destination Network ryhmään, jolla on noin 110 000 välitettävää asuntoa yli sadassa maassa ja yli 10 miljoonaa vierasta vuosittain. Wyndham Destination Network on osa Wyndham Worldwide konsernia, joka on noteerattu New-Yorkin pörssissä (NYSE: WYN).

Vapaita työpaikkoja

Meitä on kolme työntekijää Suomen toimistossamme ja haluamme kasvaa suuremmaksi. Meillä on myös tuoteasiantuntijoita eri puolilla Suomea. Tuoteasiantuntijoidemme  tehtävänä on tavata talonomistajia ja solmia välityssopimuksia. Lue lisää tuoteasiantuntijan tehtävästä täällä.

Avoin hakemus:

Meitä kiinnostaa löytää osaavia ihmisiä tiimiimme. Niinpä sinä, joka olet kiinnostunut työstä NOVASOLilla, voit lähettää avoimen hakemuksen ja CV:n sekä henkilökohtaisen kirjeen osoitteeseen novasol@novasol.fi. Otsikoi viestisi ”Avoin hakemus”