Amazing Memories

Osa Awazea

Awaze on Euroopan johtava loma-asuntojen vuokraukseen ja lomakyliin keskittyvä yhtiö. Awazeen kuuluvat  seuraavat omatoimimatkailuun erikoistuneet brändit: cottages.com, Hoseasons, James Villa Holidays, Landal GreenParks ja NOVASOL. Yhtiö tarjoaa upeita lomakokemuksia vuosittain yli kahdeksalle miljoonalle vieraalle , ja tarjonta kattaa yli 110 000 kohdetta 36 eri maassa. Lue lisää osoitteessa www.awaze.com. 

Alla voit lukea lyhyen kuvauksen kaikista yllämainituista brändeistä.

cottages.com

cottages.com on Iso-Britannian johtava loma-asuntojen ja luksuskohteiden tarjoaja yli 21 000 kohteellaan Iso-Britanniassa, Irlannissa, Ranskassa sekä Italiassa. Rannikkokohteista maalaislinnoihin, brändin valikoima kattaa lukuisat ainutlaatuiset ja upeat loma-asunnot, jotka ovat mökkiasiantuntijoiden tarkoin valitsemia. cottages.com auttaa vuosittain yli 1,45 miljoonaa vierasta ja 163 000 lemmikkiä kokemaan täydellisen lomaelämyksen.

Hoseasons

Hoseasons on yksi Iso-Britannian johtavista loma-asunnon tarjoajista yli 31 000 kohteen valikoimallaan, joka ulottuu rannikkoalueilta maaseudulle saakka. Brändin tarjonnasta voit valita mieluisesi kohteen mökeistä veneisiin ja huoneistoihin. Hoseasons majoittaa vuosittain yli 1,75 miljoonaa lomailijaa sekä yli 100 000 lemmikkiä.

James Villas

James Villas tarjoaa vierailleen yli 3000 huvilaa yli 60 upeassa kohteessa Välimerellä, Karibialla ja Amerikassa. James Villas on erikoistunut huvilalomiin ja perheyrityksenä he ovat äärimmäisen ylpeitä omasta maineestaan sekä huikeasta intohimostaan, jonka avulla yritys on tarjonnut parhaita huvilaelämyksiä ja lomakokemuksia jo vuodesta 1984 alkaen.

Landal GreenParks

Landal GreenParks on dynaaminen, johtava bungalow-puistojen johtamiseen, ylläpitoon ja vuokraukseen keskittyvä organisaatio. Sillä on valikoimassaan yli 85 puistoa ja noin 13 700 bungalowia.Organisaatio erottuu muista toimijoista hallinnoimiensa puistojen avoimen luonteen avulla. Rauhan, tilan ja luonnon konseptit ovat Landal GreenParks -puistojen tärkeimpiä ominaisuuksia.

NOVASOL

NOVASOL tarjoaa yli 50 000 loma-asuntoa, joihin kuuluu niin merenrantakohteita, rustiikkisia maaseutuasuntoja upeassa ympäristössä, uima-altaallisia huviloita sekä kaupunkihuoneistoja ympäri Euroopan rakastetuinpia kohteita. Tanskassa 50 vuotta sitten perustetun yhtiön valikoima kattaa 26 maata, mikä tekee siitä Euroopan johtavan loma-asuntojen välittäjän.