Tämä on NOVASOL

50 vuotta sitten…

Tarinamme alkoi 50 vuotta sitten, tarkemmin 28. joulukuuta 1968 – jolloin vastaperustettu yrityksemme sai alkunsa välittämällä mökkejä Norjassa.

Yhden hengen yrityksestä Kööpenhaminassa Nörrebossa sijaitsevasta kellaritilasta, on NOVASOL kasvanut siihen mittaan mitä se tänään on: Euroopan suurin loma-asunto- ja mökkivälittäjä. Vaikka paljon on muuttunut kuluneiden vuosien aikana, ovat NOVASOLin tärkeimmät periaatteet ja näkemykset säilyneet ennallaan.

Nykyinen NOVASOL on kansainvälinen konserni, joka koostuu monessa maassa sijaitsevista tytäryhtiöstä, useassa suosituissa loma-kohteessa olevista paikallistoimistoista ja palvelualttiista henkilökunnasta. NOVASOL on osa RCI-ryhmää – maailmanlaajuista lomaverkostoa, joka puolestaan kuuluu New Yorkin pörssissä noteerattuun Wyndham Worldwide Corporation-yhtiöön.

Tänään voi NOVASOL tarjota 50 000 loma-asuntoa, mökkiä ja huoneistoa lähes 30 maassa. Valikoimamme on laaja ja asiakas voi kauttamme vuokrata asunnon vaikka Etelä-Euroopan Kroatiasta, Espanjasta tai Italiasta. Pohjoisempana Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa ja Norjassa on mökkeilijöille myös tarjolla runsaasti vuokrakohteita. Uutuusmaana valikoimassamme on nykyään myös kiehtova ja historiallinen Egypti!

Asiakas on tärkein

Vaikka NOVASOLin perustamisesta onkin kulunut jo 50 vuotta, on asiakkaiden tyytyväisyys meille edelleen tärkeintä. NOVASOLin toimintaa kuvaa kolme johtavaa käsitettä: laatu – palvelu – luotettavuus. Loma-asuntovalikoimamme on suurempi ja kattaa laajemman alueen kuin yhdelläkään tuntemallamme välittäjällä. Tämä ei kuitenkaan merkitse sitä, että loma-asuntomme eroaisivat kilpailijoidemme asunnoista. Useat tarjoamistamme vuokrakohteista tulevat alun perin juuri kilpailijoiltamme.

Henkilökuntamme

NOVASOL pyrkii erottumaan muista paremmalla ja henkilökohtaisemmalla palvelulla ja tarjoaa tuotteita, joihin asiakkaamme voivat luottaa. Luotettavan laadun tae on yhteistyö loma-asuntojen omistajien kanssa. Henkilökunnallemme asetetaan suuret vaatimukset, mutta samalla pyrimme luomaan myös hyvät työolosuhteet sekä antamaan toimivat työehdot. Meille on tärkeää, että henkilökunta voi hyvin. Tämä on aina asiakkaan etu, joka näkyy mm. palvelun hyvässä tasossa. Haluamme pitää kiinni asiakkaistamme ja kumppaneistamme. Tämän vuoksi perustuu liikeideamme siihen, että loma-asunnon vuokraava lomailija ja asunnonomistaja valitsee ensisijaisesti aina NOVASOLin. Molemminpuolinen luottamus perustuu kommunikaatioon, johon ei kuulu perusteettomat lupaukset. Ohjenuorana on kova ja määrätietoinen työ jonka tunnuslauseena "pidämme sen minkä lupaamme – ja mielellään vähän enemmänkin." Toivon että internet-esittelymme NOVASOLista on kattava ja luo hyvän käsityksen yrityksemme toiminnasta. Kun haluat todeta laatumme, palvelumme ja luotettavuutemme – olet sitten talonomistaja tai loma-asuntoa etsivä vierailija – toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi NOVASOLille. Ota yhteyttä!

Parhain terveisin,

Bernd Muckenschnabel

NOVASOL A/S-konsernin hallituksen puheenjohtaja