Loma-asunto uima-altaalla tekee lomasta aina hieman erityisemmän! Sinun ei tarvitse välittää uima-altaan aukioloajoista tai muista altaankäyttäjistä niin kuin esimerkiksi hotellissa yöpyessäsi, vaan voit itse päättää milloin uima-allasta käytät. Voit nautiskella rauhallisesta aamu-uinnista, leikkiä iltapäivällä vesileikkejä lasten kanssa ja nauttia herkullisesta päivällisestä terassilla altaan reunalla koko perheen voimin. 

 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Loma-asunto uima-altaalla varustettuna tarkoittaa helppoa ja vaivatonta hauskanpitoa koko perheelle! NOVASOL tarjoaa upeat uima-altaalliset loma-asunnot niin ulko- tai sisäuima-altailla varustettuna ympäri Eurooppa. Uima-altaat voivat olla joko yksityisiä ja tai yhteisiä, ja niiden joukosta löytyy myös sellaisia, johon ulkopuoliset eivät näe. Näin saatte rauhassa uiskennella ja oleilla altaalla ilman pelkoa siitä, että esimerkiksi kadulta näkisi altaalle.

Uima-altaalliset loma-asunnot Euroopassa

Vuokraa uima-altaalliset loma-asunnot Euroopasta

Loma-asunto uima-altaalla hyödyttää kaikkia, jotka nauttivat uimisesta ja vedessä leikkimisestä. Myös he, jotka eivät välttämättä uskaltautuisi uimaan esimerkiksi mereen, voivat nauttia uima-altaan tuomista mahdollisuuksista. Erityisesti lapset osaavat ottaa ilon irti uima-altaalla varustetusta loma-asunnosta. Valikoimastamme löydät tuhansia uima-altaallisia kohteita, joista sinun on helppo vuokrata mieluinen uima-altaallinen loma-asunto esimerkiksi Kroatiasta, Espanjasta, Kreikasta tai Italiasta!

Uima-allas ei ole tarkoitettu ainoastaan lapsille, vaan myös aikuiset voivat nauttia siitä lomalla. Tee esimerkiksi rauhallinen aamu-uinti kun toiset vielä nukkuvat, tai muutama rivakampi veto silloin, kun lapset ovat jo asettuneet yöpuulle. Myös yhteinen leikki- tai pelihetki loma-asunnon uima-altaalla koko perheen kesken ilahduttaa varmasti kaikkia.