Jyrkät rinteet ja lumiset vuorenhuiput ovat talviloman symboleita. NOVASOLin vuokramökit ja muut loma-asunnot tarjoavat talvilomallesi muutakin kuin hiihtämistä ja muita talviaktiviteetteja. Vuokraa loma-asunto NOVASOLilta, jolloin koko perhe pääsee nauttimaan Euroopan upeimmista talvilomakohteista sekä raikkaasta ilmasta ja upean lumisista maisemista.  

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Mihin maahan talvilomalle?

Tiedätkö sen ihanan vapauden tunteen, minkä saat kun viiletät alas valkoisina hohtavia rinteitä auringon lämmittäessä kasvojasi? NOVASOLin valikoimasta löydät mökit, huvilat ja huoneistot upeista talvilomakohteista ympäri Eurooppaa. Norja, Itävalta, Tsekki, Saksa, Sveitsi ja Ruotsi tarjoavat jokainen jotakin erilaista mutta samalla myös jotakin samaa: upeat puitteet viettää unohtumaton talviloma Euroopassa!

Talviloma Euroopassa

Pitkä viikonloppu vai parin viikon loma?

Kauttamme voit vuokrata mökin vaikkapa viikon tai kahden ajaksi. Myös pidempiaikaiset sekä lyhyemmät vuokraukset ovat mahdollisia. Talviloma Euroopassa rentouttaa oli sen pituus mikä tahansa, joten voit rauhassa suunnata upeisiin talvilomakohteisiimme juuri sinulle sopivan aikataulun mukaisesti. Talvilomalla pääset nauttimaan raikkaasta ilmasta, upeista talviurheiluolosuhteista sekä yhdessäolosta perheesi tai ystäviesi kanssa. Tiesithän, että myös nelijalkainen perheenjäsenesi on myös tervetullut moniin loma-asuntoihimme? Kauttamme vuokraat lemmikkiystävälliset loma-asunnot ympäri Eurooppaa ilman lisämaksua ympäri vuoden!

Vuokraa mökki ja vietä upea talviloma Euroopassa

Kun sinulla on vuokrattuna mökki Euroopassa, voit itse päättää omasta päivärytmistäsi. Ennen rinteisiin tai laduille suuntamista voitte nautiskella yhdessä maukkaasta aamupalasta kaikessa rauhassa. Pitkän ulkona vietetyn päivän jälkeen on mukava vetäytyä oman vuokramökin rauhaan ja nauttia takkatulen lämmöstä ja tunnelmasta. Mikäli talviurheilulajit eivät ole sinun juttusi, alueilta löytyy myös runsaasti nähtävyyksiä ja muita aktiviteetteja, joista nauttivat varmasti koko perhe.