Loma-asunnot suurille ryhmille

Kysyntä tilaville ja hyvinvarustelluille loma-asunnoille on kasvanut viime vuosina. Suuret loma-asunnot eivät ole ainoastaan koko perheen voimin matkustavien suosiossa, vaan niitä vuokrataan myös erilaisten juhlien järjestämistä varten. NOVASOLin valikoimasta löydät runsaasti suurikokoisia loma-asuntoja, jotka sopivat erinomaisesti usean perheen tai suuren ystäväjoukon lomanviettopaikaksi, tai esimerkiksi häiden tai syntymäpäivien tapahtumapaikaksi.

Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Suuret loma-asunnot Euroopassa

Valikoimastamme löytyy erilaisia loma-asuntoja eri tarpeisiin. Monet kohteemme on varustettu esimerkiksi uima-altaalla, laadukkailla puutarhahuonekaluilla tai wellness-osastolla. NOVASOLin valikoimassa on monentyyppisiä kohteita, ja löydät niiden joukosta esimerkiksi oikeita linnoja ja kartanoita Keski-Euroopasta. Etelä-Euroopassa, kuten vaikkapa Italiassa, valikoimaan kuuluu upeita tiloja esimerkiksi Toscanan kauniissa maisemissa. 

Vuokraa suuri loma-asunto Euroopasta

Minimivaatimukset

Ollakseen sopiva suurten ryhmien tarpeisiin, NOVASOL on määritellyt seuraavat minimivaatimukset suurille loma-asunnoille:

  • majoituskapasiteetti vähintään 14 henkilölle
  • vähintään kuusi makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta
  • vähintään yksi suuri oleskelutila, jossa on tilaa kaikille vieraille

Lisäksi tarjoamme lisäpalveluina muun muassa pitopalvelua, liinavaatteita, loppusiivousta ja niin edelleen.

Miksi kannattaa vuokrata suuri loma-asunto?

  • Ekslusiivisuus - Suurempikin joukko mahtuu saman katon alle, eikä loma-asunto tarvitse jakaa muiden, "ulkopuolisten" vieraiden kanssa
  • Yksityisyys - Suuret loma-asunnot mahdollistavat rennon kokoontumisen perheen ja ystävien kesken. Yhteisten oleskelutilojen lisäksi suuri loma-asunto tarjoaa jokaiselle vieraalle mahdollisuuden myös yksityisyyteen.
  • Vapaus - Kun vuokraat loma-asunnon, sinun ei tarvitse välittää aikatauluista samalla tavalla kuin esimerkiksi hotellimajoituksessa. Loma-asunnossa majoittuessanne voitte itse valita, monelta nautitte aamupalaa tai päivällistä, mihin aikaan lähdette ulos ja palaatte loma-asunnolle...
  • Yksilöllisyys - Vuokraa suuri loma-asunto juhlia varten, jolloin saat itse päättää millaiset juhlat järjestät ja miten ne toteutetaan.
  • Edullisuus - Ryhmämajoitus suuressa loma-asunnossa tulee useimmiten edullisemmaksi kuin monen hotellihuoneen tai esimerkiksi mökin vuokraaminen. Monissa kohteissamme myös lisäkustannukset (käyttökustannukset yms.) sisältyvät usein vuokrahintaan.
Juhlat

Suuri loma-asunto tarjoaa runsaasti erilaisia käyttömahdollisuuksia

Suuri loma-asunto soveltuu monenlaiseen käyttöön: firman virkistys- ja kokoustarpeisiin, urheiluseurojen leirikäyttöön, häiden ja syntymäpäivien järjestämiseen, ystäväporukalla kokoontumiseen tai usean perheen yhteiseksi lomanviettopaikaksi. Vuokraa suuri loma-asunto Euroopan huippukohteista, kuten esimerkiksi Saksasta, Italiasta, Tanskasta tai Kroatiasta, ja vietä unohtumaton loma tai juhla yhdessä rakkaimpiesi kanssa!