Loma-asunnot suurille ryhmille

Kysyntä tilaville ja hyvinvarustelluille loma-asunnoille on kasvanut viime vuosina. Suuret loma-asunnot eivät ole ainoastaan koko perheen voimin matkustavien suosiossa, vaan niitä vuokrataan myös erilaisten juhlien järjestämistä varten. NOVASOLin valikoimasta löydät runsaasti suurikokoisia loma-asuntoja, jotka sopivat erinomaisesti usean perheen tai suuren ystäväjoukon lomanviettopaikaksi, tai esimerkiksi häiden tai syntymäpäivien tapahtumapaikaksi.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Suuret loma-asunnot Euroopassa

Valikoimastamme löytyy erilaisia loma-asuntoja eri tarpeisiin. Monet kohteemme on varustettu esimerkiksi uima-altaalla, laadukkailla puutarhahuonekaluilla tai wellness-osastolla. NOVASOLin valikoimassa on monentyyppisiä kohteita, ja löydät niiden joukosta esimerkiksi oikeita linnoja ja kartanoita Keski-Euroopasta. Etelä-Euroopassa, kuten vaikkapa Italiassa, valikoimaan kuuluu upeita tiloja esimerkiksi Toscanan kauniissa maisemissa. 

Vuokraa suuri loma-asunto Euroopasta

Minimivaatimukset

Ollakseen sopiva suurten ryhmien tarpeisiin, NOVASOL on määritellyt seuraavat minimivaatimukset suurille loma-asunnoille:

  • majoituskapasiteetti vähintään 14 henkilölle
  • vähintään kuusi makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta
  • vähintään yksi suuri oleskelutila, jossa on tilaa kaikille vieraille

Lisäksi tarjoamme lisäpalveluina muun muassa pitopalvelua, liinavaatteita, loppusiivousta ja niin edelleen.

Miksi kannattaa vuokrata suuri loma-asunto?

  • Ekslusiivisuus - Suurempikin joukko mahtuu saman katon alle, eikä loma-asunto tarvitse jakaa muiden, "ulkopuolisten" vieraiden kanssa
  • Yksityisyys - Suuret loma-asunnot mahdollistavat rennon kokoontumisen perheen ja ystävien kesken. Yhteisten oleskelutilojen lisäksi suuri loma-asunto tarjoaa jokaiselle vieraalle mahdollisuuden myös yksityisyyteen.
  • Vapaus - Kun vuokraat loma-asunnon, sinun ei tarvitse välittää aikatauluista samalla tavalla kuin esimerkiksi hotellimajoituksessa. Loma-asunnossa majoittuessanne voitte itse valita, monelta nautitte aamupalaa tai päivällistä, mihin aikaan lähdette ulos ja palaatte loma-asunnolle...
  • Yksilöllisyys - Vuokraa suuri loma-asunto juhlia varten, jolloin saat itse päättää millaiset juhlat järjestät ja miten ne toteutetaan.
  • Edullisuus - Ryhmämajoitus suuressa loma-asunnossa tulee useimmiten edullisemmaksi kuin monen hotellihuoneen tai esimerkiksi mökin vuokraaminen. Monissa kohteissamme myös lisäkustannukset (käyttökustannukset yms.) sisältyvät usein vuokrahintaan.
Juhlat

Suuri loma-asunto tarjoaa runsaasti erilaisia käyttömahdollisuuksia

Suuri loma-asunto soveltuu monenlaiseen käyttöön: firman virkistys- ja kokoustarpeisiin, urheiluseurojen leirikäyttöön, häiden ja syntymäpäivien järjestämiseen, ystäväporukalla kokoontumiseen tai usean perheen yhteiseksi lomanviettopaikaksi. Vuokraa suuri loma-asunto Euroopan huippukohteista, kuten esimerkiksi Saksasta, Italiasta, Tanskasta tai Kroatiasta, ja vietä unohtumaton loma tai juhla yhdessä rakkaimpiesi kanssa!