Tropical Islands -lomakylä

Vuokraa mökki lomaparatiisin ääreltä Berliinissä!

Haluaisitko nauttia trooppisesta ilmastosta ilman, että sinun tulee matkustaa tuhansien kilometrien päähän? Siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan valikoimaamme, josta löydät myös loma-asunnot ja mökit Tropical Islands –lomakylästä, missä voit nauttia palmujen katveesta, valkoisista hiekkarannoista ja miellyttävästä ilmastosta ympäri vuoden – ja vain kivenheiton päässä Berliinistä!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Tropical Islands on yli 6000 neliömetrin suuruinen kupolirakennus, jonka sisällä on valtava lomaparatiisi täynnä ihmeitä. Tropical Islandsista löydät Euroopan suurimman sisäsademetsän, jossa rantoja, trooppisia palmuja, erilaisia uima-altaita, vesipuistoja, baareja sekä ravintoloita. Kun sinulla on varattuna mökki Saksasta ja Tropical Islands -lomakylästä NOVASOLin kautta, pääset nauttimaan kaikesta tästä upeasta tarjonnasta ja vesimaailman eduista samalla, kun vietät rentouttavan loman oman loma-asuntosi rauhassa.

Vuokraa mökki Tropical Islandsilta

Miksi Tropical Islandsiin NOVASOLin kautta?

Tropical Islands –vesiparatiisi on erittäin suosittu lomakohde, joka houkuttelee kävijöitä kaikkialta Euroopasta ympäri vuoden.  NOVASOLin viihtyisät loma-asunnot avian Tropical Islandsin tuntumassa, joten täällä jos missä voit helposti nauttia niin oman loma-asunnon rauhasta, kun Tropical Islandsin tarjoamista villeistä vesiseikkailuista! Mikäli haaveilet vuokraavasi loma-asunnon Tropical Islands –lomakylästä, haluamme tehdä päätöksenteosta vieläkin helpompaa näillä tiedoilla:

 • Paikan päällä on NOVASOLin oma palvelutoimisto, joka auttaa sinua tarvittaessa
 • Sisäänpääsy Tropical Islandsiin sisältyy vuokrahintaan koko vierailunne ajan (poislukien lähtöpäivänä). Lisäksi käytössänne on erillinen sisäänkäynti jonotuksen välttämiseksi
 • Voit vuokrata kauttamme liinavaatteet ja pyyhkeet
 • Valitse itse matkustusajankohtasi! Kohteissa on käytössä vapaasaapumispäivä ja yöpyminen on mahdollista kahdesta yöstä ylöspäin
 • Monet mökit soveltuvat myös lemmikin kanssa matkustaville
 • Perusturvapakettimme, johon sisältyy myös peruutusturva, sisältyy aina hintaan, kun varaat suoraan NOVASOLilta

Tropical Islands on täynnä aktiviteetteja, ruokapaikkoja, kauppoja sekä paljon muuta, joten vierailusi tulee olemaan aina kaikkea muuta kuin tylsä! Kun kaipaat hiljaisuutta, voit helposti vetäytyä loma-asuntosi suojiin nauttimaan esimerkiksi yhteisestä illallisesta perheesi kanssa. Vuokraa mökki Saksasta ja suuntaa rentouttavalle lomalle Berliinin lähelle Tropical Islands –lomakylään!

Unohtumaton elämys koko perheelle

Kun sinulla on vuokrattuna mökki Tropical Islandsilta, voit helposti yhdistää trooppiset vesileikit rauhalliseen mökkielämään ja yhdessäoloon. NOVASOLin asiakkaana pääset hyödyntämään erillistä sisäänkäyntiä, jolloin vältyt jonottamiselta. Lomaillessasi Tropical Islandissa pääset nauttimaan valtavista hiekkarannoista, laguuneistä, Saksan pisimmästä vesiliukumäestä (25m), sauna-alueista, hyvinvointipalveluista... Tule ja koe kaikki tämä paikan päällä!

Vuokraa mökki Tropical Islandsilta ja vietä trooppinen loma ympäri vuoden

Huikea vesipuisto ja sen tarjoamat palvelut ovat vain lyhyen matkan päässä, kun sinulla ja perheelläsi on vuokrattuna mökki Tropical Islandsilta. Vesipuiston lisäksi alueella on myös minigolfrata, kuumailmapalloilumahdollisuus sekä oma ostosbulevardi. Lasten Tropino-kerho soveltuu hyvin pienemmille lomailijoille ja tarjoaa kaiken ikäisille runsaasti erilaisia aktiviteettejä, kuten kiipeilyä, softballia ja minikartia, sekä paljon muuta. Täällä lapsiperheet voivat nauttia aktiivisesta ja ikimuistoisesta lomasta! 

Vuokraa mökki Tropical Islandsilta

AMAZONIA – Nauti ulkoilmasta vuoden ympäri

35 000 neliometrin suuruisella alueella sijaitseva AMAZONIA sijaitsee Tropical Islandsin edustalla. AMAZONIA on avoinna vuoden ympäri ja tarjoaa muun muassa seuraavaa:

 • Kaksi lämmitettyä, 28-asteista allasta (1350m2)
 • Vesiputousmaali vesipooloa varten
 • Uniikki ”Whitewater River”, jossa 250m pitkä suihkuvirtauskanava
 • Peli-ja urheilualue, jossa rantalentis- ja jalkapallokentät
 • Geisireitä, vesiputouksia, uima-altaita, hierontapisteitä sekä paljon muuta!

Sään salliessa Tropical Islands –kokonaisuuteen kuuluva AMAZONIA on avoinna vuoden ympäri. Kun sinulla on vuokrattuna mökki Tropical Islandsilta, pääsy myös tälle ulkoalueella kuuluu vuokrahintaan vierailusi ajan.

Varaa mökki Tropical Islands -lomakylästä

Kun sinulla on vuokrattuna mökki Saksasta NOVASOLin kautta, sinun on helppoa nauttia rennosta ja virkistävästä lomasta perheesi ja ystäviesi kanssa. Mökki Tropical Islandsilta on erinomainen valinta, sillä NOVASOLin asiakkaana sisäänpääsy vesipuiston ihmeelliseen maailmaan sekä sen ulkopuolella sijaitsevaan AMAZONIAan sisältyy vuokraamasi mökin hintaan koko oleskelusi ajan lähtöpäivää lukuun ottamatta.

Paikallistoimistomme auttaa sinua, mikäli sinulla ilmenee jotakin kysyttävää tai kohtaat odottamattomia pulmia lomasi aikana. Haluatko esimerkiksi vuokrata liinavaatteet ja pyyhkeet lomasi ajaksi? Tämä hoituu helposti paikallisen palvelutoimistomme kautta.

Vuokraa mökki Tropical Islandsilta

Varaa trooppinen loma Saksasta NOVASOLin kautta

Sinun on mahdollista vuokrata mökki Tropical Islandsilta vähintään kahdeksi vuorokaudeksi, saapumispäivän voit valita itse. NOVASOLin lomamökit Tropical Islands –lomakylässä tarjoavat unohtumattomia lomaelämyksiä, trooppisia vesileikkejä sekä riemukasta yhdessäoloa perheen ja ystävien kanssa. Vuokraa unelmiesi loma tropiikista jo tänään helposti ja turvallisesti kauttamme!