Vastavalmistuneita loma-asuntoja Itämeren äärellä

Syyskuusta 2018 alkaen uusi ja upea High End Travemünde -lomakylä tarjoaa vuokrattavasti yli 100 korkealaatuista lomahuoneistoa. Näistä loma-asunnoista monet tarjoavat näköalan joko Trave-joelle tai Itämerelle. Valikoimasta löytyy sopivia loma-asuntoja kaikkiin tarpeisiin ja toiveisiin, olipa mielessäsi sitten perheloma, rentouttava loma kahdelle tai yhteinen lomaviikko suurella porukalla, jossa kaikki haluavat asua itsenäisesti mutta samalla kuitenkin lähellä toisiaan. Koe kaunis Travemünden alue ja vuokraa loma-asunto High End Travemündestä NOVASOLin kautta! 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

High End Travemünde - Loma-asuntoja huippusijainnilla meren äärellä

Kun suunnitelmissasi on viettää seuraavan kerran loma Saksassa, vuokraa tasokas ja viihtyisä loma-asunto High End Travemündestä! Helpoiten varauksenteko onnistuu suoraan täällä kotisivuillamme, mistä löydät myös koko loma-asuntotarjontamme kaikkiaan 28 eri maasta. High End Travemünden lomakylä toivoittaa vieraansa tervetulleiksi syyskuusta 2018 alkaen upeisiin loma-asuntoihin, jotka sijaitsevat aivan Itämeren äärellä.

High End Travemündessä sinun on mahdollista viettää mukava ja rentouttava loma Saksassa, Itämeren rannalla. Lomakylää rakennettaessa on ajateltu jokaista yksityiskohtaa: kynttilöitä, upeita näkymiä Itämerelle ja Trave-joelle, skandinaavista muotoilua, laadukasta sisustusta ja löytyypä joistakin kohteista (varustelutasosta riippuen) myös bio-takka, sauna, poreallas ja höyrysauna sadesuihkulla.

Vuokraa loma-asunto High End Travemündestä

Esimerkkejä siitä, mitä vuokrattu loma-asunto High End Travemündestä tarjoaa lomallesi

NOVASOLin valikoimasta löydät useita erilaisia lomakyliä ja loma-alueita Saksasta. Tässä muutama esimerkki siitä, mitä High End Travemünden upeat loma-asunnot voivat sinulle tarjota:

 • Majoitusta 2-6 hengelle
 • Monet kohteet ovat esteettömiä ja soveltuvat hyvin pyörätuolilla liikkuvalle
 • Käyttökustannukset sisältyvät hintaan
 • Suuri loggia/parveke
 • Esimerkkejä varustuksesta: bio-takka, kiikarit (panttia vastaan), sauna, poreamme, höyrysauna sadesuihkulla
 • Täysvarusteltu keittiö
 • Hissi
 • Panoraamanäköala kaikista asunnoista
 • Lemmikkiystävällisiä huoneistoja saatavilla
 • Ilmainen ja rajoittamaton wifi kaikissa asunnoista
 • Päivähinta alkaen kahdesta yöstä
Vuokraa loma-asunto High End Travemündestä

Koe unohtumaton loma Travemündessä

Travemünden sijainti antaa sinulle mahdollisuuden aloittaa lomasi Saksassa pelkän lauttayhteyden päässä. Vietä muuta yö Travemündessä sijaitsevissa loma-asunnoissamme matkallasi etelään, tai tee lomakylästä pääkohteesi ja nautti kaikesta, mitä sillä on tarjottavanaan. Miksi et samalla tekisi esimerkiksi päiväretkeä läheiseen Lyypekin kaupunkiin,  joka on aina suosittu matkailukohde. Täsä UNESCOn maailmanperintökohteiden listalta löytyvä kaupunki tarjoaa upean tunnelman, mutta myös hyvät ostosmahdollisuudet ja kokemuksia kaiken ikäisille.

Varaa loma-asunto High End Travemündestä helposti ja turvallisesti suoraan kotisivuiltamme. Tiesithän, että varaukseen sisältyy automaattisesti ilmainen turvallisuuspaketti, johon kuuluu muun muassa peruutusturva, jos kyseessä on äkillinen sairaus. Voit lukea lisää peruutusturvasta vuokrausehdoistamme. Lämpimästi tervetulleeksi lomalle High End Travemündeen kauttamme!