Tervetuloa lomailemaan johonkin NOVASOLin monista lomakylistä Saksassa!

Saksaan rakennetaan jatkuvasti uusia loma-alueita. Kyseessä on tavallisesti upeita viiden tähden kohteita, joissa jo pelkkä majoitus on erinomainen syy vierailulle. NOVASOL huolehtii monien näiden alueiden loma-asuntojen välityksestä ja vuokraamisesta. Niinpä löydät laajan ja monipuolisen valikoiman jännittäviä loma-asuntoja, huoneistoja ja mökkejä Saksan lomakylien valikoimassamme.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Enemmän kuin "pelkkä" lomakylä

Mitä me kutsumme lomakyläksi on niin paljon muutakin kuin pelkkä alue, jolle on sijoitettu mökkejä vieri viereen luonnolliseen ympäristöön. Täältä löydät myös korkealuokkaisia loma-asuntoja, joista avautuu upea panoraamanäköala merelle. Voit myös suunnata lomalle tunnettuihin vesipuistoihin, joiden sisäänpääsy sisältyy loma-asunnon vuokrahintaan. Valikoimasta löydät myös upeita rantahuviloita, jotka on rakennettu aivan veden äärelle. Mikäli haluat liikkua lomallasi etkä "jumittua" yhteen paikkaan, mikset vuokraisia asuntovenettä lomaasi varten? Alla olemme luetelleet muutamia esimerkkejä suosituista ja viihtyisistä kohteista, joissa sinun on mahdollista viettää ihana loma lomakylässä Saksassa:

  • Tropical Islands – Valtavan kupolin vierellä, vain kivenheiton päässä Berliinistä sijaitsee Tropical Islandsin lomakylä. Kylässä sijaitsee myös NOVASOLin oma palvelutoimist, ja sisäänpääsy upeaan vesipuistoon kuuluu vuokrahintaan koko vierailusi ajan.
  • Travemünde Waterfront – Tämä Priwallin niemimaalla sijaitseva lomakylä on uusi ja kasvaa jatkuvasti. Löydät Travemünde Waterfrontista upean korkealuokkaisia loma-asuntoja niin promenadin varrelta kuin hiekkadyynienkin keskeltä kauniilla Itämerelle avautuvilla maisemilla varustettuna.
  • Schönhagen Strand – Suositulla Schönhagen Strandin alueella sijaitsevan lomakylän kohokohta on Itämeren läheinen sijainti. Kuten muutkin lomakylät Saksassa, myös Schönhagen Strand tarjoaa runsaasti aktiviteettimahdollisuuksia ja monipuolista tekemistä lomasi ajalle.
  • Prora Solitaire Rügenissä – Rügen on tunnettu ja suosittu lomakohde, joka tarjoaa upeita mökkejä ja loma-asuntoja.

Lomakyläkohteiden lisäksi tarjoamme runsaasti erilaisia loma-asuntoja ympäri Saksaa. Yksityisomisteiset loma-asunnot ovat laatutarkastettuja, ja perusturvapakettimme sisältyy aina vuokrahintaan. 

Lomakylät Saksassa

Loma lähellä rantaa Schleswig-Holsteinissa

Sieltä, missä Etelä-Tanska päättyy ja Pohjois-Saksa loppuu, löydät Schleswig-Holsteinin alueen. Tämä Saksan pohjoisin osavaltio upeine rannikkoalueineen houkuttelee paikalle vuosittain runsaasti matkailijoita ympäri Eurooppaa. 

Schleswig-Holsteinista löydät kattavan valikoiman lomakyliä, joissa voit nauttia olostasi ja lomastasi:

Dagebüll

Schleswig-Holsteinin luoteisosassa sijaitseva Dagebüllin lomakylä kutsuu lomailemaan meren rannalle. Pohjoisen sijaintinsa ansiosta Dagebüll on erinomainen matkakohde myös suomalaisille lomailijoille. Tässä lomakylässä on runsaasti viiden tähden loma-asuntoja eri kokoluokissa, joista kaikki sijaitsevat lähellä merta. Vieraile lomasi aikana myös Wattermeerin kansallispuistossa!

OstseeResort Olpenitz

Tämä upea lomakylä on jotakin hyvin ainutlaatuista. OstseeResort Olpenitzin loma-asunnot ovat vain muutaman metrin päässä vedestä ja ne tarjoavat vertaansa vailla olevan näkymän merelle. Laguunimaisella niemimaalta, Schlein-vuonon suuaukon, Itämeren ja venesataman välistä, alkaa upea lomakyläalue. OstseeResort Olpenitzista löydät useita loma-asuntoja, joita voit vuokrata. Kohteiden sijainti enemmän tai vähemmän veden äärellä tekee tästä ainutlaatuisen paikan viettää lomasi paikassa, josta avautuvat upeat panoraamanäkymät merelle useista eri suunnista.

Süssauer Strand

Itämerellä ja Fehmarnin saarella, jota ympäröivät pitkät luonnon rannat, kauniit metsät ja pellot, sijaitsee NOVASOLin lomakylä Süssauer Strand. 27 000 m²:n alueella modernit ja viihtyisät loma-asunnot sijaitsevat käytännöllisissä ja kodikkaissa puutaloissa. Lomakylässä on myös useita viiden tähden huoneistoja, jotka on sisustettu korkealuokkaisilla huonekaluilla ja varustettu saunalla ja monissa tapauksissa merinäköalalla ensimmäisestä kerroksesta.

Friedrichskoog Spitze

Kauniilla niemimaalla, joka sijaitsee länsirannikolla ja Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer -kansallispuiston naapurissa, on viihtyisä Friedrichskoog. Täällä meren ja rantojen äärellä on erinomaiset olosuhteet, jossa perheen pienimmätkin voivat nauttia olostaan - etenkin auringossa. Tämä saksalainen lomakylä tarjoaa hyvät mahdollisuudet rentoutumiseen loma-asunnoissa, joissa on oma sauna, höyrysauna, oma uima-allas tai poreallas.

Schönhagen

Varsinainen Schönhagen on pieni viehättävä lomakohde. Tässä idyllissä, aivan meren äärellä, sijaitsee Schönhagen Strandin lomakylä ja sen eksklusiiviset ja upeat loma-asunnot. Voit vapaasti valita mieluisesi kohteen loma-asunnoista, joissa on oma sauna ja poreallas, sekä paljon muuta. Valikoimassa on myös ylellisiä taloja, joissa on uima-allas ja / tai oma sauna ja höyrysauna. Useista tämän lomakylän kohteista on lisäksi kauniit näkymät Itämerelle.

Travemünde-Priwall

Priwall kauniine hiekkarantoineen, satama Passat-museoineen ja Etelä-Priwallin suojattu luonnonpuisto ovat tutustumisen arvoisia kohteita. Travemünden Priwall-lomakylässä on sekä skandinaavisia mökkejä, joista jokaisessa on neljä kahden hengen studiota, että saunamökkejä jopa kuudelle henkilölle, jossa voit hyödyntää sekä hotellihuoneiden että loma-asuntojen etuja. Vain 100 metrin päässä merestä sijaitsevat kohteet ovat täysvarusteltuja ja ne ovat varattavissa kahdesta yöstä ylöspäin - saapumispäiväksi voit valita juuri sen, mikä sopii sinulle parhaiten.

Lomakylät Saksassa

Lomakylät Saksan saarilla

Saksan rannikolla on useita kauniita saaria, joilta myös löytyy suosittuja loma-alueita. Lomanvietto saarella on usein erityinen kokemus, jossa merenrannalla on tärkeä rooli. Muun muassa Rügeniltä voit vuokrata mökin tai loma-asunnon NOVASOLin kautta:

Prora Solitaire Rügenissä

Näistä eksklusiivisista loma-asunnoista on kaunein näkymä merelle ja suoraan seitsemän kilometrin pituiselle Prorer Wiek -hiekkarannalle. Täällä voit vuokrata korkealaatuista majoitusta, joka on sisustettu tyylikkäästi, mukavasti ja lomailmapiiri mielessä. Lomakylässä on muun muassa yhteinen puistoalue, jossa on uima-altaita, grillipaikka, oleskelutila ja terasseja, sekä pysäköintipaikka, ilmainen WiFi ja polkupyöränvuokrausmahdollisuus.

Altefähr Rügenissä

Moderni, energiatehokas ja valoisa loma-asunto Altefährin lomakylässä on vain muutaman sadan metrin päässä vedestä ja tarjoaa paljon muutakin kuin mukavaa pakopaikkaa. Nämä loma-asunnot ovat erinomainen lähtöpaikka Rügeniin tutustumiselle - autolla tai veneellä, polkupyörällä tai jalkaisin - ympäri vuoden.

Lomakylät Saksassa

Mökit Saksassa

Jos perheesi koostuu "vesieläimistä" ja kylpyläloma kuulostaa hyvältä suunnitelmalta, Saksa tarjoaa täydelliset olosuhteet tällaista lomaa varten. Täällä voitte helposti yhdistää vapaan oleskeluun omalla mökillä, samalla kun olet kylpylän välittömässä läheisyydessä. 

Tropical Islands

Täällä, aivan vaikuttavan Tropical Islands -kupolirakennelman äärellä, joka pitää sisällään noin 6200 neliömetrin suuruisen trooppisen vesiparatiisi, sijaitsee NOVASOLin lomakylä. Täällä voit nauttia mukavasta 26 asteen lämpötilasta, maailman suurimmasta katetusta sademetsästä, Euroopan suurimmista trooppisista saunamaisemista, 200 metriä pitkästä, valkoisesta hiekkarannasta ja niin edelleen. Kuten tropiikkikin, myös tämä upea paratiisi on auki ympäri vuoden, seitsemänä päivänä viikossa. Myös suuri ulkotila AMAZONIA tarjoaa runsaasti tilaa rentoutumiseen ja hauskanpitoon vedessä. NOVASOLin asiakkaana sinulla on vapaa pääsy vesipuistoon ja Amazoniaan oleskelusi aikana, kun asut lomakylässä Tropical Islandsilla.

AquaMagis

Olipa suunnittelmissasi sitten seikkailua, perhelomaa tai viikonloppulomailua, voit odottaa innolla  oleskelua NOVASOLin AquaMagisi-lomakylässä. Siellä olet keskellä idyllistä Sauerlandin aluetta ja on suoraan yhteydessä AquaMagisiin. Lähistöllä on lisäksi monia jännittäviä retkivaihtoehtoja. Kun vuokraat lomamökin AquaMagisin lomakylästä, sisäänpääsy WASSERweltiin sisältyy vuokrahintaan.

Varaa majoitus seuraavaa lomaasi varten Saksasta

Tervetuloa löytämään seuraava unelmiesi loma-asunto Saksasta ja hakemaan inspiraatiota! Täällä voit myös varata haluamasi loma-asunnon helposti suoraan verkossa. Katso kaikki vuokraamamme loma-asunnot Saksasta ja varaa omasi vaikka jo tänään!