Loma Löttorp Campingissa

Loma Öölannilla meren äärellä aktiviteettien parissa

Tervetuloa vuokraamaan mökki Löttorps Campingista ja viettämään ihana loma Öölannin saarella! Tässä lomakylässä pääset nauttimaan lähialueen rannoista oman aikataulusi mukaisesti sekä kokeilemaan erilaisia aktiviteetteja. Vietä rentouttava mökkiloma Ruotsissa varaamalla omasi NOVASOLin kautta!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Lomakylä vailla vertaa

Vuokrattu mökki Löttorps Campingista tarjoaa sinulle hyvän alun mukavalle lomalle kauniilla Öölannin saarella. Mökillä sinun on helppoa nauttua omasta rauhasta, aikatauluista sekä vapaudesta. Lomakylä tarjoaa kuitenkin myös hieman lisämausteita lomallenne erilaisten palveluiden ja aktiviteettien muodossa. Kun sinulla on vuokrattuna mökki Löttorps Campingista NOVASOLin kautta, muun muassa nämä palvelut ovat lähettyvilläsi:

Stekhuset Munken - Keskiaikainen kievari Öölannilla! Täällä voitte nauttia herkullinen, keskiajan inspiroiman aterian koko perheen kesken jännittävässä ympäristössä. Ritarit, palvelijat ja munkit tarjoilevat aterialla mm. hyvin grillattuja lihoja. Mikäli teitä onnistaa, saatatte nähdä myös tulitaiteilijan esityksen päivällisen aikana. Lähistöllä on myös italialainen pizzeria sekä jäätelöbaari.

Löttorp - Vain kahden kilometrin päässä sijaitseva resort pitää sisällään vuoden ympäri palvelevia kauppoja ja ruokapaikkoja. Löttorp on Pohjois-Öölannissa sijaitsevan Borgholmin kunnan kolmanneksi suurin keskus.

Hiekkaranta ja meri – Useat mökkikylässä sijaitsevista mökeistämme sijaitsevat noin 200-300 metrin päässä rannasta. 

Seikkailugolf – Minigolfia villieläinteemalla! Hauska kokemus koko perheelle.

Kuten monissa muissakin Ruotsin lomakylissä, myös täällä monet aktiviteetit ovat avoinna kesäkaudella. Mutta kun teillä on varattuna mökki Löttorps Campingista Öölannin saarella, lähialueen kaupoista suurin osa palvelee teitä koko vuoden ympäri.

Vuokraa mökki Löttorps campingista

Lyhyesti mökeistämme

Kun teet haun kotisivuillamme ja klikkaat kohteen tietoihin, näet täsmälleen, mikä jokainen yksittäinen mökki Löttorps Campingista sinulle tarjoaa. Tässä hieman tiivistettyä tietoa Löttorps Camping –lomakylän mökeistä:

  • Rakennettu tai remontoitu täysin vuosina 2013-2017
  • Sijaitsevat 250m päässä merestä
  • Liinavaatteet, pyyhkeet ja soutuvene vuokrattavissa
  • Mahdollisuus tilata loppusiivous (tai tehdä se itse)
  • Varustukseen kuuluu syöttötuoli ja pinnasänky
  • Wifi/langaton internet

Kuten aiemmin mainitsimme, nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä useat mökit Löttorps Campingissa tarjoavat. Sinun on helpointa löytyy juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi sopiva mökki, kun teet haun täällä kotisivuillamme. 

Loma Öölannilla ja Löttorpissa

Öölanti on yksi Ruotsin suosituimmista lomapaikoista, eikä ihmekään. Saaren upea luonto, mukava ilmapiiri sekä meren läheisyys ovat vain muutamia niistä syistä, miksi saari on niin monen matkailijan suosikkikohde vuosi toisensa jälkeen.

Löttorp sijaitsee Öölannin pohjoispuolella, josta löydät myös runsaasti upeita merellisiä uimarantoja. Uimisen lisäksi alueella on mahdollista harrastaa myös monia muita aktiviteetteja ja vierailla mielenkiintoisissa käyntikohteissa: kiehtova peikkometsässä saaren koilliskärjessä, myyttisessä Blå Jungfrun –kansallispuistossa tai hauskassa Lådbilslandetissa (”mäkiautomaa”) Löttorpissa, joka on erittain suosittu varsinkin perheen pienempien keskuudesssa.  

Varaa mökki Löttorps campingista NOVASOLin kautta

Kuten kaikki muutkit vuokraamamme mökit Öölannilla, myös mökki Löttorps Campingissa tarjoavat sinulle samat edut, kun varaat sen NOVASOLin kautta:

  • Varaukseen ja vuokrahintaan sisältyy maksuton Perusturvapaketti, joka sisältää peruutusturvan äkillisen sairastumisen tai työttömyyden vuoksi
  • Paikallinen henkilökuntamme on vieraillut jokaisella mökillä ennen niiden hyväksymistä vuokrattavaksi. Tällä pyrimme varmistamaan kohteidemme laadukkuuden ja kohdetietojen paikkansapitävyyden
  • Voit aina olla meihin yhteydessä, mikäli sinulla ilmenee kysyttävää ennen matkaa, sen aikana tai sen jälkeen
  • Voit varata mieluisen mökin kätevästi suoraan netistä helposti ja turvallisesti