Myös Ruotsista löytyy ihastuttavia lomakyliä, jossa voitte viettää rentouttavan loman koko perheen kesken. Miltä esimerkiksi kuulostaisi loma Öölannissa? Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme ja vuokraamaan mökki Ruotsista jostakin sen ihanista lomakylistä kauttamme!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Varaa mökki lomakylästä Ruotsissa

Meillä on luonnollisesti valikoimassamme runsaasti eri hintaisia ja kokoisia mökkejä Ruotsissa maan suosituimmilla loma-alueilla. Tällä sivulla esittelemme kuitenkin tarkemmin lomakylätarjontaamme, jossa meillä on myös runsaasti mökkejä vuokrattavana. Mikäli matkustatte useamman perheen kesken, tai haluatte suunnata yhteiselle lomalle suuren ystäväporukan kesken, mökki lomakylästä on erinomainen vaihtoehto. Miten olisi esimerkiksi:

  • Löttorp – Kauniilla Öölannin saarella sinun on mahdollista vuokrata mökki Löttorps Camping –lomakylästä. Täällä voit viettää rentoa mökkielämää lähellä upeita aktiviteettimahdollisuuksia. Alueella on lisäksi ravintoloita, golfkenttä sekä suosittuja hiekkarantoja. Löttorp sijaitsee Borgholmin kunnassa Öölannin pohjoisosassa ja on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia lomasta ja elämästä saarimaisemissa. Mikäli kaikki Löttorpin mökit sattuisivat olemaan varattuja, valikoimastamme löydät myös muut mökit Öölannin saarella.

Voit totta kai tutustua ja varata mökin lomakylästä tai loma-alueelta myös muualta päin Ruotsia. Tutustu valikoimaamme ja varaa toiveidesi mukainen lomamökki Ruotsista seuraavaa lomaasi varten!

Lomakylät Ruotsissa

Vietä loma Ruotsissa rennosti mökkeillen

Ruotsi on erinomainen lomakohde, sillä se sijaitsee lähellä ja sopii kaikenikäisille monipuolisen tarjontansa ansiosta. NOVASOL on toiminut ja vuokrannut mökkejä Ruotsissa jo useiden vuosien ajan ja tänä päivänä olemme maan suurin yksityisten lomamökkien välittäjä.

Halusitpa sitten nauttia lomasta Ruotsin sisämaassa tai rannikolla, NOVASOLin valikoimasta löydät laatutarkastetut mökit ympäri maata. Kaunis luonto ja upeat järvialueet takaavat loputtomat mahdollisuudet rentoutumiseen lomanne aikana. Vuokrattu mökki takaa myös sen, että voitte lomailla omien aikataulujenne mukaisesti ja nauttia mökin tarjoamasta rauhasta ja vapaudesta. NOVASOLin vuokraamat mökit Ruotsissa on helppoa ja turvallista varata suoraan netistä kotisivujemme kautta.

Yksi vai useampi?

Oletteko pieni perhe, joka haluaa lomailla siellä missä tapahtuu, vai kenties useampi perhe, jotka ovat suuntaamassa yhteiselle lomalle mutta haluatte kuitenkin säilyttää mahdollisuuden yksityisyyteen? Valikoimastamme löydät lomamökit niin pienen perheen, kuin suuren ystäväporukan tai useamman perheen tarpeisiin.

Vai haluatteko kenties suunnata lomalle ja ottaa myös nelijalkaisen perheenjäsenen mukaanne? Ei hätää, sillä monet vuokramökit Ruotsissa sekä muissa kohdemaissamme sopivat loistavasti myös lemmikin kanssa matkustaville. Lomakylät Ruotsissa tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja, joihin myös lemmikit ovat tervetulleita ilman lisämaksua. Kun etsit tällaisia kohteita, muistathan hyödyntää kotisivujemme hakuvaihtoehtoja, jolloin löydät lemmikkiystävälliset mökit Ruotsista vain muutamalla klikkauksella.

Lomakylät Ruotsissa

Varaa mökki Ruotsista NOVASOLin kautta

Mikäli päätöksenäsi on vuokrata mökki Ruotsista kauttamme, huomioithan seuraavat asiat:

  • Perusturvapakettimme sisältyy aina vuokrahintaan (kun varaat suoraan meidän kauttamme). Turvapaketti sisältää mm. peruutusturvan äkillisissä sairastumis- tai työttömyystapauksissa.
  • NOVASOL on Ruotsin suurin yksityisten loma-asuntojen ja mökkien välittäjä
  • Varaukset ja maksut hoituvat NOVASOLin kautta – helposti ja turvallisesti
  • Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on jotain kysyttävää – ennen lomaasi, sen aikana tai sen jälkeen.
  • Paikallinen henkilökuntamme tarkastaa kaikki kohteet ennen kuin ne lisätään valikoimiimme
  • Paras hinta –takuu varmistaa, että varaat loma-asunnon aina parhaaseen hintaan. Lue lisää vuokraehtoistamme.

Tutustu monipuoliseen tarjontaamme ja vuokraa tyylikkäät lomamökit Ruotsista helposti ja turvallisesti suoraan kotisivuiltamme. Lomakylät Ruotsissa tarjoavat laadukkaiden mökkien lisäksi aktiviteettimahdollisuuksia. Mikäli haluat suunnata Ruotsia kauemmaksi, tutustu myös muun Euroopan ja Egyptin tarjontaamme helposti täällä kotisivuillamme! Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Ruotsista NOVASOLin kautta!