Loma-asunto tai mökki lomakylässä sopii erinomaisesti esimerkiksi lapsiperheille, jotka haluavat nauttia erilaisista aktiviteeteista loma-asunnon läheisyydessä. Lomakylässä perhe voi nauttia loma-asunnon tai mökin yksityisyydestä ja hyödyntää samalla sen tarjoamia mahdollisuuksia. Lomakylässä voitte tutustua myös toisiin lomailijoihin ja saada uusia ystäviä!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Lomakylät Euroopassa soveltuvat erinomaisesti myös perheille ja ystäväporukoille, jotka haluavat matkustaa yhdessä, mutta säilyttää samalla mahdollisuuden yksityisyyteen. Jokainen perhe voi majoittua omassa loma-asunnossa, minkä ansiosta kaikilla on mahdollisuus nauttia yksityisyydestä ja rauhasta milloin tahansa. Samalla voitte kuitenkin lomakylässä ollessanne viettää myös aikaa yhdessä ja vierailla toistenne luona.

Lomakylä

Loma-asunnon hyötyjä

Loma-asunto tuo mukanaan kaivattua vapautta ja valinnanvaraa, jollaista esimerkiksi hotellimajoittuminen ei voi tarjota. Vuokraa loma-asunto, jolloin voit itse päättää esimerkiksi ruokailuaikataulustasi. Loma-asunnossa sinun ei tarvitse kilpailla parhaista aurinkotuoleista altaan reunalla muiden kanssa tai huolehtia, että lastesi leikkiminen mahdollisesti häiritsisi muita lomailijoita. Voitte itse päättää, mitä syötte lounaaksi tai päivälliseksi ja voitte rauhassa polskia uima-altaassa juuri silloin kun itse haluatte. Vuokraa loma-asunto Euroopasta kauttamme, ja nauti sen tuomasta vapaudesta!

Lomakylät Saksassa

Loma-asunto Saksassa ja jossakin maan upeista lomakylistä tarjoaa mahdollisuuden nauttia monipuolisista aktiviteeteista niin kulttuurin, luonnon kuin ruoankin parissa. Valikoimastamme löydät laatutarkastetut loma-asunnot ja mökit Saksasta ja lomakylistä eri hinta- ja kokoluokissa. Tutustu saksalaisiin lomakyliin ja varaa unelmiesi loma-asunto!

Lomakylät Alankomaissa

Alankomaissa sijaitsevissa loma-asunnoissa ja lomakylissä perheystävällisyys on keskiössä. Jokainen Alankomaissa sijaitseva lomakylä tarjoaa jotakin erityistä ja tarjontaa on myös laajennettu runsaasti viime vuosina. Nyt löydät monista Alankomaissa olevista lomakylistä myös ravintoloita, uima-altaita sekä sisäleikkipaikkoja. Lomakylät Alankomaissa sijaitsevat usein myös vesistöjen läheisyydessä ja lähialueelta löytyy myös hyviä pyöräilyreittejä.

Lomakylä

Lomakylät Belgiassa

Tutki Belgiaa lomakylästä käsin! Koe maan upeat maisemat ja rentoudu vastarakennetussa ja viihtyisässä Sunclass Sonnevijver Vijverdorpin lomakylässä, joka sijaitsee Hoge Kempen -kansallispuiston rajalla. 

Lomakylät Luxemburgissa

Kauttamme löydät viihtyisät loma-asunnot myös Luxemburgin lomakylistä. Vuokraa mökki Luxemburgista, jolloin olet lähellä myös  Belgiaa, Ranskaa ja Saksaa. Lomakylä Luxemburgissa sopii erinomaisesti heille, jotka haluavat lomansa aikana nauttia erilaisista kulttuureista yhden ja saman loman aikana.

| Muokkaaja
(Julkaistu ensimmäisen kerran: )