Ympäri Eurooppaa sijaitsee toinen toistaan kauniimpia ja upeampia saarikohteita, jotka odottavat tutkijaansa. NOVASOLin valikoimasta löydät huvilat ja huoneistot sekä Etelä- että Pohjois-Euroopan saarilta. Oli kyseessä sitten ensimmäinen tai kahdeskymmenes lomasi saarella, valikoimastamme löydät upeat ja sinulle sopivat loma-asunnot kauniista saariympäristöstä eri hinta- ja kokoluokissa.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Loma saarella Kroatiassa

Kroatia on todellinen paratiisi kaikille, jotka haaveilevat saarilomasta Euroopassa. Kroatian rannikolla sijaitsevat 1200 saarta tarjoavat unohtumattomia kokemuksia ja loputtomia kohteita tutkittavaksi. Kroatian saaristosta löydät niin pieniä ja koskemattomia saaria, kuin suurempia kohteita, joissa turisti ja palvelut kukoistavat. Kroatian vierailumpia saaria ovat muun muassa Pag, Krk, Brac sekä Hvar. Vuokraa loma-asunto Kroatiasta ja lähde seikkailulle maan upeaan saaristoon ja koe saarten uskomaton kauneus!

Vietä loma saarella Kroatiassa

Saariloma Mallorcalla

Mallorca on erittäin suosittu ja tunnettu matkakohde, joka houkuttelee vuosittain runsaasti matkailijoita nauttimaan saaren upeasta tarjonnasta. Mallorca on erinomainen lomakohde, sillä saarella vallitsee miellyttävä ilmasto ja siellä on mahdollista nauttia upeista rannoista, kauniista maisemista sekä jännittävistä kulttuurielämyksistä. Lähde esimerkiksi ohjatulle retkelle pois turistikeskuksista tai nautiskele auringosta loma-asuntosi uima-altaalla. Vuokraa loma-asunto Mallorcalta ja vietä upea loma saarella Välimeren syleilyssä! 

Loma saarella Kreikassa

Jos haaveilet lomasta Kreikassa, odotettavissa on kristallinsinistä vettä sekä upeita hiekkarantoja. Tapaat myös ystävällisiä ja vieraanvaraisia kreikkalaisia, jotka ovat ylpeitä maansa historiasta ja jakavat mielelllään paikallistietouttaan vinkkien ja ideoiden muodossa. Tapahtumarikkaan päivän jälkeen on mukava rentoutua pienessä kahvilassa aurinkovarjon suojissa ja nauttia virkistävistä juomista. Vuokraa loma-asunto Kreikan saarilta ja nauti sen mukanaan tuomista mahdollisuuksista upeassa ympäristössä!

Vietä loma saarella Kreikassa

Loma saarella Italiassa

Italialle kuuluvat Sisilia ja Sardinia ovat Välimeren suurimmat saaret ja upeita lomakohteita. Yhteistä näille kahdelle saarelle ovat muun muassa emeraldinvihreä meri, valkoiset hiekkarannat, kiehtovat poukamat sekä kuvankauniit maisemat. Muista vierailla myös saarten historiallisilla nähtävyyksillä ja herkutella paikallisesti alueiden ravintoloissa. Vuokraa loma-asunto Italiasta ja vietä loma saarella Sisiliassa tai Sardiniassa! 

Loma saarella Ruotsissa

Upea naapurimaamme Ruotsi tarjoaa myös kauniita saarikohteita lähellä kotia. Öölanti ja Gotlanti ovat kauniita saaria ja erittäin suosittuja lomakohteita suomalaisten keskuudessa. Gotlanti ei ole ainoastaan Ruotsin ja Itämeren suurin saari, vaan lisäksi maan suosituin kesälomaparatiisi. Suomalaisten lisäksi myös ruotsalaiset nauttivat kesälomistaan saarella, sillä sen viihtyisä ilmapiiri, upeat maisemat ja mielenkiintoiset museot sekä nähtävyydet tarjoavat nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Vuokraa mökki Ruotsista ja nauti lomasta naapurimaamme kauniilla saarilla!

Loma Gotlannissa