Euroopasta löytyy lukematon määrä upeita rantoja, jotka vaihtelevat maittain Coste del Solin kultahietikoista Kroatian upeisiin kalliorantoihin asti. NOVASOLilta löydät huvilat ja huoneistot ympäri Eurooppaa eri hinta- ja kokoluokissa. Oli suunnitelmissasi sitten perheloma, romanttinen viikonloppu rakkaasi kanssa tai riehakas lomaviikko ystäväporukalla, kauttamme löydät upeita loma-asuntoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden nauttia täydellisestä lomasta meren äärellä!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Rantaloma Espanjassa

Nauti auringosta ja laiskottele rantatuolissa makoillen kuunnellen samalla meren kohinaa ja aaltojen liplatusta. Kun avaat silmäsi pienen "siestan" jälkeen, kristallinsininen meri ja upea hiekkaranta ovat ensimmäisiä asioita, jotka näet. Pilvetön taivas yhdistyy horisontissa valtamereen, luoden upean maiseman. Valikoimastamme löydät yli 2000 loma-asuntoa Espanjan mantereelta, missä upeisiin lomakohteisiimme kuuluvat muun muassa Costa del Sol sekä Valencia

Rantaloma Costa del Solissa

Rantaloma Baleaareilla

Mikäli haluat yhdistää rantaloman saarielämään, vuokraa loma-asunto Välimerellä sijaitsevilta Baleaareilta! Mallorca, Menorca ja Ibiza ovat kaikki upeita saarikohteita, jotka tarjoavat valkohiekkaisia uimarantoja sekä runsaasti nähtävää ja koettavaa auringonpalvonnan vastapainoksi. Saarten ilmapiiri sopii täydellisesti rennon rantaloman viettämistä varten!

Rantaloma Kroatiassa

Upea ja monipuolinen Kroatia on myös monen suomalaisen suosikkikohde. Maa sijaitsee Adrianmeren rannikolla ja siihen kuuluu yli 1000 saarta. Vuokraa loma-asunto Kroatiasta ja vietä rantalomaa suojaisissa poukamissa, uimapatjalla kelluen tai kaupunkien historiaan ja nähtävyyksiin tutustuen. Valikoimastamme löydät huvilat ja huoneistot Kroatiasta useissa eri hinta- ja kokoluokissa.

Rantaloma Kroatiassa

Rantaloma Tanskassa

Myös Tanska on erinomainen matkakohde kaikille, jotka haaveilevat upeista rannoista ja monipuolisesta tekemisestä. Tanskan kesät ovat miellyttäviä ja maa tarjoaa upeita hiekkarantoja sekä runsaasti nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Vuokraa mökki Tanskasta, etkä ole koskaan 50 kilometriä kauempana merestä! Rantojen lisäksi Tanskassa on lukematon määrä mielenkiintoisiä käyntikohteita ja nähtävyyksiä. Muutamia suosikkejamme rantaloman viettoon Tanskassa ovat esimerkiksi Bornholm, Skagen sekä Blåvand.

Rantaloma Ranskassa

Ihastuttava Ranska tarjoaa vierailleen runsaasti monipuolisuutta, mistä johtuen monet matkailijat palaavat maahan vuosi toisensa jälkeen. Ranskan suosituimpia rantalomakohteita ovat muun muassa ihana Korsika sekä upea Ranskan Riviera. Maassa on tuhansia erilaisia loma-asuntoja, joista löydät niin huvilat kuin huoneistotkin eri hinta- ja kokoluokissa. Missä päin Ranskaa päätätkään viettää rantalomaa, maan kiehtova kulttuurin ja kauneuden sekoitus hurmaa sinut varmasti!

| Muokkaaja
(Julkaistu ensimmäisen kerran: )