Lähes miljoonassa kotitaloudessa on koira tai kissa, mikä aiheuttaa usein ongelmia, kun perhe haluaa lähteä lomalle. Tämän vuoksi tarjoamme monta loma-asuntoa, jotka soveltuvat koko perheelle, sen nelijalkaiselle jäsenellekin, samalla hinnalla kuin muut asuntomme.

Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Tärkeää!

Asunnonomistajat sallivat yleensä kaksi lemmikkiä (Etelä-Euroopassa yhden lemmikin). Mikäli haluat matkustaa lisälemmikkien kanssa, täytyy siitä lähettää tiedustelu NOVASOLille etukäteen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin selvitämme asian talonomistajalta puolestasi! Kauttamme löydät lemmikkiystävälliset loma-asunnot ympäri Eurooppaa, muun muassa monista suomalaisten suosikkikohteista, kuten esimerkiksi Tanskasta ja Ruotsista.

Lemmikit tervetulleita

Lemmikeille sopivat loma-asunnot on merkitty vihreällä talosymbolilla. Nämä kohteet toivottavat tervetulleeksi koko perheen nelijalkaisia ystäviä myöten!

Loma lemmikin kanssa

Erittäin lemmikkiystävälliset loma-asunnot

Jos lemmikkisi tarvitsee omaa rauhaa, voimme tarjota teille molemmille loma-asuntoja ilman lähinaapureita. Nämä asunnot ovat erikoisen sopivia lomalle kissan tai koiran kanssa.

Loma koiran kanssa

  • Tontti on vähintään 500 m2
  • Ei ole istutettua puutarhaa
  • Asunnossa on tietoa paikallisista säännöistä koskien lemmikkien kanssa matkustamista
  • Asunnossa on lähimmän eläinlääkärin puhelinnumero ja osoite
| Muokkaaja
(Julkaistu ensimmäisen kerran: )