Golfloma Euroopassa

Oletko innokas golfaaja vai opetteletko vasta tämän suositun lajin saloja? Golfloma Euroopassa sopii kaikille, olitpa minkä tasoinen golfaaja tahansa. NOVASOLin kautta varaat unelmiesi golfloman ja nautit ajastasi Euroopan parhaiden viheriöiden äärellä. Tiesitkö, että monet loma-asuntokohteistamme sijaitsevat aivan golfkeskusten tuntumassa? Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari, tarjoamme upeat loma-asunnot golfin parissa!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Golfloma Espanjassa

Espanja on yksi suomalaisten suosikkikohteista ja myös golfaajien suosiossa. Ei ole vaikeaa ymmärtää miksi näin on, sillä maasta löytyy runsaasti korkeatasoisia golfkeskuksia sekä upea ja mieto Välimeren ilmasto ympäri vuoden. Vuokraa loma-asunto Espanjasta kauttamme ja suuntaa viheriöille! 

Golfloma

Golfloma Mallorcalla

Mallorca on yksi suosituimmista lomakohteistamme yli 100 000 vuosittaisella kävijällään. Mallorca on myös varsinainen golfparatiisi, jonka yli 20 golfkenttää tarjoavat runsaasti haastetta ja vaihtelua kaiken tasoisille golfaajille. Valikoimastamme löydät upeat loma-asunnot Mallorcalta läheltä kauniita ja hyvinhoidettuja viheriöitä. Pitkän kentällä vietetyn päivän jälkeen on mukava vetäytyä oman huvilan tai huoneiston rauhaan lepäämään ja pulahtamaan esimerkiksi virkistävälle iltauinnille huvilan uima-altaaseen.

Golfloma Costa del Solissa

Marbellaa ja Costa del Solia sanotaan usein, ehkä jopa yllättäen, espanjalaisen golfin kuninkaiksi. Alueilla sijaitsevat golfkentät ovat erittäin tasokkaita ja ne houkuttelevat paikalle jopa kaikkein vaativimpia golfareita ympäri maailman. Alue soveltuu golfaukseen ympäri vuoden, mutta erityisesti keväisin, syksyisin ja talvisin alue on golfaajien suosiossa, kun ilma on hieman viileämpää. Costa del Sol tunnetaan myös upeista ranta-alueistaan, joten loman ei tarvitse olla pelkkää golfausta, jos niin haluat!

Golfloma Ranskassa

Valikoimastamme löydät myös upeat loma-asunnot Ranskasta läheltä tasokkaita golfkenttiä. Ranskan ihastuttavat huvilat ja lomahuoneistot sekä kauniit maisemat tarjoavat erinomaiset puitteet viettää golflomaa Ranskassa. Golfauksen ohessa voit nauttia maan erinomaisesta ruoka- ja viinikulttuurista.

Golfloma Ranskassa

Golfloma Tanskassa

Myös Tanska on yksi Euroopan suosituimmista kohteista, mikäli suunnitelmissasi on golfloma Euroopassa. Valikoimastamme löydät yli 10 000 loma-asuntoa Tanskassa. Monet niistä sijaitsevat lähellä suosittuja golfkeskuksia ja -kenttiä.Golfaamisen lisäksi loma-asunnot Tanskassa tarjoavat myös kauniita rantoha, mielenkiintoisia nähtävyyksiä sekä erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia.