Vuokraa asuntovene lomallesi

Loma-asunto lähellä vettä on aina mukava tapa viettää lomaa. Tiesitkö, että NOVASOLilta löydät myös upeat asuntoveneet, joiden ansiosta sinun ei tarvitse viettää lomaa vain yhdessä paikassa, vaan voit kulkea vesistöjä pitkin eri kaupunkien välillä. Halutessasi voit toki ankkuroida asuntoveneesi turvallisesti satamaan. Vuokraa asuntovene Euroopasta ja nauti sen tuomasta vapaudesta!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Miksi asuntovene?

Tässä muutamia syitä sille, miksi sinun kannattaa vuokrata asuntovene lomasi ajaksi käyttöösi:

  • Ainutlaatuinen kokemus
  • Toimit kapteenina ja päätä itse reitistäsi
  • Ei vaadi erillistä ajokorttia
  • Upeat panoraamanäköalat 
  • Voit valita ankkuroidun tai purjehdittavan asuntoveneen väliltä
  • Valikoima erilaisia asuntovenetyyppejä
  • Joustavat saapumis- ja lähtöpäivät
  • Maksuton pysäköinti
  • Ilmainen opastus ennen liikkeelle lähtöä

Haluaisitko kokeilla lomailua asuntoveneellä, muttet tiedä minne suuntaisit? Toivomme, että seuraavista ehdotuksista on sinulle apua, kun suunnittelet seuraavaa lomaasi!

Asuntoveneloma

Asuntoveneet Saksassa

Kun sinulla on vuokrattuna asuntovene Saksassa, pääset nauttimaan koskemattomasta luonnosta loma-asunnostasi käsin.Mikäli haluat nauttia ravintolaillallista, sinun ei tarvitse kuin seilata lähimpään satamaan. Samalla tavalla voit rantautua tutkimaan eri kaupunkien nähtävyyksiä ja käyntikohteita. Virkistävistä aamu-uinneista pääset halutessasi nauttimaan suoraan asuntoveneesi kannelta ja auringonottopaikkakin on vain muutaman askeleen päässä. 

Vuokraa asuntovene Saksasta, jolloin sinulla on upea tilaisuus tutustua ainutlaatuisiin kohteisiin aivan uudella tavalla. Samalla koet ihanan vapauden ja itsenäisyyden tunteen, minkä ansioista voit unohtaa arjen kiireet ja nauttia rentouttavasta lomasta. 

Asuntoveneet Ranskassa

Kaunis Ranska tarjoaa myös upeita asuntovenekohteita heille, jotka haluavat lomaltaan hieman enemmän vapautta ja liikkumavaraa. Nauti rauhasta ja vapaudesta lipuessasi pitkin Ranskan vesistöjä ja ihastele samalla maan upeaa kauneutta. Asuntoveneet Ranskassa soveltuvat erinomaisesti myös kalastuksesta kiinnostuneille, kunhan muistat vain noudattaa paikallisia kalastussäännöksiä. Asuntoveneloma Ranskassa on erittäin organisoitua, sillä saapuessasi paikalle saat kattavan perehdytyksen asuntoveneen käytöstä ja sen toiminnoista. 

Vuokraa asuntovene Euroopasta

Asuntoveneet Alankomaissa

Asuntovene Hollannissa antaa sinun nauttia lomasta upeissa sisä- ja ulkotiloissa niin kuin itse haluat. Lipuessasi pitkin maan kauniita kanaali- ja muita vesialueita, pääset ihastelemaan kauneutta, jota Alankomaat tarjoavat. Kalastaminen onnistuu kätevästi asuntoveneeltä käsin ja mahdollisuus uimiseen ei myöskään ole koskaan kaukana. Mikäli haluat nauttia ravintolaillallisesta tai suunnata nähtävyyksien pariin, ankkuroi asuntovene lähimpään satamaan ja nouse maihin.

| Muokkaaja
(Julkaistu ensimmäisen kerran: )