Hyödynnä tarjous LEGOLAND-lipuista

Mikäli tarkoituksenasi on vuokrata mökki Tanskasta lomaasi varten, suosittelemme vierailemaan samalla myös upeassa LEGOLAND®-huvipuistossa. Tämä upea käyntikohde on täynnä toinen toistaan kiehtovampia elämyksiä ja nähtävyyksiä, minkä ansiosta LEGOLAND® on nykyään Tanskan suosituin huvipuisto. LEGOLAND® sijaitsee Billundissa, joten olet lyhyen matkan päässä puistosta, kun sinulla on vuokrattuna mökki Etelä-Jyllannista.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

NOVASOLin asiakkaana voit ostaa liput LEGOLANDiin upeaan etuhintaan ja lisäksi ohittaa jonot puiston sisäänkäynnillä. Vuokraa mökki Tanskasta ja hyödynnä huikea etu LEGOLAND®-lipuista!

Osta liput LEGOLANDiin®

Ostaessasi yhden aikuisten lipun, saat yhden lasten lipun kaupan päälle! Voit samalla ostaa myös ylimääräisiä lapsi- ja aikuisten lippuja.

Kun olet vuokrannut mökin tai muun loma-asunnon Tanskasta, saat 24h kuluttua käyttöösi lukuisat asiakasedut Varaukseni-sivulla, missä voit tarkastella myös varaustietojasi ja nähdä kaikki vuokradokumentit. Sivulta löytyvän linkin kautta pystyt ostamaan LEGOLAND-liput huikealla asiakasedulla. Liput lähetetään oston jälkeen sinulle sähköpostitse. Voit ostaa liput myös paikanpäällä jostakin NOVASOLin monista Tanskan paikallistoimistosta, jolloin saat alennuksen esittämällä varausnumerosi.

LEGOLAND®

Tämä vuosi on jotain aivan erityistä...

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun LEGOLAND® avasi ovensa. Tämän merkkipaalun johdosta puisto on nyt upeampi kuin koskaan ja valmis upeaan juhlavuoteen. Miniland ja Lillebyn asukkaat, LEGO® -juna, Hövding Långöra ja monet muut kohteet odottavat sinua viettämään yhdessä upeaa juhlakautta. LEGOLAND on täynnä seikkailuja, jotka odottavat sinua. HURRAA!

LEGOREDO® entistä villimpänä!

LEGOLAND® sanoo "jihaa!" 50 ikävuoden kunniaksi LEGOREDO® Town esittäytyy villimpänä kuin koskaan. Nyt voit lentää kuin kotkat, sillä tämän vuoden uutuus, Flying Eagle, tarjoaa sinulle kutkuttavan tunteen vatsanpohjassa! Lisäksi uutuutena nähdään myös LEGO Canoe. Tule ja koe LEGOLAND® suurempana, villimpänä ja coolimpina kuin koskaan aiemmin!

LEGOLAND®

Ninjat kutsuvat sinut elokuviin LEGOLANDiin nauttimaan upeasta LEGO NINJAGO 4D -uutuuselokuvasta. Voit myös tutustua puistoon ylhäältä käsin LEGOTOPin huipulta, tai nousta Legojunan kyytiin. Tämä ja kaikki muut upeat elämykset odottavat sinua LEGOLANDissa, kun sinulla on vuokrattuna mökki Tanskasta!