Pohjoismaiden suurin kesämaa!

Vuokraa mökki Tanskasta NOVASOLin kautta ja säästä jopa 20% Djurs Sommerland -pääsylipuista!

Djurs Sommerland on täydellinen perhelomakohde silloin, kun teillä on vuokrattuna mökki Tanskasta. Pohjoismaiden suurin kesämaa tarjoaa muun muassa Tanskan suurimman vuoristoradan, valtavan vesipuiston sekä yli 60 hauskaa ja jännittävää huvia koko perheelle. Tervetuloa kokemaan itse, miksi tämä upea huvipuisto on palkittu jo neljänä vuotena peräkkäin Pohjoismaiden parhaimmaksi! Pääsylippu takaa sinulle vapaan pääsyn kaikkiin puiston laitteisiin ja kohteisiin.

 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Vuokraa mökki Tanskasta ja hyödynnä upea tarjous!

Varaa mökki Tanskasta kauttamme ja hyödynnä huikea asiakasetu Djurs Sommerland -huvipuistoon! Alennus määräytyy sen mukaan, ostatko yhden vai kahden päivän lipun:

  • 1 päivän lippu: Säästä 20% lipun hinnasta
  • 2 päivän lippu: Säästä 15% lipun hinnasta ja vieraile puistossa kaksi kertaa 7 päivän sisällä!

Voit ostaa Djurs Sommerland -pääsyliput NOVASOLin palvelutoimistoista Tanskassa. HUOM! Tämä alennus on voimassa vain, kun liput ostetaan NOVASOLin kautta, eikä tarjouslippuja ole mahdollista ostaa Djurs Sommerlandin lipunmyynnistä. Liput tulee käyttää sinä aikana, jolle olet varannut loma-asunnon Tanskasta. Alennusta ei ole mahdollista yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous on voimassa 4. toukokuuta - 20. lokakuuta 2019. 

Djurs Sommerlandin aukioloajat 2019: 04.05.-20.10. - katso tarkemmat aukioloajat täältä.

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland - Pohjoismaiden suurin kesämaa

Oletko valmis nauttimaan vauhdista, jännityksestä ja hauskanpidosta yhdessä koko perheen voimin? Suunnatkaa siinä tapauksessa Djurs Sommerland -huvipuistoon, jossa riittää koettavaa vaikka useammaksi päiväksi!

Koe Tanskan suurin vuoristorata

Dragon King -vuoristorata aiheuttaa varmasti mukavaa jännitystä ja kutinaa vatsanpohjassa, kun sukellatte yhtäkkiä 30 metrin korkeudetaa 85 kilometrin tuntinopeudella! Tämä upea vuoristoratojen helmi ja muut Djurs Sommerlandin laitteet odottavat sinua!

Koe Tanskan suurin vuoristorata

UUTUUS 2019: Tigeren - Tanskan suurin pendulum-laite!

Oletko valmis unohtumattomalle elämykselle? Vuoden 2019 uutuus, huikea Tigeren, on Djurs Sommerlandin historian korkein ja vauhdikkain huvipuistolaite! Laitteen kyydissä nopeus nousee parhaimmillaan 100 kilometriin tunnissa ja se ulottuu jopa 45 metrin korkeuteen. Tigerenin kyydissä koet unohtumattoman elämyksen, jota kaikkein huimapäisimmätkään eivät varmasti unohda! 

Tigeren

Bordergårdsland - lapsille ja leikkimielisille vanhemmille

Bordergårdslandin alueelta löydätte 10 jännittävää laitetta, jotka soveltuvat kaiken ikäisille huvittelijoille. 

Valtava vesipuisto ja yli 60 nähtävyyttä

Djurs Sommerlandissa aika tosiaan rientää, sillä alueelta löytyy kaikkiaan huikeat yli 60 laitetta ja nähtävyyttä. Älä myöskään unohda valtavaa vesipuistoa, missä voitte nauttia auringosta ja vauhdikkaista vesileikeistä!