Asiakasedut Tanskassa

Pienestä koostaan huolimatta Tanska tarjoaa monenlaisia aktiviteettejä sekä runsaasti mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille. Olemme koonneet tälle sivulle runsaasti mehukkait asiakasetuja useista eri nähtävyyksistä, jolloin sinä voit valita parhaat päältä muun muassa teemapuistojen, kesämaiden, eläintarhojen ja museoiden joukosta. Vuokraa mökki Tanskasta jolloin sinäkin pääset nauttimaan näistä eduista!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Kun sinulla on vuokrattuna mökki Tanskasta, sinäkin pääset nauttimaan näistä upeista asiakaseduista, joita olemme koonneet tälle sivulle.

Nähtävää ja koettavaa koko perheelle

Djurs Sommerland - koe pohjoismaiden suurin kesämaa

Oletko valmis koko perheen vauhdikkaaseen seikkailuun? Siinä tapauksessa voitte odottaa innolla upeaa elämystä Djurs Sommerlandissa, josta löydätte kahdeksan erilaista teemapuistoa, Tanskan suurimman vuoristoradan, valtavan vesipuiston ja yli 60 kaikenikäisille lapsille sopivaa laitetta. 

Etu sinulle, kun vuokraat loma-asunnon Tanskasta NOVASOLin kautta: Saat 20% alennukset päivälipusta ja 15% alennuksen kahden päivän lipusta (ja vieraile puistossa kaksi kertaa kuuden päivän sisällä!).

Osta lippusi paikallisesta NOVASOLin palvelutoimistosta. Alennettuja lippuja ei voi ostaa Djurs Sommerlandista.

LEGOLAND® - Jyllanti (Billund)

LEGOLAND® on jokaisen lapsen ja lapsenmielisen unelmakohde. Tämä suurimmaksi osaksi legoista rakennettu huvipuisto on uskomaton elämys kaikenikäisille ja varmasti ikimuistoinen kokemus. Löydät puistosta muun muassa karuselleja ja upeita miniatyyrejä, sekä paljon muuta. Täydellinen käyntikohde kun sinulla on vuokrattuna mökki Tanskasta!

Lue lisää LEGOLANDista sekä tarjouksesta täältä.

BonBon-land - Själlanti (Holmegaard)

Täällä viihtyvät niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin, sillä BonBon-land tarjoaa iloa kaikille muun muassa vuoristoratojen ja karusellien muodossa. Lapsille on myös tarjolla teatteria ja musiikkiesityksiä. Alueella sijaitsee myös upea cowboy-kaupunki, jossa lapset voivat kokeilla kullanhuuhdontaa!

Etu sinulle, kun vuokraat loma-asunnon Tanskasta NOVASOLin kautta: 25% alennus sisäänpääsystä!

Universe - Jyllanti (Nordfors)

Universe on kiehtova seikkailupuisto, joka pitää sisällään hauskoja aktiviteettejä ja mielenkiintoista teknologiaa. Puistossa voit kokeilla kaiken kaikkiaan 200 erilaista aktiviteettiä!

Etu sinulle, kun vuokraat loma-asunnon Tanskasta NOVASOLin kautta: 25% alennus henkilöä kohden sisäänpääsymaksusta!

Ree Park Safari - Mols/Ebeltoft

Suuntaa upeaan safaripuistoon ja koe ikimuistoinen maailma täynnä elämyksiä!  Ree Park - Ebeltoft Safari on 45 hehtaaria suuri puisto, jossa voit nähdä eläimiä viideltä eri mantereelta. Kiehtovat maisemat ovat mäkisiä ja niitä värittävät sekä suuret laitumet että järvialueet. Eläimiä voi ihastella monin eri tavoin esimerkiksi opastetulla safarilla tai kamerin selästä käsin!

Etu sinulle, kun vuokraat loma-asunnon Tanskasta NOVASOLin kautta: 20% alennus sisäänpääsymaksusta!

Knuthenborg Safaripark - Lolland (Bandholm)

Knuthenborg Safaripark on Pohjois-Euroopan suurin safaripuisto. Täällä eläimet saavat kulkea vapaasti ja lapset voivat myös silittää joitakin puiston eläimistä. Tässä puistossa voit itse valita, kuljetko ympäriinsä autolla vai pyöräillen. Puistossa asustaa muun muassa tiikereitä, kirahveja, apinoita ja kenguruita. Alueella sijaitsee myös afrikkalaiskaupungin mukaisesti rakennettu leikkipuisto.

Etu sinulle, kun vuokraat loma-asunnon Tanskasta NOVASOLin kautta: 20% alennus sisäänpääsymaksusta!

Sagnlandet Lejre - Själlanti (Lejre)

Upea teemapuisto, jossa lapset pääsevät tutustumaan esimerkiksi viikinkien elämään sekä rautakauteen.

Etu sinulle, kun vuokraat loma-asunnon Tanskasta NOVASOLin kautta: 33% alennus sisäänpääsymaksusta!

Fårup Sommerland - Pohjois-Jyllanti (Blokhus)

Tilaa kahden päivän lippu Fårup Sommerlandiin, kun varaat loma-asunnon Pohjois-Jyllannista. Täältä löydät runsaasti villejä, hauskoja ja märkiä aktiviteettjä yhdestä Tanskan suurimmista käyntikohteista!

Etu sinulle, kun vuokraat loma-asunnon Tanskasta NOVASOLin kautta: Alennus 1-päivän ja 2-päivän lipuista (vaihtelee aikajakson mukaan).

Gavnø Slot & Go Fly

Kun sinulla on vuokrattuna mökki Själlannista, Mönistä, Lollandista tai Falsterista, voit vierailla kohteessa Gavnø Castle & Gavnø Go Fly 25% alennuksella. Gavnø sopii koko perheen seikkailuksi!

Etu sinulle, kun vuokraat loma-asunnon Tanskasta NOVASOLin kautta: 25% alennus sisäänpääsymaksusta!

Highpark - Etelä-Jyllanti

Vuokraa mökki Etelä-Jyllannista ja nauti alennetusta pääsymaksusta Highparkiin! Täällä voitte koko perheen voimin haastaa itsenne ja toisenne neljällä eritasoisella kiipeilyreitillä. 

Etu sinulle, kun vuokraat loma-asunnon Tanskasta NOVASOLin kautta: 10% alennus sisäänpääsymaksusta!

GIVSKUD ZOO

Varaa mökki Jyllannista ja hyödynnä asiakasetusi Givskudin eläintarhaan. Nauttikaa upeasta päivästä eläinten valtakunnassa, joka sijaitsee vain 25 minuutin ajomatkan päässä Billundista. Täällä voitte tutustua alueeseen omalla autollanne ja ihailla samalla puistossa asuvia leijonia.

Etu sinulle, kun vuokraat loma-asunnon Tanskasta NOVASOLin kautta: 20% alennus sisäänpääsymaksusta!

Adventure Park

Kun olet vuokrannut lomamökin Söndervigistä tai Bjerregårdista, voit suunnata vierailulle Adventure Parkiin. Saat sisäänpääsymaksusta alennusta esittämällä NOVASOL-vuokratodistuksesi, jolloin pääset nauttimaan upeista aktiviteeteistä, kuten golfista, ampumissimulaattoreista, leikkikentistä sekä sisäpeleistä.

Etu sinulle, kun vuokraat loma-asunnon Tanskasta NOVASOLin kautta: 20% alennus sisäänpääsymaksusta!

WOW Park

Koe tämän huikean teemapuiston jännittävät aktiviteetit niin puiden latvoissa, maan alla kuin metsissä. 

Etusi sinulle, kun vuokraat loma-asunnon Tanskasta NOVASOLin kautta: 15% alennus sisäänpääsymaksusta!

| Ylläpitäjä
(Julkaistu ensimmäisen kerran: )