Vuokraa mökki Ruotsista ja hyödynnä asiakasedut

Lomalla on mukavaa rentoutua luonnon parissa, ja koko perheen voimin matkustaessa on tärkeää löytää mielenkiintoista tekemistä myös lapsille. Tähän tarkoitukseen sopivat loistavasti esimerkiksi erilaiset retket ja kiehtovat käyntikohteet. Olemme koonneet tälle sivulle listan kaiken ikäisille sopivista nähtävyyksistä, joista sinun on mahdollista saada alennusta, kun vuokraat mökin Ruotsista NOVASOLin kautta.

 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Hyödyntääksesi alennuksen alla mainituissa paikoissa, tulee sinun näyttää NOVASOL-vuokratodistuksesi kohteiden sisäänkäynnillä. Muistathan aina ottaa mukaasi vuokratodistuksen saadaksesi alennuksen!

High Chaparral

Etusi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLilta: 15% pois tavallisesta pääsymaksusta

Tervetuloa Smålandissa sijaitsevaan teemapuistoon, jolle ei löydy vertaistaan mistään muualta! High Chaparralissa vieraillessasi pääset tutustumaan Villiin länteen ja heittäytymään seikkailuun keskelle rosvoja ja urheita cowboyta, esityksiä, jännittäviä kokemuksia ja opettavaisia aktiviteettejä. Täällä on tarjolla runsaasti tekemistä koko perheelle ikään ja kokoon katsomatta. Tutkikaa yhdessä esimerkiksi Buffalo Cityä - miniatyyristä lännenkaupunkia, joka on erityisesti lasten suosikki - tai käykää katsomassa eläimiä, kuten hevosia, poneja ja biisoneita. High Chaparralissa ei ole koskaan tylsää!

Vuoden 2018 aukioloajat:

26.-27.5. ja 9.-10.6. viikonloppuisin

15.6.-19.8. puisto on avoinna päivittäin klo 10-18

24.-26.8. sekä 31.8.-2.9. perjantaista sunnuntaihin.

High Chaparral sijaitsee Hillerstrorpissa, noin 25 kilometriä itään Gislavedista ja 22 kilometriä Värnamon luoteispuolella.

Gunnarshögs Gård

Etusi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLilta: 10% alennus myymälän valikoista (ei koske lahjakortteja)

Tervetuloa Gunnarshögs Gårdiin, joka sijaitsee Österlenin Hammenhögissä! Kuvankauniilla Österlenin seudulla asustaa myös Nilssonin perhe keskellä kumpuilevia maisemia ja kullankeltaisia rapsipeltoja. Gunnarhögs Gårdissa perhe kasvattaa raaka-aineita, jotka sitten käsitellään ja myydään tilan omassa myymälässä ympäri Ruotsia toimiville jälleenmyyjille. Tila on kuulunut samalle suvulle jo yli 100 vuoden ajan, vuodesta 1897 lähtien.

Gunnarshögs Gård on kasvanut perinteisestä maatalousyrityksestä innovatiiviseksi, kylmäpuristettuun rapsiöljyyn keskittyväksi ruokayritykseksi. Tilalla tai sen läheisyydessä kasvatetaan rapsia, jonka tuotantoa aina siemenestä valmiiksi öljypulloksi asti valvotaan ja kontrolloidaan tarkoin.  Kylmäpuristusprosessi tehdään tilalla, missä rapsista valmistetaan korkealaatuista rapsiöljyä, joka on väriltään luonnollisen kullankeltaista ja maultaan herkullisen pähkinäinen.

Paikallinen tuotanto hyödyttää koko aluetta ja kannustaa myös kestävää kehitystä. Gunnarshögs Gårdin suositusta tilamyymälästä voit ostaa kotiinviemisiksi muun muassa erilaisia öljyjä, etikkaa, sinappia, mausteita ja marmeladeja. Voit myös herkutella maukkailla voileivillä ja makeilla herkuilla tilan kesäkahvilassa, jonka tuotteet on tehty ja paistettu omassa keittiössä.

Little Rock Lake Zipline

Etusi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLilta: 10% alennus hinnastosta

Smålandissa (Klavreströmin ja Lindshammarin välissä) sijaitseva Little Rock Lakessa voit kokeilla Euroopan suurinta köysirataa, joka on myös maailmanluokan kokemus hauskuudessa mitattuna! Köysiradalla kuljetaan tornien ja puiden välissä vaijerista roikkuen hurjaa 75 kilometrin tuntivauhtia.

Minkä radan valitset?

Köysiradan pituun on kaiken kaikkiaan 3,3 kilometriä, ja sen korkeus vaihtelee 10 ja 52 metrin välillä maan pinnasta. Voit valita kolmen eri reitin väliltä riippuen siitä, millaisen seikkailun haluat kokea. Perheystävällllinen "Vihreä-Sininen" on 1009 metriä pitkä, ja kestää noin kaksi tuntia. "Musta"-reitti on kaiken kaikkiaan 1750m pitkä ja kestoltaan noin kolme tuntia. Reittien "pahis" on Kamikaze-niminen, 2426 metriä pitkä ja neljä tuntia kestävä reitti. Kaikilla kierroksilla on mukana kaksi ammattitaitoista opasta, jotka huolehtivat sujuvuudesta ja turvallisuudesta.

Seikkailu upeissa maisemissa

Little Rock Lake -reitit sijaitsevat Smålandin kauniissa maisemissa ja sen korkeuksista sinun on mukava ihastella alueen kauniita järvi- ja metsämaisemia. Reittien varrelta löytyy niin näkötorneja, vuorenseinämiä sekä puihin ja tolppiin rakennettuja näköalatasanteita.

Tee varaus NOVASOL-alennuksella

Soita tai lähetä sähköpostia Little Rock Landille varataksesi ajan haluamallesi reitille - huomioithan, että paikkoja on rajoitettu määrä, joten teethän varauksen hyvissä ajoin. Kun teet varausta, muista mainita olevasi NOVASOLin asiakas saadaksesi 10% alennuksen. Paikan päällä sinun tulee esittää vuokratodistus alennuksen vahvistamiseksi.

Österlenchoklad

Etusi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLilta: Ostaessasi suklaata 150 kruunulla, saat kaupan päälle kahvin ja valitsemasi pralinin.

Österlenchoklad on keskellä Skånen Österleniä sijaitseva palkittu tehdas, jonka yhteydessä toimii lisäksi kahvila-myymälä. Yli 10 vuoden ajan tehtaassa on valmistettu käsintehtyä suklaata, jonka valmistuksessa on käytetty laadukkaiden raaka-aineiden lisäksi intohimoa ja omistautumista.

Glasbyn Målerås

Etusi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLilta: 10% alennus Kristallshopenin normaalihinnoista

Smålandilaisessa Glasriketissä sijaitsee lasikylä Målerås - vuodelta 1890 peräisin oleva lasitehdas. Måleråsissä innovatiiviset suunnittelijat ja taitavat lasinpuhaltajat valmistavat yhdessä upeita käsitöitä. Suosittelemme vierailua Måleråsissa erityisesti heille, jotka ovat kiinnostuneita lasitöistä ja haluavat ihastella upeaa taidetta. Lasitehtaan lisäksi alueella on myös jalokiviliike sekä näyttelytila, jossa on esillä Mats Jonassonin töitä. Kristallshopenista voit ostaa kauniita kristallitöitä tehdasmyymälähinnoin. Esittämällä NOVASOL-vuokratodistuksesi ostovaiheessa, saat 10% alennuksen myymälän normaalihinnoista. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Lasitehdas sijaitsee osoitteessa Industrigatan 20, Målerås, ja se on avoinna vuoden ympäri (poislukien pyhäpäivät).

Laganland Älgpark

Etusi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLilta: Vapaa sisäänpääsy perheelle!

Lagalandin hirvipuisto sijaitsee Ljungbyn pohjoispuolella. Kun sinulla on vuokrattuna mökki Ruotsista NOVASOLin kautta, saat perheesi kanssa ilmaisen sisäänpääsyn puistoon. Muista esittää voimassaoleva henkilöllisyystodistus sekä vuokratodistus sisäänkäynnillä.

Hirvisafarille Markarydissä

Etusi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLilta: Ilmainen sisäänpääsy yhdelle lapselle (aikuisen seurassa)

Koe upeat hirvieläimet niiden luonnollisessa elinympäristössä! Seuraa kolme kilometriä pitkää reittiä autollasi keskellä kauniita Smålandin metsämaisemia ja näe nämä upeat metsän kuninkaat kulkemassa rauhassa.

Barnens Gård

Etusi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLilta: Ilmainen pehmisjäätelö Lillipiganin jäätelö- ja kahvitalossa

Viettäkää ratkiriemukas päivä Karlskronan lähelllä, Blekingessä sijaitsevassa Barnens Gårdissa, joka on täynnä kepposia, eläimiä ja leikkiä. Leikkipuistossa lapset voivat kiipeillä ha hyppiä, tai hypätä sähköautojen rattiin. Barnens Gård on myös monien eläinten koti, ja siellä voitkin tutustua sikojen elämään, ruokkia kaneja sekä nähdä lehmiä ja vuohia. Kokeile myös ratsastusta tai tutkaile lehmien laiduntamista. Vesimaailmassa pääsette kokeilemaan hauskoja vesileikkejä, ja mikäli uskallatte, laskemaan myös 120 metriä pitkää vesiliukumäkeä!

Älgens Berg

Etusi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLilta: 25% alennus sisäänpääsymaksusta

Koe Halle-Hunnebergin Ecoparkissa sijaitseva upea metsästysmuseo Älgens Berg, "hirvivuori"!  Täällä voit kokeilla, miltä tuntui elää kuin hirvi - katso maailmaa hirven silmin ja kuule äänet hirven korvin. Tutki metsiä, kyliä, niittyjä ja upeita erämaita. Museossa saat myös tietoa muista eläimistä sekä ruotsalaisesta luonnosta.

Nils Holgerssons Värld

Etusi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLilta: 10% alennus sisäänpääsymaksusta

Peukaloisten retkistä tutun Nils Holgerssonin maailma on upea teemapuisto, jossa voit ihailla hienoja miniatyyrejä ja kokea aidon seikkaidun minigolfin, kiipeilyn ja monen muun aktiviteetin parissa.

Avoinna 19.8.2018 saakka. Aukioloajat: Päivittäin klo 10-18, seikkailupuisto 11-17.

Puisto sijaitsee 8km Vimmerbyn pohjoispuolella Smålandissa, tien 23/34 varrella Linköpingin suuntaan.

Ekehagens Forntidsby

Etusi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLilta: 30SEK:n alennus sisäänpääsymaksusta

Åsarpissa, Falköpingin eteläpuolella sijaitseva Ekehagens Forntidsbyssa pääset matkustamaan ajassa taaksepäin. Täällä on sijainnut asuinalueita sekä kivi-, pronssi- että rautakaudella. Ainutlaatuinen ulkoilmamuseo tarjoaa katsauksen historiaan ja kiehtoo varmasti niin nuoria kuin vanhempiakin vieraita.