Vuokraa mökki Norjasta ja hyödynnä asiakasetumme

Norja, keskiyön auringon ja upeiden vesiputousten maa, tarjoaa aina jotakin niin uusille kuin vanhoillekin vierailijoille. Lähde tutkimusmatkalle vuonojen maahan ja vuokraa mökki Norjasta lomasi ajaksi. Samalla saat käyttöösi loistavat yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut! Muistathan ottaa aina mukaasi vuokratodistuksen saadaksesi alennukset käyttöösi.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Atlanterhavsparken Ålesundissa

Etusi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLin kautta: Ilmainen kahvi, lapsille limupullo

Atlanterhavsparken, joka sijaitsee 3km Ålesundinista länteen, on yksi Euroopan suurimmista suolavetisistä akvaarioista. Lisäksi se äänestettiin vuosina 2013 ja 2015 Pohjoismaiden parhaimmaksi akvaarioksi. Kun sinulla on vuokrattuna mökki Norjasta, voit samalla vierailla Atlanterhavsparkenissa ja tutustua Norjan rannikon sekä Pohjois-Atlantin kiehtovaan elämään ja merenalaiseen maailmaan. Akvaarion lähiympäristössa on myös hyviä kalastus- ja sukellusmahdollisuuksia sekä erinomaiset puitteet vaeltamiseen sekä uimiseen. Akvaariopuisto sijaitsee Möre ja Römsdalin seudulla Ålesundissa, ja se on avoinna ympäri vuoden.

Blaafarvevaerket & Kobolttikaivokset

Etusi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLin kautta: 20-25% alennus kaikista kobolttikaivosten aktiviteeteista 

Blaafarvevaerket on 8 kilometriä pitkä museo, missä voit kulkea kaivosmiesten jalanjäljissä yhdessä oppaan kanssa. Museo on hauska ja erilainen aktiviteetti ja erinomainen käyntikohde teille, joilla on vuokrattuna mökki Norjasta. Blaafarvevaerketissa voitte nauttia monista eri aktiviteeteista koko perheen voimin, sillä lapsetkin viihtyvät siellä erinomaisesti. 

Borgundin sauvakirkko Sognin ja Fjordanen läänissä

Etusi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLin kautta: 10% alennus normaalista pääsylipusta

Tämä upea ja historiallinen sauvakirkko rakennettiin vuoden 1150 tietämillä, mikä tekee siitä yhden Euroopan vanhimmista puurakennuksista. Kyseessä on Norjan vierailluin sauvakirkko ja samalla myös hyvinsäilynein. Vuokraa mökki Norjasta ja suuntaa Sognin ja Fjordanen lääniin!

Eidsvollsbygningen

Etusi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLin kautta: 25% alennus pääsymaksusta

Eidsvollsbygninen on historiallinen Eidvollissa sijaitseva kartano ja yksi Norjan kuuluisimmista kansallissymboleista. Eidsvollsbygninen tunnetaan muun muassa vuoden 1814 tapahtumista, jolloin 112 henkilöä kokoontui kartanoon kuuden hektisen viikon ajaksi laatimaan Norjan perustuslakia ja valitsemaan maalle kuningasta. Vierailu Eidsvollin kartanoon sopii sekä lapsille että aikuisille, sillä opastettujen kierrosten lisäksi kartanon mailla järjestetään kesäisin pieniä teatteriesityksiä.

Geilo Sommerpark

Etusi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLin kautta: 10% alennus näköalapaikalle vievästä hissikyydistä

Geilo Sommerpark tarjoaa runsaasti jännittäviä aktiviteettejä kaikenikäisille vierailijoille. Täällä voitte kiipeillä Høydeparkenissa, suunnata pyöräretkelle, meloa kanooteilla tai kulkea kansallispuiston upealla näköalapaikalle, josta avautuu huikeat maisemat Buskerudin vuorille. Geilo Sommerpark on avoinna päivittäin kesäkuun lopusta elokuun loppuun, sekä muutamana viikonloppuna syyskaudella.

Kongeparken-huvipuisto

Etusi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLin kautta: 4 henkilöä 3 hinnalla! Jos olette alle neljän hengen seurue, saatte 15% alennuksen normaalin pääsylipun hinnasta

Kongeparkenin huvipuistossa on yli 50 laitetta ja aktiviteettia, mitkä sopivat koko perheelle. Voitte esimerkiksi valmistaa suklaata Freia-suklaatehtaassa! Kongeparken sijaitsee E39-tien varrella, 10min päässä Sandnesista ja 20min päässä Stavangerista. Päivälipun hintaan sisältyy kaikki nähtävyydet, esitykset ja kokemukset. Alle 90-senttiset lapsille ilmainen sisäänpääsy.

Munch-museo

Etusi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLin kautta: 20% alennus pääsylipusta

Oslossa sijaitseva, norjalaistaitelija Edvard Munchin töitä esittelevä museo avattiin yleisölle vuonna 1963, jolloin taitelijan syntymätä tuli kuluneeksi 100 vuotta. Tänä päivänä museossa on esillä yli 26 000 taideteosta, muun muassa yksi Munchin kuuluisimmista teoksista sekä ehkäpä se kaikkein merkittävin, huutavaa hahmoa/korvansa peittävää esittävä Huuto. Museo sijaitsee vain 5min matkan päässä Oslon keskustasta, lähellä kasvitieteellistä puutarhaa, jossa on muun muassa viihtyisä kahvila.