Samalla, kun lomailet jossakin monista Kroatian loma-asunnoistamme, voit nauttia myös NOVASOLin laajasta valikoimasta erilaisia asiakasetuja. Tältä sivulta voit lukea lisää niistä eduista, joita tarjoamme, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Kroatiasta kauttamme.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Vuokraa loma-asunto Kroatiasta NOVASOLin kautta ja hyödynnä nämä upeat asiakasedut Kroatiassa! Saadaksesi edun käyttöösi sinun tulee ottaa mukaasi NOVASOL-vuokratodistuksesi ja esittää se toimipisteessä. Alla esitetyt edut ovat voimassa vain NOVASOLin loma-asuntoja vuokrattaessa ja niitä ei voi muuttaa rahaksi.

Sukellusta Medulinissa

Jopa 10% alennus Shark Diving Centerissä (10% käteismaksuissa ja 5% luottokorttimaksuissa)

Haluaisitko nähdä ja kokea Adrianmeren uudella tavalla? Kokeile sukeltamista ja koe kiehtova merenalainen maailma, missä voit nähdä muun muassa laivan hylkyjä sekä kauniita luolia. Aloittelijoilla on mahdollisuus osallistua PADI- ja CMAS-ohjelmiin, kun taas kokeneet sukeltajat voivat vierailla useilla sukelluspaikoilla.

Yhteystiedot:

Campingplads Medulin
52203 Medulin
Puh: +385 (0) 52 8942741
Sähköposti: info@diving-shark.hr
www.diving-shark.hr

Asiakasedut Kroatiassa

Gourmet-matka Vodnjanissa

10% alennus kaikista tuotteista

Chiavalon on Istriasta lähtöisin oleva herkkusuille erinomaisesti soveltuva oliiviöljy. Vieraile oliiviöljyn koti- ja valmistuspaikalla Chiavalonissa, joka sijaitsee Vodnjanissa Pulan lähellä. Alue koostuu 17 hehtaarista, jossa kasvaa yli7500 oliivipuuta. Extraneitsytoliiviöljy Ex Albis kuuluu maailman 15 parhaimman oliiviöljyn joukkoon, ja se on voittanut lukuisia palkintoja vuonna 2008. Piha-alueella voit tutustua oliiviöljyn valmistukseen sekä maistaa ja ostaa Istrian alueen tuotteita.

Yhteystiedot:

OPG Chiavalon
V. Nazora 16, Vodnjan
Puh: +385 (0) 52 511906
Sähköposti: info@chiavalon.hr 
www.chiavalon.hr

Big Game Fishing Medulinissa

10% alennus kaikista tarjouksista - min. 4 hlöä alkaen 75€ per hlö.

Medulinissa voit osallistua kalastusretkelle ja kokeilla muun muassa tonnikalan nappaamista. Kaikki kalastusintoilijat voivat osallistua retkelle ja retki voidaan järjestää myös suurimmille ryhmille (max. 10 hlöä). Voit lähteä esimerkiksi päivän, tai puolipäivää kestävälle retkelle Istrian eteläpäähän, tai jollekin saariston yhdeksästä pikkusaaresta.

Yhteystiedot:

Tunana Fiskeri & Udflugter, yhteyshenkilö: Marko Pavlovic
Puh: +385 99 333 0211
Sähköposti: info@tunana-fishing.com
www.tunana-fishing.com

Tryffeleiden maailma Livadessa

5% alennus tryffelituotteista Zigante-maksuissa (Livandessa, Groznjanissa, Bujessa, Buzetissa ja Motovunissa)
10% alennus Zigante-ravintolassa Livandessa

Zigante on tryffelituotannon johtava nimi Kroatiassa. Yhtiön päämaja sijaitsee Bujen lähellä Plovanijassa. Tryffeleitä käsitellään viimeisimmän teknologian avulla. Tuotantolinjojen lisäksi alueella on myös näyttely sekä maistatushuone, missä voit maistaa herkullisia tryffelierikoisuuksia. Muista vierailla myös ravintola Zigantessa, missä voit herkutella uskomattomia annoksia, jotka ovat maan parhaiden kokkien valmistamia.

Yhteystiedot:

Zigante Tartufi d.o.o.
Puh: +385 (0) 52 664 302
Sähköposti: info@livadetartufi.com
www.restaurantzigante.com

Asiakasedut Kroatiassa

Ravintola Boccaporta Pulassa

10% alennus kaikista käteismaksuista

Vietä mukavia ruokahetkiä ravintola Boccaportassa Pulassa! Täällä voit nauttia kotitekoisista erikoisuuksista, kuten kala,- liha- ja pasta-annoksista sekä taidokkaasti koristelluista jälkiruoista tyylikkäässä ilmapiirissä ja ympäristössä.

Yhteystiedot:

Boccaporta
Dolinka 18, 52100 Pula
Puh: +385 52 506 266
Sähköposti: lipa.besida@konoba-boccaporta.com

Ratsastusta Manjadvorcissa

12% alennus kaikista tarjouksista ja 15% alennus "Uimassa hevosten kanssa" -retkestä

Ranch Barba Tone on avoinna vuoden ympäri ja sijaitsee 18 kilometrin päässä Pulasta. Täällä sekä kokeneet että aloittelevat ratsastajat voivat tuntea olonsa kotoisaksi. Lähde esimerkiksi ratsastusretkelle merelle, Vicinin saarella tai yhden/useamman päivän mittaiselle vaellusretkelle ympäri Istriaa. Kuljetuspalvelu on tarjolla tilalle ja sieltä pois.

Yhteystiedot:

Ranch Barba Tone
Manjadvorci 60, Manjadvorci
Puh: +385 (0) 98 982 9073, 00385 (0) 98 701 377
Sähköposti: ranch@pu.t-com.hr
www.istra-riding.com

Asiakasedut Kroatiassa

Istrian veneretket - Mare Boat

10% alennus kaikista retkistä + alle 10-vuotiaat lapset ilmaiseksi!

Vietä unohtumattomia hetkiä veneretkellä, missä pääset nauttimaan ja ihastelemaan esimerkiksi Rovinjin kaunista kaupunkia ja sitä ympäröiviä saaria. Tilauksesta voimme järjestää myös romanttisen veneretken yöaikaan, tai retken perheen ja ystävien kesken päiväsaikaan. Maksimihenkilömäärä 12, alle 10-vuotiaat lapsest veloituksetta.

Yhteystiedot:

Puh: +385 919 313 068
Sähköposti: mare1950rovinj@gmail.com
Facebook: Mare 1950 Rovinj

Vina Cattunar

15% alennus kaikista tarjouksista

Cattunarin perhe on asunut jo kauan läntisessä Istriassa. 80-luvulta lähtien perheen tila on myös kasvanut. Tänä päivänä tämä yli 56 hehtaarin kokoinen tila on Istrian alueen suurin yksityinen viinintuottaja.

Yhteystiedot:

Z.O. Vina Cattunar, Nova Vas 94, 52474 Brtonigla
Puh: +385 52 720 496.  
Sähköposti: info@vina-cattunar.hr
www.vina-cattunar.hr

Asiakasedut Kroatiassa

Tsunami Windsurfing

15% alennus välinevuokrauksesta ja opetuksesta mainituissa urheilukeskuksissa

Vuodesta 2004 lähtien tsunami windsurfing -kouluttajat ovat antaneet kursseja purjelautailun saloista. Medulinissa ja Pjeseana uvalassa on kohteita, jotka ovat avoinna päivittäin. Purje- ja sup-lautailukausi on avoinna 1.5.-1.10. Kitesurfing Camp on avoinna 1.9.-30.10.

Yhteystiedot:

Tsunami Windsurfing 
Puh: +385 98 698 811, +385 98 977 3334
Facebook: Tsunami Windsurfing Station / KiteCamp Istrien / SUP Istrien
Sähköposti: draco@surf.hr
www.surf.hr

Glavani Park

10% alennus tapahtuma-aktiviteeteista

Glavani Park on suosittu perhe- ja aktiviteettipuisto, joka sijaitsee Istrian sydämessä vain 10 kilometriä Vodnjanista pohjoiseen. Puisto on palkittu useasti ja se laadukkuus testataan vuosittain. Voit osallistua aktiviteetteihin niin usein kun haluat iästä riippumatta, ja nälän yllättäessä voitte pysähtyä nauttimaan eväitä ja virvokkeita lukuisille kojuille. Sisäänpääsy puistoon on ilmainen, maksat vain niistä aktiviteeteista, joita haluat kokeilla.

Yhteystiedot:

Istra Život d.o.o, Glavani 4, 52207 Barban
Puh: Nigel Simpson - 091 896 4525, Nevenko Bulic - 098 224 314
Sähköposti: office@glavanipark.com
www.glavanipark.com

Asiakasedut Kroatiassa

Kursted Istarske Toplice

10% alennus kaikista hoidoista ja hieronnoista hyvinvointikeskuksessa ja fysioterapiatarjouksista

Kylpylät sijaitsevat Istrian luoteisosassa ja ne ovat olleet erittäin suosittu käyntikohde jo vuosikymmenien ajan, Sveti Stjepanin poliklinikka avattiin alueelle vuonna 2008, missä kylpylätoimintaan yhdistetään lisäksi moderneja hoitotapoja sekä erityisiä hoitopalveluita. Nykyaikainen hyvinvointikeskus tarjoaa lisäksi laajan valikoiman hoitoja hyvinvoinnin tueksi. Varaa itsellesi rauhoittava hieronta, rentoudu saunamaailman huoneissa, ui 25 metriä pitkässä ulkoilma-altaassa tai vietä päivä kuntosalilla.

Yhteystiedot:

Health Resort Istarske Toplice, Sv. Stjepana 60, 52427 Livade
Fysioterapia: Puh. +385 52603420
Hyvinvointikeskus: Puh. +385 52603415
Sähköposti: info@istarske-toplice.hr
www.istarske-toplice.hr

Diving Network

10% alennus kaikissa sukelluskohteissa

Diving Network tarjoaa kattavan valikoiman sukelluspalveluita Istriassa. Uppoudu sukeltamisen maailmaan seuraavissa sukelluskeskuksissa: DC Zeus-DCs, DC Porec, DC Triton Diving, DC Starfish, DC Buffer, DC Rubin, DC Scuba Valdaliso, DC The Old Diver, DC Hippocampus, DC Pula, DC Indie, DC Scuba Libre , DC Lamkra, DC Puntižela.

Yhteystiedot:

Diving Network
Puh: +385 98 344 963
Sähköposti: info@divingnetwork.eu
www.divingnetwork.eu

Asiakasedut Kroatiassa

Museum Olei Histriae

10% alennus kaupunkikierroksista

Pulan keskustassa sijaitsevassa Olei Histriae -museossa voit tutustua oliivinviljelyksestä kertoviin näyttelyihin. Näyttelyt kertovat muun muassa siitä, miksi muinaiset roomalaiset arvostivat istrialaista oliiviöljyä ja kuinka he tuottivat sitä, ja saatatpa oppia myös muutaman salaisuuden extraneitsytoliiviöljyn valmistuksesta. Museokaupasta on myynnissä suuri valikoima Istriassa tuotettuja oliivöljyjä sekä muita istrialaisia tuotteita.

Yhteystiedot:

MUSEUM OLEI HISTRIAE
Puh: +385 52 661 235, +385 99 2584115 
www.oleumhistriae.com

PULA CITY TOUR

Pula City Tour -kaksikerrobussit ovat erinomainen tapa tutustua kaupunkiin. Reittien varrella näet Pulan tärkeimmät nähtävyydet sekä alueet. Reitit on suunniteltu tyypilliseen "Hop on, hop off"-tyyliin, joten voit nousta pois kyydistä silloin, kun haluat tutustua esimerkiksi johonkin nähtävyyteen paremmin, ja nousta taas kyytiin kun siltä tuntuu (24 tunnin sisällä). Bussit on varustettu audiojärjestelmällä ja audio-oppailla.

Yhteystiedot:

PULA CITY TOUR
Puh: +385 99 4105 002
Sähköposti: info@pulacitytour.com
www.pulacitytour.com