Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Belgista kauttamme, pääset samalla hyödyntämään upeat yhteistyökumppaneidemme tarjoamat asiakasedut!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Vuokraa loma-asunto Belgiasta kauttamme ja hyödynnä alla esitellyt asiakasedut lomasi aikana! Muistathan näyttää NOVASOL-vuokratodistuksesi saadaksesi asiakasedut Belgiassa käyttöösi.

Outdoor Center La Roche-en-Ardennessa

Olitpa sitten soolomatkailija tai osa suurempaa ryhmää, joka haluaa nauttia luonnosta Belgian Ardennien vuoristoalueella, paikallinen Outdoor Center on sinua varten. Yritys järjestää vuoristopyöräilyretkiä Nadrinista La Rocheen, kanoottiretkiä l'Ourthe-joelle sekä koskenlaskua Nisramontista La Rocheen.

Yhteystiedot:

Outdoor Centre NV, Au Setier 1, B - 6660 Nadrin
Puh: +32-(0)84-444112
Sähköposti: info@outdoorcentre.be

Esittämällä NOVASOL-vuokratodistuksesi saat 10% alennuksen

Asiakasedut Belgiassa

Belgialaista gastronomiaa Oostendessa

Charles-ravintolassa, joka sijaitsee lähellä Oostenden lentokenttää, voit nauttia belgialaisesta keittöstä kodikkaassa ilmapiirissä. Ravintolan keittiö on avoinna päivittäin klo 11 alkaen, ja voit valita suosikkisi päivän listalta ja a la carte -vaihtoehdoista. Pöytävarauksen tekemistä ennakkoon suositellaan lämpimästi. Oostende sijaitsee Flanderin seudulla.

Yhteystiedot:

Charles Lindbergh, Nieuwpoortsesteenweg 945, B - 8400 Oostende
Puh: +32-(0)-59 80 27 77
Sähköposti: info@charleslindbergh.be

Tilatessasi päivällistä vähintään kahdelle hengelle, saatte oluen tai aperitiivin veloituksetta.

Asiakasedut Belgiassa ja muualla Euroopassa:

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Belgiasta, voitte samalla vierailla helposti myös Alankomaiden puolella. NOVASOLilla on runsaasti asiakasetuja myös tässä Belgian naapurimaassa, joten mikäli haluatte lomailla myös "merenpinnan alapuolella", on kannattavaa vuokrata loma-asunto Alankomaista ja hyödyntää sen sekä myös muiden kohdemaidemme asiakasedut.