All Inclusive -konseptimme on ollut valtava menestys Kroatian kohteissamme, ja olemme päättäneet sen vuoksi laajentaa sitä myös muihin maihin. Voit nyt vuokrata upeita All Inclusive -kohteita myös Kreikasta, Sloveniasta, Montenegrosta ja Albaniasta, missä vuodevaatteet, loppusiivous, käyttökustannukset sekä verot sisältyvät vuokrahintaan.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

All Inclusive -konseptimme on ollut valtava menestys Kroatian kohteissamme, ja olemme päättäneet sen vuoksi laajentaa sitä myös muihin maihin. Voit nyt vuokrata upeita All Inclusive -kohteita myös Kreikasta, Sloveniasta, Montenegrosta ja Albaniasta, missä vuodevaatteet, loppusiivous, käyttökustannukset sekä verot sisältyvät vuokrahintaan. Näin sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mahtuvatko liinavaatteet kenties matkalaukkuusi, käyttökustannuksista tai loppusiivouksesta. Tämä kaikki on hoidettu valmiiksi ja sisältyy loma-asunnon vuokrahintaan!

All Inclusive tarkoittaa, että:

  • Vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Mikäli vuokraat loma-asunnon viikkoa pidemmäksi ajaksi, vuodevaatteet vaihdetaan silloin kerran viikossa.
  • Loppusiivous sisältyy aina vuokrahintaan.
  • Sähkö, vesi ja lämmitys ja muut mahdolliset käyttökustannukset sisältyvät hintaan.
All Inclusive

All Inclusive Kreikassa

Vuokraa loma-asunto Kreikasta ja koe maan upea valokirjo eri kellonaikoihin. Näe, kuinka aurinko nousee merestä ja aamusumu laskeutuu vuorilta. Nauti iltakävelystä satamassa ja todista, kuinka meri muuttuu violetiksi, veneet pinkeiksi ja kuinka taivas tanssii oranssin ja violetin eri sävyissä. Myös upea täysikuu Saroninlahden yllä on vaikuttava näky. 

Katso kaikki loma-asuntomme Kreikassa

All Inclusive Sloveniassa

Pieni mutta...! Slovenia, tämä pieni vehreä maa Alppien ja Välimeren välissä, on tunnettu upean monipuolisista maisemistaan sekä luonnostaan. Maan Adrianmeren rannikolla sijaitsevalla alueella vallitsee miellyttävä välimerellinen ilmasto, kun taas sisämaassa saadaan nauttia myös Alppien ilmastollisista vaikutuksista. Adrianmeren ja Alppien luoma hieno kontrasti tekee Sloveniasta erityisen lomakohteen, joka tarjoaa jokaiselle jotakin kaikkina vuodenaikoina. Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Sloveniasta, pääset nauttimaan maasta henkilökohtaisemmin poissa massaturismista.

Katso kaikki loma-asuntomme Sloveniassa

All Inclusive

All Inclusive Montenegrossa

Montenegro on pienestä koostaan huolimatta täynnä luonnollista kauneutta, vaihtelevia maisemia, pitkiä hiekkarantoja, kristallinkirkkaita järviä sekä villinä virtaavia jokia. Adrianmeren rannalla sijaitseva Montenegro onkin erinomainen ranta- sekä luontolomakohde.

Katso kaikki loma-asuntomme Montenegrossa

All Inclusive Albaniassa

Loma Albaniassa Adrianmeren rannalla on täydellinen vaihtoehto perheelle, sillä täällä vesi on lämmintä ja matalaa. Pitkät hiekkarannat tarjoavat tilaa jokaiselle auringonottajalle. Voit nauttia Albaniasta ja sen kauniista rannoista, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Albaniasta kauttamme. Suuntaa lomalle esimerkiksi Durresiin, joka on yksi Albanian suurimmista kaupungeista ja satamista. Durresissa asuu 100 000 asukasta, mutta kesäaikaan määrä tuplaantuu!

Katso kaikki loma-asuntomme Albaniassa

All Inclusive

All Inclusive Kroatiassa

Kroatia, joka tunnetaan puhtaasta ja kristallinkirkkaasta merivedestään, kutsuu sinut ja perheesi nauttimaan ikimuistoisesta lomasta! Tältä lomalta ei puutu aurinkoa tai lämpöä, ja lisäksi Kroatia tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa lomanne aikana. Vuokraa loma-asunto Kroatiasta ja koe tämä upea maa ja sen tarjonta!

Katso kaikki loma-asuntomme Kroatiassa