Haaveiletko matkalaukkujen pakkaamisesta ja matkustamisesta spontaanisti johonkin ihanaan kohteeseen? Mikäli sinulla on mahdollisuus suunnata Eurooppaan lyhyellä varoitusajalla, voimme tarjota sinulle edulliset loma-asunnot Euroopasta. Voit tarkastella kaikkia äkkilähtökohteitamme helposti hakukoneemme avulla.

Halusitpa lähteä matkalle perheesi, ystäviesi tai vain puolisosi kanssa, NOVASOLin äkkilähdöt antavat sinulle mahdollisuuden majoittua upeissa loma-asunnoissa edullisin hinnoin. Tutustu tarjontaamme täällä kotisivuillamme ja vuokraa loma-asunto Euroopasta vaikka jo tänään!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klikkaa aktivoidaksesi kortin

Mökki Tanskasta äkkilähdöllä

Tanska on yksi suosituimmista matkakohteistamme ja varsinainen mökkeilemisen luvattu maa. Loma Tanskassa tarkoittaa herkullista ruokaa, erilaisia aktiviteetteja, upeita hiekkarantoja sekä runsaasti aurinkoisia päiviä. Välittämämme äkkilähtömökit ja loma-asunnot Tanskassa sijaitsevat ympäri maata ja sopivat kaikenlaisten lomailijoiden tarpeisiin. Kaipaatko kenties rentoutumista ja hiljaisuutta kiireisen päivän jälkeen? Tanskan upeat rannat esimerkiksi Blåvandissa sekä ihastuttavat pikkukaupat kutsuvat kiertelemään ja rentoutumaan. Tanska on ihanteellinen matkakohde esimerkiksi lapsiperheille, sillä maasta löytyy runsaasti lapsia kiinnostavia nähtävyyksiä ja käyntikohteita.

Äkkilähdöt Tanskassa

Loma-asunto Italiasta äkkilähdöllä

Onko sinulla vielä muutamia lomapäiviä käyttämättä ja haaveilet lomamatkasta Italiaan? NOVASOLilta löydät loma-asunnot Italiasta alennetuin äkkilähtöhinnoin, jotka sopivat erinomaisesti heille, jotka haluavat lomalle mahdollisimman pian. Loma Italiassa antaa sinulle mahdollisuuden yhdistää rantalomailun kiehtoviin nähtävyyksiin, herkulliseen ruokaan sekä monipuolisiin aktiviteetteihin. Italia on täynnä toinen toistaan upeampia kaupunkikohteita, kuten Venetsia ja Rooma, jotka tarjoavat upeita elämyksiä lomallesi. Italian lisäksi valikoimassamme on monia muitakin Euroopan maita, joista löydät upeita loma-asuntoja äkkilähdöllä.

Äkkilähdöt muualle Eurooppaan

  • Äkkilähdöt -loma-asunto Ranskassa: Kesä, aurinko ja rantaelämä sopivat täydellisesti äkkilähtölomalle Ranskassa Välimeren rannalla. Ranskasta löydät myös upeita maaseutualueita sekä ikimuistoisia kokemuksia. Kauniit maisemat ja romanttiset kylät odottavat sinua, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Ranskassa!
  • Äkkilähdöt -loma-asunto Espanjassa: Spontaani ja rentouttava loma Espanjassa upeassa huvilassa tai huoneistossa sopii kaikille! Tutustu kattavaan valikoimaamme ja vuokraa loma-asunto Espanjasta esimerkiksi Kanariansaarilta tai Kataloniasta edullisin äkkilähtöhinnoin.
  • Äkkilähdöt -loma-asunto Kroatiassa: Upea Kroatia on täynnä ihania loma-asuntoja, joiden joukosta löydät huvilat ja huoneistot eri hinta- ja kokoluokissa. Vuokraa loma-asunto Kroatiasta, mistä löydät upeita kohteita lyhyelläkin varoitusajalla.
| Ylläpitäjä
(Julkaistu ensimmäisen kerran: )