search

Vuokraa loma-asunto Zalakaroksesta

22 kilometriä pitkä ja parhaimmillaan neljä kilometriä leveä Kis-Balaton, niin sanottu “pieni Balaton”, sijaitsee Unkarin länsiosissa Balaton-järven lähistöllä. Jos etsit rentouttavaa lomakohdetta, suosittelemme Kis-Balatonin aluetta. Jo 1900-luvulla järvi oli tunnettu hyvin rikkaasta faunasta sekä upeasta luonnostaan. Erityisen tunnettu alue on linnuistaan, jotka pesivät kosteikkoalueilla aivan järven tuntumassa. Lintuja voi tarkkailla parhaiten joltakin monista pienistä saarista, jonne pääset oppaan kanssa.

Vuokraa loma-asunto Zalakaroksesta

Zalakaros

Kis-Balatonista etelään sijaitsee Zalakaroksen kaupunki, joka tunnetaan kuumista lähteistään. Vesi kumpuaa 2300 metrin syvyydestä lähes kiehuvan kuumana. Zalakaroksen kylpylästä löydät 21 allasta jotka käyttävät kaikki tätä vettä. Vedellä uskotaan olevan parantavia ominaisuuksia - vuokraa loma-asunto Zalakaroksesta ja kokeile itse! 

Loma-asunto Zalakaroksesta

Mäkinen maisema viini- ja hedelmätiloineen kuuluu oleellisesti Zalakarokseen. Tilusten keskellä voit tehdä pitkiä kävely- tai pyörälenkkejä. Suosittelemmekin pyöräilijöille 30km pituista reittiä Kis-Balatonin ympäri. Kesäkautena voit osallistua myös opastetuille retkille noin 5 km pitkällä reitillä. 

Zalakaroksessa järjestetään myös paljon ulkoilmakonsertteja, festivaaleja ja teatterinäytöksiä. Heinäkuussa järjestetään suosittu kukkafestivaali sekä orkesterikonsertteja. Vuokraa loma-asunto Unkarista ja suuntaa Zalakaroksen alueelle nauttimaan esimerkiksi upeasta kulttuuritarjonnasta!

Zalakaroksen kylpylä

Zalakaroksen kylpylä hyödyntää yli 2000 metrin syvyydestä kumpuavaa, yli 80 asteista vettä. Vesi sisältää natriumia, vetykarbonaattia, jodidia ja bromidia, jonka takia sen uskotaan olevan hyväksi keholle. Kylpylästä löydät lukuisia erilämpöisiä ja -kokoisia altaita sekä vesiliukumäkiä ja uimaratoja. Halusitpa siis rentoutua, laskea vesiliukumäkiä tai tehdä uuden ennätyksesi radalla, löydät kylpylästä mahdollisuuden näihin kaikkiin! Zalakaroksen kylpylässä on myös ulkoilma-allas, joka vihreine ympäristöineen tarjoaa hyvän paikan vaikkapa piknikille uinnin lomassa. Kylpylässä on myös mahdollisuus saunoa. Voit ostaa lisäpalveluina erilaisia hoitoja ja hierontoja.

Loma Zalakaroksessa

Loma-asunto Zalakaroksen vehreässä kaupungissa

Zalakaroksessa on runsaasti julkisia puistoja ja viheralueita, viinitiloja ja metsiä. Puistoihin istutetaan jatkuvasti lisää kukkia, joita voit ihastella vaikkapa kävelylläsi kaupungin läpi. Zalakaros ei olekaan suotta voittanut kahta kertaa kansallista palkintoa kukistaan. Vuokraa loma-asunto Zalakaroksesta nyt NOVASOLin kautta, helposti ja turvallisesti!