search

Vuokraa loma-asunto Velencejärveltä

Budapestin ja Balatonjärven puolivälistä löydät lämminvetisen Velencejärven. Veden keskilämpötila on 22-24 astetta ja aurinko paistaa noi 2050 tuntia vuodessa - vuokraa loma-asunto Unkarista ja nauti rantalomasta Velencejärven upeissa maisemissa.

Vuokraa loma-asunto Velencejärveltä

Jo roomalaiset löysivät järven aikoinaan - sen vedellä uskotaan olevan parantavia vaikutuksia erilaisiin sairauksiin. Järven pohjoispuoli on vuoristoista, ja eteläpuoli ravintorikasta tasankoa. Velencen vuoristoa pidetään yhtenä Unkarin vanhimmista vuoristoista, ja se onkin suuressa suosiossa vaeltajien keskuudessa. Alueen maisemat yhdistävät laajan vesialueen, vuoriston ja tasangon; se siis tarjoaa loistavat mahdollisuudet aktiviteeteille jokaisella alueella. 

Loma-asunto Velencejärveltä

Velencejärvi on yksi Unkarin suosituimmista lomakohteista rantalomailijoiden mutta myös kalastajien ja lapsiperheiden keskuudessa. Järvi on pääosin loivasti syventyvä, joten se on sopiva myös lapsien vesileikeille.

Agárdin kaupunki on suosituin lomakaupunki Velencen äärellä ja sieltä löydätkin suuren tarjonnan erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia. Tarjolla on esimerkiksi surffausta, veneilyä ja purjelautailua. Vuokraa loma-asunto Velencejärveltä ja aloita koko perheen rantaloma vaikka heti!