search

Vuokraa loma-asunto Tonavan mutkasta

Budapestin pohjoispuolella sijaitsee niin sanottu Tonavan mutka, Donauknie. Sekä maisemiltaan että kulttuuriltaan kaunis alue houkuttelee vuosittain monia matkailijoita luokseen. Alueelta löydät vihreitä kukkuloita, kuin myös vuoria ja jokia. Alueen läheisyys pääkaupunkiin on yksi Tonavan mutkan parhaista puolista - voit yhdistää lomamatkaasi myös vierailun Budapestissä. Tonavan mutka alueena on sopiva upeaan lomamatkaan, halusitpa sitten nähdä luontoa, linnoja, keskiaikaisia palatseja tai kulttuurikohteita. 

Vuokraa loma-asunto Tonavan mutkasta

Vuokraa loma-asunto Tonavan mutkasta ja löydä Unkarin historia 

Jo keskiajalla Tonavan mutka oli alueena merkittävä ja suuri osa siitä oli Unkarin kuninkaiden omistuksessa. Monet monumentit ovat peräisin tältä ajalta ja ovatkin arvokas osa alueen kulttuurihistoriaa. Tonavan mutkan suosituin kaupunki on Szentendre. Kaupunki on tunnettu värikkäistä taloista ja kapeista, tunnelmallisista kujistaan. Tonavan rannalla on aistittavissa jopa välimerellinen tuulahdus. Kulttuurista kiinnostuneet löytävät Szentendrestä monia gallerioita ja museoita. Kaupungilla on värikäs historia, johon voit tutustua monissa näistä museoista. Yksi suosituista nähtävyyksistä on esimerkiksi maan vanhin, 1200-luvulla rakennettu aurinkokello, joka sijaitsee vuoristossa lähellä Templomin kirkkoa. 

Vuokraa loma-asunto Unkarista, suuntaa lomalle Tonavan mutkaan ja koe unelmaloma historiallisten maisemien keskellä! Tonanan mutkan monet kaupungit tarjoavat lomailijoille eritoteen historiaa, kulttuuria ja nähtävyyksiä. Alue on suosittu ympäri vuoden, eikä ihme - nähtävää riittää pidemmäksikin ajaksi. Vuokraa loma-asunto Unkarista ja yhdistä vaikkapa Budapest ja romanttiset pikkukylät Tonavan mutkassa!