search

Vuokraa loma-asunto Tiszajärveltä

Unkari on ollut yksi Euroopan suosituimmista kohteista jo monen vuoden ajan, eikä suotta. Vuokraa loma-asunto Unkarista NOVASOLin kautta verkkosivuiltamme. Historiallisten kaupunkien ja kulttuurikohteiden lisäksi löydät Unkarista myös poikkeuksellisen kauniita maisemia. NOVASOLilta löydät laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja, matkustitpa yksin tai isomman seurueen kanssa. 

Yksi Unkarin kauneimmista lomakohteista on Tiszajärvi, joka on toiseksi suurin järvi maassa heti Balatonin jälkeen. Tisza-ärvi muodostui samannimisestä joesta, kun siihen asetettiin pato vuonna 1973. Tisza on koti monelle harvinaiselle eläinlajille ja kasveille - järvessä elää yli 50 erilaista kalalajia sekä monia majavia ja saukkoja. Vuokraa loma-asunto Unkarista NOVASOLin kautta ja suuntaa luonnonläheiselle lomalle Tiszajärvelle!

Vuokraa loma-asunto Tiszajärveltä

Varaa loma-asunto Tiszajärveltä

Lomalla Tiszajärvellä voit nauttua kauniista maisemista ja rikkaasta faunasta. Loma-asuntomme sijaitsevat paikoissa, joista on helppo ja nopea lähteä ulos viettämään päivää erilaisten aktiviteettien parissa. Olet siis aina lähellä tekemistä - Tiszalla et tule tylsistymään. Luonnollisestikin Tiszajärvi tarjoaa hyvät mahdollisuudet erilaisten vesiurheilulajien harrastamiseen; uiminen, purjelautailu, vesihiihto tai veneily, sinun päätöksesi!   

Hortobágyn kansallispuisto - uniikit maisemat Tiszajärvellä

Osa Tiszajärvestä kuuluu Hortobágyn kansallispuistoon. Hortobágy on vuonna 1973 perustettu, Unkarin vanhin ja suurin kansallispuisto, joka kuuluu UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Hortobágyn alue valittiin myös vuonna 2008 Unkarin parhaiten kulttuurin huomioon ottavaksi kohteeksi. Alueelle tyypillisiä ovat niityt, laidunmaat, vanhat kosteikot ja aroseudut, niin sanotut pustat. Perinteiset pikkukylät ovat käymisen arvoisia kohteita, sillä niistä löydät Unkarin kulttuuria ja elämäntapaa parhaimmillaan.

Kalastusloma Tiszajärvellä

Kalastuksen ystävät löytävät Tiszalta paljon tekemistä - järvi tarjoaa monia upeita kalastuspaikkoja itse järven lisäksi myös kanaaleissa ja joissa. 
Järven vierustaa kulkevalla tiellä voit ihastella monia erilaisia lintuja, kuten haikaroita ja erilaisia kotkia. Myös 44 erilaista vaellusreittiä tarjoavat mahdollisuuden tarkastella eläimiä niiden luonnollisessa ympäristössään.  

Vuokraa loma-asunto Tiszajärveltä

Kiehtovat kaupungit Tiszan alueella

Tiszafüredin kaupunki on kuuluisa hyvinvointilähteestään, joka kumpuaa yli kilometrin syvyydestä. Käymisen arvoisia kohteita ovat myös monet museot, kuten Kiss-Pálin museo, joka kertoo vierailijalle kalastajien ja käsityöläisten elämästä ja historiasta. Poroszló: Uniikki turistikohde odottaa sinua Poroszlóssa - Euroopan suurin makean veden akvaario Poroszlón ekokeskuksessa. Tätä upeaa akvaariota käy katsomassa paljon ihmisiä joka vuosi - eikä ihme. Muista maistaa ravintoloissa myös kaupungin perinteisiä kala-annoksia! 
 
Loma-asunnoissamme voit viettää fantastisen loman Tiszan rauhallisessa ympäristössä. Laaja valikoimamme takaa sen, että löydät aina itsellesi sopivan vaihtoehdon. Vuokraa loma-asunto Tiszajärveltä NOVASOLin kautta, tai tutustu muihin kohteisiimme Unkarissa verkkosivuiltamme.