search

Vuokraa loma-asunto Tatasta

Vertesin vuoristoalue on Tonavaan rajoittuva historiallinen alue. Vertesistä on kaivettu muunmuassa merkittäviä arkeologisia löydöksiä. Alue on tunnettu historiansa lisäksi myös romanttisista maisemistaan, esimerkiksi laaksoista ja uniikeista kivimuodostelmista. Vuokraa loma-asunto Unkarista ja tutustu Tataan ja muihin maan historiallisiin alueisiin.

Vuokraa loma-asunto Tatasta

Keskiajalla Tata, Vertesin läheisyydessä sijaitseva kaupunki, oli kuninkaallisten suosiossa. Öreg-järven rannalla voit käydä tutustumassa vanhaan linnaan vielä tänäkin päivänä. Linna rakennettiin 1400-luvulla kesäasunnoksi Unkarin kuninkaalle. 

Fánin upea laakso ja Irtásin kauniit niityt 

Vertesin eteläinen alue on luonnonpuistoa, ja sieltä löydätkin henkeäsalpaavia maisemia. Kauneimmat kukat kukkivat Fánin laaksossa ja Irtásin niityillä ja niitä voit ihastella 4km pituisella opastetulla reitillä. Alueelle tyypillistä on myös idylliset maalaistalot ja niiden pihapiirit. 170 miljoonaa vuotta vanhaa merenpohjaa voi tutkia Kreuzwegin ympäristössä, lähellä Tata. Vuokraa loma-asunto Tatasta ja ihastu maisemiin! 

Vuokraa loma-asunto Tatasta

Loma-asunnot Öreg-järvellä 

Öreg-järvi on pääosin suojeltua aluetta, joten sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua koskemattomaan luontoon vaikkapa pyöräillen. Öregin linnaa hieman toisesta näkökulmasta voit ihastella lautalta, joka liikennöi kesäkuukausina. Järvellä on laaja tarjonta erilaisia vesiurheilulajeja, joten vesipedotkin löytävät tekemistä. Vuokraa loma-asunto Tatasta NOVASOLilta, helposti vaikkapa kotisohvaltasi. Tutustu myös muihin Unkarin kohteisiin verkkosivuiltamme.