search

Vuokraa loma-asunto Pécsistä

Virtaava Drava-joki laajoine niittyineen, mahtava Tonava-joki, vuoristo ja sen lähteet, luolat ja joet - kaikki tämä on Mecsekin alueen tyypillisintä maisemaa. Mecsekin vuoristolla on tarjota upeita vaellusreittejä, kauniita puroja, tippukiviluolastoja ja eksoottisia eläimiä. Yksi tunnetuimmista luolista on nimeltään Abaliget - tippukiviluola, jossa voit tavata uhanalaisia lepakkoja. Luolassa asuu esimerkiksi hevosenkenkäyökköjä, kuten myös 41 muuta harvinaista lepakkolajia. Luolan yhteydessä on myös lepakkomuseo, jossa lepakoista kiinnostuneet voivat laajentaa tietojaan.

Vuokraa loma-asunto Pécsistä

Kauniista tippukiviluolasta on löydetty arkeologisia todisteita, jotka viittaavat sen olleen asuttu jo esihistorialliseen aikaan. Abaligetin luolan lähellä sijaitsee myös monia tekojärviä, joissa voit uida, mutta myös lainelautailla tai purjehtia. Vuokraa loma-asunto Pécsistä läheltä Mecsekin vuoristoa ja koe alueen eksoottinen luonto ja fauna! 

Lomamatka Pécsiin

Pécs on kaupunkina varmasti yksi kohokohdista jokaisella lomamatkalla  - Pécsin romaaninen katedraali, keskiaikaiset korttelit ja turkkilaiset moskeijat ovat vain muutama maininta siitä, mitä Pécsillä on tarjota turistille. Kaupunki oli vuonna 2010 yksi Euroopan kulttuuripääkaupungeista, eikä ihme. Pécsissä sijaitsee esimerkiksi UNESCOn maailmanperintölistan kohde, Pécsin varhaiskristilliset hautakammiot. Kaupungin katedraali on yksi Unkarin vanhimmista.

Loma Pécsissä

Vuokraa loma-asunto Pécsistä nyt NOVASOLin kautta ja aloita jännittävä lomasi Pécsin alueella. Kauttamme löydät laatutarkastetut loma-asunnot Unkarista eri hinta- ja kokoluokissa. Tutustu tarjontaan ja löydä unelmiesi loma-asunto jo tänään!