search

Vuokraa loma-asunto Körös-Maroksen kansallispuistosta

Mystinen maisema jokineen ja vanhoine nummineen tummien metsiköiden ympäröimänä kutsuu tutustumaan Körös-Maroksen kansallispuiston alueeseen. Körös-Maros muodostuu monista alueista Körösökin ja Marosin jokien varrella ja on erityisen tunnettu joista ja järvistään. Vuokraa loma-asunto Unkarista NOVASOLilta ja lähde ikimuistoiselle matkalle tähän mielenkiintoiseen maahan!

Vuokraa loma-asunto Körös-Maroksen kansallispuistosta

Körös-Maroksen upean luonnon keskeltä voit löytää monia harvinaisia eläinlajeja. Monet muuttolinnut pysähtyvät joka vuosi erityisesti kahdelle vesistöalueelle, Kardoskút Fehértólle ja Kis Sárrétille. Kansallispuistossa onkin kiinnitetty huomiota lintujen hyvinvointiin ja niiden rauhoittamiseen. Muuttolintujen lisäksi alueella asuu pysyvästi muita lintulajeja, kuten myös harvinaisia perhoslajeja.

Elämää Körös-Maroksen kansallispuistossa

Alueella kasvaa monet Unkarin uhanalaisimmista kasveista ja kukista, ja on siitäkin syystä kansallispuisto tarkoin suojeltu. Pienet museot Réhelyssä ja Svarvaksessa ovat mainioita kohteita, jos haluat oppia enemmän alueen luonnosta ja kasvillisuudesta. Körös-Maroksen eri puolilta löydät myös opastettuja polkuja, joihin voit tutustua yksin tai koulutetun oppaan kanssa. Osa poluista vaatii seurakseen oppaan, alueen suojellun luonteen vuoksi. Vapaasti käveltäviä polkuja löytyy kuitenkin paljon ja niistä kaikista löydät informaatiota ja kuvia alueen eläimistä, kasveista ja historiasta. Körös-Maroksesta löydät myös pyöräreittejä, kuten 20 kilometrin pituinen Gavonás-Szilasok ja 17 kilometrin pituinen Atyaszeg-Csordajárás-Dévaványa. 
 
Jos siis haluat kokea Körös-Maroksen ainutlaatuisen luonnon ja nähdä paljon harvinaisia lintuja ja muita eläimiä, vuokraa loma-asunto Körös-Maroksen kansallispuistosta NOVASOLilta. Tutustu myös muihin Unkarin kohteisiin loma-asunnot Unkarissa -sivulla