search

Vuokraa loma-asunto Balatonjärveltä

Unkarin länsiosassa sijaitseva Balaton on Keski-Euroopan suurin ja lämpimin järvi. 77 kilometriä pitkä ja parhaimmillaan 14 kilometriä leveä Balatonjärvi on yksi maan suosituimmista ja vanhimmista lomakohteista, joten vuokrattu loma-asunto Balatonjärveltä on loistava tapa nauttia auringon ja uimisen täytteisestä lomasta Unkarissa.

Vuokraa loma-asunto Balatonjärveltä

Balatonjärven alue on varsinainen paratiisi kaikille auringonpalvojille ja vesipedoille. Järviveden lämpötila on miellyttävä, noin 22-28 astetta ja alueen juomavesi on korkealaatuista. Balatonin etelänpuoleinen ranta sopii loistavasti uimapaikaksi myös lapsille, sillä siellä ranta syvenee loivasti. Sen sijaan järven pohjoispuoli on nopeasti syvenevää. Balatonjärvi on myös purjehtijoiden, lainelautailijoiden ja kalastajien suosimaa aluetta. 

Vuokraa loma-asunto Unkarista ja lähde nauttimaan Balatonjärven upeasta luonnosta ja kauniista maisemista. NOVASOLilla on myös oma paikallistoimistonsa Balatonjärven etelärannalla sijaitsevassa Siófokin kaupungissa. 

Balaton – Luonnollinen kokemus kaikille aisteille

Balatonjärven alueen satumainen luonto houkuttelee seudulle runsaasti matkailijoita. Järven pohjoispuolella sijaitsevan Tapolcan kaupungissa voit tutkia upeita luolamuodostelmia ja lännessä sijaitseva Kis-Balatonin seudun kosteikkoalueet toimivat luonnollisena vedenpuhdistamona Zala-joen vedelle, joka laskee Balatonjärveen. 

Järveä ympäröivään luontoon on mukava tutustua erimerkiksi hevosen tai pyörän selässä järven ympärillä kulkevaa reittiä pitkin. Mikäli haluat ihastella järveä ja sen ympäristöä lintuperspektiivistä, sinun on mahdollista lähteä tutkimaan aluetta yläilmoista kävin lentokoneen, helikopterin tai jopa kuumailmapallon kyydissä. Lom-asunto Balatonjärvellä on hyvä idea, kun haluat nauttia luonnonläheisestä lomasta Unkarissa. 

Rentoudu ja lomaile kauniilla Balatonjärvellä

Viineistä kiinnostuneille myös Balatonin alueella tuotetut viinit ovat varmasti mieluisia. Alueen maaperä ja ilmasto tarjoavat erinomaiset olosuhteet erinomaisille viineille. Vierailu viinitilalle on myös suositeltavaa, mikäli tarkoituksenasi on vuokrata huvila tai huoneisto Unkarista ja suunnata lomalle Balatonjärven rannalle.

Balatonjärven alue on erittäin monipuolinen ja tarjoaa näin nähtävää ja koettavaa kaikenlaisille lomailijoille. Siellä voit nauttia rentouttavasti lomasta luonnon parissa, harrastaa monenlaisia aktiviteetteja ja tutustua alueen viinikulttuuriin ja nähtävyyksiin. Kun olet vieraillut alueella kerran, haluat tulla alueelle toistekin. Loma-asunto Balatonjärvellä on sinun täydellinen mahdollisuutesi nauttia tästä Unkarin upeasta ja luonnonkauniista alueesta! Tutustu tarjontaamme kotisivuillamme ja vuokraa loma-asunto Balatonjärveltä helposti ja turvallisesti NOVASOLilta suoraan netissä.