search

Vuokraa loma-asunto Unkarista

Asunnonvuokraus Unkarista ensi Euroopan lomaasi ennakoiden on oiva idea! Unkari on täynnä kaunista, koskematonta luontoa, josta löytyy jokia, rinteitä, laajoja järvialueita, vuoristoja tiheine metsistöineen, tasankoja, kalkkikivialueita sekä runsas eläimistö. Maassa on myös useita terveydettä edistäviä kuumia lähteitä ja kylpylöitä. Koe maa ja luonto suoralta kädeltä, kun sinulla on vuokrattuna huvila tai loma-asunto Unkarista. Unkarilla on kiehtova tuhatvuotinen historia ja maasta löytyy sekä läntisten että itäisten kulttuureiden vaikutteita maan omien perinteiden ohella. Unkarissa voi lomailija tutustua muinaismuistoihin Rooman valtakunnalta, rakennuksiin niiltä 150 vuodelta jolloin Unkari oli Turkin hallinnassa, pieniin keskiajankirkkoihin, suurenmoisiin basilikoihin, vuorenhuippuisiin linnoitusten raunioihin ja hyvin säilyneisiin linnoihin. Lyhyesti sanottuna, on voi Unkarissa vähän kaikkea.

Vuokraa loma-asunto Unkarista

Loma-asunto Unkarista, Balatonjärven äärellä

Unkarista on tullut sen suositumpi kohde pohjoismaalaisten keskuudessa, mikä on ymmärrettävää kun itse ryhtyy tutkimaan maata. Yksi suosituimmista asunnonvuokrauskohteista Unkarissa on alue, joka ympäröi Balatonjärveä (myös tunnettuna Balaton- ja Plattensee-nimillä). NOVASOLilta löydät myös loma-asunnot Balatonjärveltä, ja paikalliskonttori järven ääreisessä Siófok-kaupungissa. Talon vuokraaminen Balatonin ääreltä tarjoaa hyvät mahdollisuudet alueen tutkimiseen. Ajele järvenrantaa pitkin, tai vuokraa polkupyörä ja tutustu maan ihanaan luonto. Matkusta lautalla niemimaahan, kuvankauniiseen Tihanyn taitelijakylään. Pyörän satulasta aistit kaikki alueen miellyttävät tuoksut ja nähtävyydet uudella tavalla.

Käväise Hévízin kylpyläkaupungissa ja pulahda luonnollisen lämpimään Hévízjärveen – järven veden lämpötila on säännöllisesti 33-36°C ja talvellakin harvoin alle 25°C. Ui kukkivien lumpeitten seassa ja tutki lähistön luolia. Maistele hyviä viinejä ja jännittävää paikalliskeittiötä. Balatonjärven läheisyys on täynnä lukemattomia loma-elämyksiä hänelle, jolla on vuokrattuna loma-asunto Unkarista.

Tutustu pääkaupunki Budapestiin loma-asunnosta käsin

Vuokraa loma-asunto Unkarista

Unkarin pääkaupunki Budapest tarjoaa kaikkea shoppailumahdollisuuksista, suurenmoisiin historiallisiin rakennuksiin. Asunnonvuokraus Budapestissa antaa sinulle mahdollisuuden kokea kaikkea mitä kaupungilla on tarjottavana. Täältä löydät rikkaan kulttuurielämän ja paljon nähtävää ja toimintaa. Kaupunki on jaettu puoliksi Budaan ja Pestiin, jossa viimeksi mainittu tarjoaa enemmän kulttuurielämyksiä kun taas Budasta löydät runsaasti historiallisia nähtävyyksiä. Huoneiston vuokraus Budapestissä on mukava vaihtoehto sille joka etsii loma-asuntoa Unkarista.