search

Vuokraa loma-asunto Turkin Rivieralta

Turkin Rivieran rantojen ja merimaisemien luulisi olevan kuin lahja taivaasta, niin kaunista ja suosittua tämä seutu on erityisesti auringonpalvojien ja vesiurheilusta kiinnostuneiden parissa. Kun majapaikkanasi on loma-asunto Turkin Rivieralla, vietät todennäköisesti pitkiä aikoja vedessä ilman, että kaipaat välillä lainkaan maalle! Voit myös nauttia auringossa ja paahtaa itsellesi kauniin rusketuksen, mikäli niin haluat. Mutta tarjoaa seutu muutakin!

Antalyan läheltä löydät upeat Düdenin vesiputoukset, jotka ovat 15 metriä korkeat ja 20 metriä leveät. Vesiputous saa vetensä kahdesta lähteestä, jotka pulppuavat useiden kilometrien syvyydestä. Vesiputouksen takana sijaitsevaan luolaan on pääsy kierreportaita pitkin. Düdeniä ympäröi kaunis kasvitieteellinen puutarha, joka itsessään on myös suosittu retkikohde.

Vuokraa loma-asunto Turkin Rivieralta

Vuokraa loma-asunto Turkista ja voit samalla vierailla myös kauniissa Antalyan kaupungissa. Sen vanhassa kaupungissa on nähtävissä taloja, jotka ovat peräisin Ottomaanien valtakunnan ajalta. Nykyisin kyseisissä rakennuksessa toimii kahviloita, värikkäitä pieniä kahviloita sekä gallerioita. Pistäydy myös jollakin hurmaavista sivukujista, joilla voit aistia ja nähdä kaupunkin alkuperäisiä piirteitä.

Loma-asunto Turkin Rivieralta

Turkin Rivieran itäpuolella sijaitsee pitkiä, valkoisia hiekkarantoja ja lännestä löydät kuvauksellisia lahtia sekä romanttisia kielekkeitä. Vuokraa loma-asunto Turkin Rivieralta ja voit nauttia niiden lisäksi myös turkoosinsinisestä merestä, idyllisistä satamakaupugeista sekä suurista metropoleista. Rannikkoa seuraavat myös upeat Taurusvuoret, jonka lumiset vuorenhuiput ovat kaunista katseltavaa. Vuoriston juurella kasvatetaan sitruspuita sekä banaaneja, viljellään puuvillaa ja Kahramanmaraşin maakunnassa kasvaa runsaasti pippuria.

Antalyan kaupunkia voidaan pitää Välimeren rannikon keskuksena.  Siellä meno on eloisaa, kulttuuri- ja ravintolatarjonta monipuolista, yöelämä vilkasta, rannat kauniita ja kadut palmujen reunustamia. Turkin Riviera ja sen 300 aurinkoista päivää vuodessa hemmottelevat niin matkailijoita kuin paikallisia lämpimällä ja miellyttävällä ilmastollaan. Alueella kesästä saa nauttia takuuvarmasti vielä syksymmälläkin, ja elohopea kohoaa esimerkiksi elokuussa 40 asteeseen. Antalyan länsipuolella vierailevaa odottaa ainutlaatuinen näky: täällä Taunusvuoret putoavat mereen lähes pystysuoraan kolmen kilometrin matkalla.

Loma Turkissa

Vuokraa loma-asunto Turkista ja voit lomasi aikana tutustua maan lukuisiin historiallisiin kohteisiin ja kaupunkeihin, jotka kertovat Turkin rikkaasta ja monipuolisesta menneisyydestä. Turkin Riviera ja Välimeren rannikkoalue tarjoavat monia helmiä löydettäväksi ja tutkittavaksi. Loma-asunto Turkin Rivieralla on erinomainen valinta kaikille, jotka nauttivat auringosta, uimisesta, miellyttävästä ilmastosta sekä historiasta ja kulttuurista. Tästä kaikesta voit nauttia silloin, kun valintasi on huvila tai huoneisto Turkin Rivieralla!