search

Vuokraa loma-asunto Keski-Egean rannikolta

Egean alue on epäilemättä omatoimimatkailijoiden suosimaa aluetta, ja siitä syystä erinomainen paikka ja syy vuokrata loma-asunto Turkista! Maisemat ovat yhä alkuperäisiä ja rosoisia, mutta samalla charmikkaita.

Pitkät ja hienohiekkaiset rannat ovat Keski-Egean rannikolla melko harvinaisia, mutta löydät alueelta monia kauniita uimapaikkoja, joista on helppo pulahtaa tuimaan azurinsinisten aaltojen syleilyyn. Veden lämpötila on Egeanmeressä hieman Välimerta matalampi ja toisinaan voimakkaan tuulet halkovat Egeanmeren pintaa. Massaturismi ei ole vielä saavuttanut Egenmeren alueen kaikkia osia, joten vuokraa loma-asunto Turkista ja suuntaa lomalle hiljaiselle ja suojaiselle Keski-Egean rannikolle!

Vuokraa loma-asunto Keski-Egean rannikolta

Keski-Egean rannikkoalue

Keski-Egea ulottuu Izmirin kaupunkialueen etelä- ja pohjoispuolille. Tämä Homeroksen synnyinpaikkana pidetty kaupunki sijaitsee syvällä Izmirinlahdella Egeanmeren rannalla ja on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde. Kaupunkimaisemaa värittävät vanhat, välimerelliseen tyyliin rakennetut talot ja promedania reunustavat pienet ravintolat kutsuvat nauttimaan herkullisesta ruoasta. Efesos, joka oli yksi antiikin ajan merkittävimpiä kreikkalaiskaupunkeja, houkuttelee tänä päivänä matkailijoita kaikkialta maailmasta. Kreikkalaiset ovat jättäneet alueelle jälkensä ja heidän vaikutuksensa näkyy Keski-Egean rannikolla edelleen. Vuokraa loma-asunto Keski-Egean rannikolta ja tutustu seudun historiaan kätevästi loma-asunnolta käsin.

Alueella virtaavat suurjoet Mendered ja Gediz tekevät Keski-Egean rannikosta hyvin hedelmällisen, jota paikalliset asukkaat ovat hyödyntäneet maanviljelyksessä vuosisatojen ajan.

Loma Turkissa

Egeanmerelle ja sitä reunustaville alueille tyypillisiä piirteitä ovat lämpimästi paistava aurinko sekä välillä voimakkaatkin ilmavirrat. Izmirin edustalla sijaitsevalta Karaburunin niemimaalta löydät pieniä kyliä sekä lukuisia kätkössä olevia lahdelmia. Alue on vielä säästynyt pahimmilta turistilaumoilta. Kallion päällä sijaitsevassa pienessä Karaburunin kylä asuu 2500 ihmistä mikä tekee siitä rauhallisen ja viihtyisän vierailukohteen. Loma-asunto Keski-Egean rannikolla on erinomainen tapa lähteä tutustumaan ympäröivään alueeseen ja sen vielä melko tuntemattomiin helmiin. Vuokraa huvila tai huoneisto Turkista NOVASOLin kautta ja nauti lomasta Keski-Egean rannikolla!