search

Vuokraa loma-asunto eteläisen Egean rannikolta

Egeanmeren alue on epäilemättä omatoimisesti matkaavien suosiossa ja siitä syystä erinomainen paikka ja syy vuokrata loma-asunto Turkista! Seudun maisemat ovat yhä rosoisia ja karkeita, mutta samalla charmikkaita.

Pitkät ja hienohiekkaiset rannat ovat eteläisen Egean rannikolla melko harvinaisia, mutta löydät seudulta kuitenkin monia kauniita uimapaikkoja, joista on helppo pulahtaa uimaan azurinsinisten vesien syleilyyn. Veden lämpötila on Egeanmeressä hieman Välimerta viileämpi ja toisinaan voimakkaan tuulet halkovat Egeanmeren pintaa. Massaturismi ei ole vielä saavuttanut Egenmeren alueen kaikkia osia, joten vuokraa loma-asunto Turkista ja suuntaa lomalle hiljaiselle ja suojaiselle eteläisen Egean rannikolle!

Loma Turkissa eteläisen Egean rannikolla

Eteläisen Egean rannikko

Egeanmeren eteläinen rannikko on erittäin rosoista ja siellä on useita suuria sekä pienempiä lahtia, jotka houkuttelevat uimaan ja auringonottoon. Rannikon edustalla sijaitsee myös lukuisia Kreikalle kuuluvia saaria. Maisemaa hallitsevat loivat kukkulat, joiden rinteillä näkee syrjäisiä kyliä ja pihapiirejä. Bodrumin niemimaalla sijaitsi myös antiikin Kreikan aikainen Halikarnassoksen kaupunki, joka oli tunnettu erityisesti yhdestä antiikin maailman seitsemästä ihmeestä, Halikarnassoksen mausoleumista.

Reşadiyen niemimaa on osittain metsäistä aluetta, mikä tekee siitä hyvin rauhallisen ja ideaalin paikan hiljentymiselle. Datcan kaupunki ja Knidoksen rauniot ovat myös niemimaalla sijaitsevia mielenkiintoisia kohteita.

Mikäli olet innokas purjehtia tai surffaaja, vuokraa loma-asunto eteläisen Egean rannikolta! Alue tunnetaan varsinaisena paratiisina kaikkien vesiurheilusta kiinnostuneiden keskuudessa ja erityisesti Gökovanlahti  on suosittu harrastuspaikka. Oli matkustusmotiivisi mikä tahansa, loma-asunto eteläisen Egean rannikolla on loistava tapa nauttia lomasta juuri niin kuin sinä haluat!

Loma Turkissa

Nauti eteläisen Egean rannikon upeista puitteista

Vuokraa huvila tai huoneisto Turkista ja suuntaa risteilulle Fethiyesta, jolloin voit nähdä huikeat 12 saarta päivän aikana. Kaksikerroksiset retkiveneet odottelevat satamassa viedäkseen sinut upealle seikkailulle. Muista ottaa mukaasi kiikarit, joiden avulla sinun on helppo tarkkailla retken varrella näkyviä, hieman kauempana sijaitsevia kohteita. Matkalla voit nähdä myös delfiinejä, lentokaloja sekä kilpikonnia. Retken aikana voit myös pulahtaa uimaan, sillä matkan varrella sijaitsee runsaasti uimapaikkoja. Muistathan suojata itsesi auringolta!

Vuokraa loma-asunto eteläisen Egean rannikolta ja  vietä ikimuistoinen ja aurinkoinen loma Turkin kauniissa maisemissa Egeanmeren kristallinkirkkaiden vesien äärellä!