search

Vuokraa mökki Römön saarelta

Römö on kiinni mantereessa yhdeksän kilometriä pitkän vallin kautta. Se sijaitsee Tanskan lounaisnurkassa kuuluen viiden saaren saariryhmään Etelä-Jyllannin länsirannikolla. Se on saari, joka tarjoaa uskomattoman hienon lomaparatiisin Vattimeren sylissä. NOVASOLilla on hieno valikoima erilaisia vuokrattavia loma-asuntoja, joista sinunkin on helppo vuokrata unelmiesi mökki Römön saarelta. Tutustu tarjontaamme kotisivuillamme ja vuokraa mökki Tanskasta lomaasi varten!

Vuokraa mökki Römön saarelta

Euroopan pisimpien ja leveimpien rantojen äärellä

Römöllä on yksi Euroopan laajimmista hiekkarannoista, josta voit nauttia juuri niin paljon kuin haluat vuokrahuvilassasi. Se on noin 12 kilometriä pitkä ja 1-3 kilometriä leveä, joten rannalta löytyy varmasti jokaiselle lomalaiselle paikka leikkiä hiekkakakuilla, uida ja nauttia auringosta. Mökki Römön saarelta on myös surffarin paratiisi. Vuorovesialueelta löytyy myös luonnonystävälle nähtävää. Alueelta löytyy uskomaton kirjo erilaisia lintuja, sillä myös monet muuttolinnut ovat löytäneet Römön saaren ja nauttivat sen herkuista. Vuokraa mökki Römön saarelta ja pääset nauttimaan upeista vaelluspoluista ja pyöräilyreiteistä ihanasta meri-ilmasta nauttien.

Tuhannet matkailijat vierailevat vuosittain saarella ja monet heistä valitsevat vuokramökin Römöllä. Aktiviteettien määrä saarella on myös kasvanut valtavasti vuosien aikana, joten mökkivuokraus Römöltä ei tarkoita pelkästään hiekkarannalla loikoilua, vaan se sopii myös aktiivilomailuun. Vallin ansiosta vuokramökki Römöltä on myös helposti saavutettavissa. Toisaalta voit myös lähteä sieltä helposti päiväretkille esimerkiksi Tanskan vanhimpaan kaupunkiin, Ribeen ja siellä sijaitsevaan Viikinkimuseoon. Legolandin leijonapuisto,Sommerland tai Esbjergi kalastusmuseo ovat myös mielenkiintoisia päiväretkikohteita. Tanskan loma saa todellisen kruununsa, kun vuokraat loma-asunnon Römöltä ja nautit saaren ihanasta luonnosta, tunnelmasta ja liikuntamahdollisuuksista.

Vuorkaa mökki Römön saarelta

Varaa sinäkin mökki Römön saarelta

Tervetuloa vuokraamaan mökkejä ja loma-asuntoja Römöltä, Vattimeren helmestä! Voit valita itsellesi sopivan loma-asunnon, huvilan tai mökin käytämällä erilaisia hakuehtoja. NOVASOLilla on pitkä kokemus alalta ja mökkivuokraus Tanskassa on kasvanut niin suureksi, että voime ylpeydellä tarjota sinulle laadultaan taattuja huviloita ja loma-asuntoja Römöltä ja muualta maasta. Vuokraa mökki Tanskasta ja lähde lomalle kauniille Römön saarelle!