search

Vuokraa mökki Klitmölleristä

Pohjois-Jyllannin upeat, kilometrien pituiset hiekkarannat tarjoavat upean lomapaikan. Valkoiset hiekkarannat sopivat niin aikuisille kuin lapsille ja vesi on uskomattoman puhdasta. Vuokraa mökki Klitmölleristä ja pääset nauttimaan rantaelämästä koko sen hienoudessa. Voit vaikka opetella purjelautailu- tai surffauskursseja alueella.

Harmaampanakin päivän on mukavaa lähteä rantakävelylle ja ihailla merellistä näkymää länistuulen puhaltaessa virkistävästi. Suosittelemme loma-asuntoja Vorupörissä niille, jotka haluavat myös päästä kalan narrauksen makuun. Itse kalastettu saalis maistuu kaikkein parhaalta, kun grillaat sitä lomamökin terassilla. Vuokraa mökki Pohjois-Jyllannista vaikka jo tänään, ja lähde viettämään loma Klitmöllerissä!

Vuokraa mökki Klitmölleristä

Varaa mökki Klitmölleristä ja koe kaunis Tanskan luonto

Kaunis luonto ympäröi sinut, kun asut NOVASOLin huviloissa tai mökeissä Klitmöllerissa. Tanskan suurin luonnonsuojelualue, Hanstet, on upea paikka. Sen jylhät valkoiset kalkkikivijyrkänteet tarjoavat tuulen muokkaamia auringonotto koloja, joissa voit omassa rauhassa nauttia lämmöstä ja paisteesta tuulen puhallukselta suojassa. Vuokraa mökki Klitmölleristä ja pääset myös aarteenetsintään, sillä rannoilta voi löytyä meripihkakiviä, joista saat myös upean lomatuliaisen.

Vuokraa mökki Pohjois-Jyllannista ja pääset kokemaan luonnon monimuotoisuutta myös upealla Tanskan ainoalla lintujen suojelualueella. Rauhoitettu Bulbjerg, joka on 47 metriä korkea kalkkijyrkänne, on lintujen paratiisi. Löydät sieltä noin 500 lokkiparia, merilintuja suoraan Atlantilta ja myöhäiskesällä voit myös bongata myrkylinnun. Bulbjergin huipulta sinulla on uskomattomat näkymät yli meren ja noin 130:n metrin päässä rannasta näet myös hyvällä säällä loput Skarreklitistä, 16 m korkeasta kalkkikivestä, joka syöksyi mereen myrkyssä 1978. Löydät alueelta myös näyttelyn Bulbjergin geologiasta, kasveista sekä eläimistöstä. Lomamökki Klitmöllerissä on siis todellinen lintujen bongaus paratiisi.

Vuokraa mökki Klitmölleristä

Lomaile omaan tahtiin

Vuokraa mökki Klitmölleristä ja voit nauttia perheesi ja ystäviesi kanssa todellisesta unelmalomasta. Täältä kotisivuiltamme löydät varmasti sopivia vuokramökkejä ja –huviloita Klitmölleristä ja Vorupöristä. Vaihtele hakuehtoja ja löydä itsellesi laatutaattu unelmakoti lomasi ajaksi. Jokainen loma-asunto Tanskassa ja muualla Euroopassa on NOVASOLin standardien mukaan arvioitu ja tarkistettu, joten tiedät varmasti, mitä tuleman pitää!