search

Vuokraa mökki Odsherredista

Odsherred on mielenkiintoinen ja luonnonkaunis alue Själlannin luoteisosassa. Mikäli sinulla on tarkoitus vuokrata mökki Odsherredista, alue tarjoaa sinulle runsaasti erilaista koettavaa lomasi aikana. Odsherredista löydät upeita maisemia ja luontokohteita, kiehtovaa kulttuurihistoriaa sekä laajan valikoiman erilaisia nähtävyyksiä, jotka kiehtovat kaiken ikäisiä lomailijoita.

Odsherred on aina ollut hyvin suosittu kohde heidän keskuudessaan, jotka haluavat  viettää rentouttavan ja virkistävän loman Själlannissa. Tästä syystä löydät upeat lomamökit Odsherredista nykyään myös meidän valikoimistamme. Kohteiden joukossa on niin modernia huviloita kuin perinteisempiä tanskalaismökkejäkin, joissa kodikkuus on etusijalla. Odsherred toimii myös inspiraationa monille taiteilijoille, jotka haluavat vangita alueen erityisen valon ja upeat maisemat kauniisiin maisemamaalauksiinsa. Vuokraa mökki Själlannista ja koe sinäkin Odsherredin ainutlaatuisuus!

Vuokraa mökki Odsherredista

Geopark Odsherred - Ainutlaatuinen luontoelämys

Mikäli haluat kokea jotakin unohtumatonta lomallasi Odsherredissa, suosittelemme vierailemaan Tansan ensimmäisessä ja tällä hetkellä ainoassa UNESCOn tunnustamassa geopuistossa, Geopark Odsherredissa. Kyseinen tunnustus on myönnetty Odsherredille sen ainutlaatuisten jääkaudella yli 15 000 vuotta sitten muovautuneiden maisemiensa ansiosta. Alueen upea yli 300 kilometrin vaellusreittiverkosto sekä lukuisat maastopyöräreitit tarjoavat sinulle mahdollisuuden nauttia alueesta. Alueesta on saatavilla myös reittikarttoja.

Toinen upea luontokohde Odsherredissa on Grevingen metsä, jossa on useita muinaisia, kiviajalta peräisin olevia monumentteja. Täällä voit ihastella muun muassa suuria kividolmeja, jotka ovat nuoremmalta kivikaudelta peräisin olevia suurista kivistä rakennettuja rakennelmia. Dolmeneita on käytetty hautoina ja tarinoiden mukaan Shakespearin näytelmästä tunnettu Hamlet olisi haudattu sellaiseen. Tämä ja monet muut dolmeneihin liittyvät tarinat ja uskomukset tekevät niistä sekä muusta Grevingen metsän alueista hyvin kiehtovan käyntikohteen kaiken ikäisten parissa.

Vuokraa mökki Odsherredista

Odsherredin rannat

Kun vietät lomaa Tanskan Själlannissa, törmäät varmasti lukuisiin toinen toistaan upeampiin rantoihin ja rannikkoalueisiin, joita on ripoteltu pitkin maan noin 7300 kilometriä pitkää rannikkoa. Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto tai mökki Odsherredista, et ole koskaan kaukana upeasta rannasta ja merestä. Lukuisat alueen rannoista ovat mataluutensa ansiosta lapsiystävällisiä ja sopivat näin erinomaisesti myös perheiden ajanviettopaikaksi.  Odsherredin rannikkoalue on hyvin vaihtelevaa, mutta löydät sieltä tästä huolimatta helposti merenrantakohteita ihastuttavine hiekka- tai pikkukivirantoineen. Alta löydät lisätietoa muutamista rannoista, joilla voit vierailla lomaillessasi Pohjois-Själlannissa: 

Ordrup Strand – Viehättävä hiekkaranta jonka venelaituriin on usein kiinnitettynä pieniä jollia ja moottoriveneitä. Rannalla on myös hyvä parkkipaikka, ja sieltä on matkaa vain noin 600 metriä kaupunkiin, mistä voitte ostaa jäätelöä ja muita virvokkeita rannalla vietettävää päivää varten.

Ebbelökke Strand – Tämä erittäin lapsiystävällinen ranta on hyvin matala sekä puhdasvetinen.  Laskuveden aikaan rannalle muodostuu pieniä ”järviä”, joissa lapset voivat nauttia olostaan. Rannalla on runsaasti kiviä, mutta myös runsaasti tilaa pyyhkeiden ja vilttien levittämistä varten rantahietikolle. 

Gundmindrup Strand – Yksi Tanskan parhaimmista rannoista. Se sijaitsee Sejerönlahden vieressä, ja se soveltuu erinomaisesti myös leijanlennätykseen sekä purjelautailuun. Gundmindrup on leveä, hienohiekkainen ranta jonka kauniit hiekkadyynit suojaava tuulelta ja tarjoavat tilaa leikeille.

Rörvig Strand – Myös yksi Tanskan rantojen parhaimmistosta. Rörvig sijaitsee vastapäätä Kattegatia sekä kaunista Sandflugtsplantagenia. Rannan läheisyydessä on suuri parkkipaikka, kioski, wc:itä sekä jyskekesäkausina myös hengenpelastajia.

Vuokraa mökki Odsherredista

Kiehtovia nähtävyyksiä Odsherredissa ja sen lähialueilla

Vuokraa mökki Odsherredista, jolloin pääset kauniiden luontokohteiden lisäksi nauttimaan myös monista muista elämyksistä. Odsherred ja sen lähialueet ovat pullollaan upeita ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joissa sinun on vaivatonta vierailla, kun teillä on vuokrattuna loma-asunto Själlannista

Todellinen perhekohde Odsherredissa lomaileville on Själlannissa sijaitseva Sommerland. Huvipuistossa on yli 60 jännittävää, hauskaa ja haastavaa aktiviteettia, joista on iloa koko perheelle. Kaikkein pienimmille on tarjolla ns. minimaa, hurjapäät ilahtuvat vatsanpohjassa asti tuntuvista kieputtimista,  upeassa 3D-teatterissa pääset näkemään dinosauruksia ja suuri vesipuisto virkistää mukavasti kuumina kesäpäivinä. Kaikki laitteet sisältyvät sisäänpääsymaksuun.

Haaveilitko kenties palomiehen ammatista ollessasi nuorempi? Odsherredin Palomuseossa voitte koko perheen voimin leikkiä palomiehiä koko päivän ajan. Museossa on yli 20 paloautoa, joista vanhin on peräisin vuodelta 1864. 

Odsherred Zoo Rescue –puistossa voitte nähdä seeproja, strutseja, laamoja, kameleita, silkkiapinoita  sekä monia muita eläimiä, jotka asustavat 14 eekkerin suuruisen puiston alueella. Eläinpuiston lisäksi paikka toimii myös eläinten turvapaikkana. Monien Euroopan laajuisten yhteistyökuvioiden kautta Odsherred Zoo Rescue vastaanottaa vammautuneita tai loukkaantuneita eläimiä antaen niille hyvän kodin.

Voi tuntua oudolta, että ehdotamme vierailemaan myös upeassa Aarhusissa, mikäli lomailette Själlannissa ja teillä on vuokrattuna mökki Odsherredista. Aarhusiin ei nimittäin ole pitkä matka Odsherredista, varsinkin jos päätät suunnata kaupunkiin lautalla. Lauttamatka Själlannin Oddesta kestää noin yhden tunnin ja 20 minuuttia. Aarhus on upea ja eläväinen kaupunkikohde, jossa riittää nähtävää ja kierrettävää sekä kauppoja ja ravintoloita pitkäksi aikaa.

Myös Odsherredin alueella on runsaasti ihastuttavia kaupunkeja, joiden ostosmahdollisuudet sekä tapahtumatarjonta ovat parhaimmilaan kesäkausina. Nyköping Själlanti on Odsherredin markkinakaupunki, jossa on laaja valikoima supermarketteja, erikoisliikkeitä, kahviloita sekä ravintoloita. Rörvig on yksi alueen pienistä kalastuskylistä ja todellinen merenrantakohde. Rörvigistä on mahdollista purjehtia myös Hundestediin. Kesäisin siellä on nauttia vilkkaasta menosta satamassa ja herkutella maittavilla kala-annoksilla auringossa. 

Kun lomailet Odsherredin alueella, pääset nauttimaan ja herkuttelemaan alueen erinomaisella ruokatarjonnalla. Paikallisesti tuotetut hedelmät, vihannekset, lihat, viinit ja monet muut tuotteet ovat peräisin paikallisilta tiloilta. Erityisesti Lammefjordin alueelta tulevat raaka-aineet ovat  päätyneet monien Tanskan parhaiden ravintoloiden ruokalistoille.

Vuokraa mökki Odsherredista

Varaa mökki Odsherredista

Mikäli olet päättänyt, että loma Själlannissa ja vuokrattu mökki Odsherredista on seuraava suunnitelmanne, olet tullut oikeaan paikkaan. NOVASOLin kautta sinun on helppoa ja turvallista vuokrata unelmiesi ja tarpeidesi mukainen mökki Odsherredista ja muualta Själlannista tai Tanskasta vaivattomasti suoran netistä. Monet kohteemme ovat lemmikkiystävällisiä ja ne toivottavat myös nelijalkaiset perheenjäsenet lämpimästi tervetulleiksi mukaan lomalle.