search

Vuokraa mökkejä Mönin saarelta

NOVASOLilla on mökkejä Lollandissa ja muualla Tanskassa, mutta myös ihania loma-asuntoja ja huviloita Mönin saarella. Tällä kauniilla saarella on paljon nähtävää ja tehtävää sekä tietysti loistavat mahdollisuudet rentoutua ja unohtaa arjen stressi. Vuokraa loma-asunto Tanskasta ja suuntaa kiireettömälle lomalle Mönin saarelle!

Mönin saaren uniikki luonto

Mön tunnetaan uniikista ja kauniista luonnostaan, joka on ihastuttanut niin paikallisia kuin vierailijoitakin jo vuosisatoja. Voit helposti nauttia saaren kauneudesta, kun vuokraat mökin Mön saarelta NOVASOLin kautta. Möns Klintin upeat kalkkikivijyrkänteet, jotka nouset jylhinä turkoosinsinisestä merestä, ovat huikea luontonähtävyys. Niiden alapuolelta löydät pitkiä rantoja, joiden mustilla piikivillä on hienoa kävellä auringon laskiessa illalla mereen. Mökki Mönin saarella merkitsee myös upeita, kilometrien pituisia hiekkarantoja sekä luonnonsuoelualueita, joiden vanhat metsät, laidunmaat ja niityt ovat erittäin kauniita. Pyökkimetsä jatkuu aina jyrkänteille saakka ja kontrasti on upea. Vuokraa mökki Mönin saarelta ja koe kaunis saari omassa tahdissasi.

Loma Mönin saarella

Koe kaikki, mitä saaret tarjoavat lomasi aikana

Mön saari pitää sisällään monenlaisia kulttuurimuistomerkkejä: Liselund slott, kirkot maailman luokan kalkkimaalauksineen, hautakummut ja keskiaikakylä Stege, joka on myös Mönin pääkaupunki. Modernien loma-aktiviteettien lisäksi voit siis sukeltaa syvälle historiaan, kun loma-asuntosi on vuokramökki Mönillä. Alue sopii myös hyvin muun muassa pyöräilyyn, ratsastukseen ja saarella on myös kaunis golfkenttä. Vaihteleva rannikko on myös upea haaste urheilukalastajille ja purjehtijoille.

Vuokraa mökki Mönin saarelta NOVASOLin kautta ja saat varmasti onnistuneen loman. Voit valita sopivan loma-asunnon täällä kotisivuillamme. Löydät niin vuokrattavat mökit kuin huvilat Möniltä valikoimistamme. Pitkän kokemuksemme ja kattavien turvallisuuspakettiemme ansiosta vuokraat mökit Tanskasta ja Mönin saarelta turvallisesti.