search

Vuokraa mökki Rödbystä

Monet yhdistävät Rödbyn satamaan ja lauttayhteyksiin Puttgardeniin ja muihin kohteisiin, mutta Rödby tarjoaa myös paljon muuta nähtävää. Mökki Rödbystä takaa toki hyvät mahdollisuudet päiväretkille saksaan, mutta Tanskan puolella voit rauhassa nauttia ihanan luonnon helmasta mukavasta lomasta. Vuokraa mökki Lollandista ja vietä loma Rödbyssä meren äärellä!

Vuokraa mökki Rödbystä

​Mielenkiintoisia seikkailuja vuokratalon ympäristössä

NOVASOLin mökit Rödbyssä sijiatsevat lähellä rantaa, kulttuurihistoriallisia kohteita ja monia mielenkiintoisia harrastusmahdollisuuksia. Vuokraa mökki tai huvila Rödbystä ja olet myös lähellä lomakohteita Lollandissa, josta löytyykin sitten jo paljon kaikenlaista ajanvietettä. Lomailuun ei toki tarvitse yhdistää mitään muuta kuin lekottelu aurinkotuolilla ja hyvän kirjan lukeminen, mikä onkin kaikkein parasta loma-asunnon vuorkauksessa Rödbystä.

Lollandin retkikohteista voimme suositella esimerkiksi Knuthenborgin Safaripuistoa, joka on uskomaton eläinseikkailu koko perheelle. Voit ajella autolla vapaasti kulkevien eläinten joukossa ja ihailla lajikirjoa ympäri maailman. Myös Aalholmin Automuseo, jossa on yli 200 upeaa, vanhaa autoa. Joukossa on myös maailman ensimmäinen auto, vuoden 1886 Daimler. Kaikki Lollandin kohteet ovat vain muutamien kymmenien kilometrien päästä vuokramökeistä Rödbyssä.

Jos rakastat uimista, rennon letkeää oleilua ja kuntoilua eri muodoissa, niin kannattaa lähteä Lalandiaan, jossa tarkenee huonommallakin säällä. Trooppinen kylpylä parantaa niin kehon kuin sielun oloa ja sopii kaiken ikäisille. Mökin vuokraus Rödbystä tarjoaa myös mahdollisuuden hienoihin pyöräretkiin ja vaelluksiin. Lollandista löytyy myös upeita golfkenttiä sekä hyvät kalastusmahdollisuudet.

Varaa mökki Rödbystä turvallisesti ja helposti NOVASOLilta

Tervetuloa NOVASOLille ja vuokraamaan loma-asuntoja huviloita Rödbystä tai esimerkiksi mökkejä Lollandista, jossa meillä on iso valikoima erilaisia loma-asuntoja jokaiseen makuun. Täällä kotisivuillamme voit etsiä ja varata mieleisiä loma-asuntoja Tanskasta tai muualta Euroopasta turvallisesti ja helposti, sillä takaamme vuokratalojemme laadun!