search

Vuokraa mökki Bork Havnista

Kannattaa tutustua valikoimaamme loma-asuntoja Bork Havnissa, sillä tämä alue Ringköbing vuonon lähellä on yhä suositumpi lomakohde. Kun sinulla on vuokrattuna mökki Bork Havnista, voit nähdä ja kokea Tanskan parhaimpia puolia niin aktiviteettien kuin näkyminekin suhteen. Vuokraa mökki Länsi-Jyllannista ja suuntaa lomalle Bork Havniin!

Vuokraa mökki Bork Havnista

Purjelautailua ja lapsiperheiden vilinää

Mökki Bork Havnissa läheltä Ringköbingin vuonoa on todellinen purjelautailijan eldorado, sillä niin tuuli- kuin virtausolosuhteet ovat suotuisat surffaukseen ja purjelautailuun. Vuonon varrella on myös mukavaa uida, joskin rannat eivät ehkä ole yhtä leveitä kuin sisämaassa. Toisaalta vesi on yleensä matalaa ja virtauksetkin pieniä rannan lähellä, joten lapsetkin voivat lähteä polskimaan turvallisesti. Mökki Bork Havnista on siis erittäin sopiva paikka rantaelämästä nauttiville perheille.

Koe lähialue Bork Havnin ympärillä

Koko alue lähellä NOVASOLin mökkejä Bork Havnissa on täynnä erilaisia harrastusmahdollisuuksia, kuten urheilukalastusta, purjehdusta ja golfia. Urheilukalastus on alueella erittäin suosittua, sillä suolaisen veden pitoisuudet vaihtelevat vuonossa vaihtelee sen verran, että voit saada saaliiksesi niin haukia, ahvenia kuin turskaa ja muita suolaisen veden kalojakin. Lisäksi pääset nauttimaan samalla ihanasta luonnosta, kun asut Bork Havnin loma-asunnoissamme.

Bork Havn tunnetaan myös yhtenä Euroopan tärkeimmistä lintureservaateista, joten vuokramökki Länsi-Jyllannista on myös oiva mahdollisuus nähdä laaja kirjo erilaisia muuttolintuja. Historiasta kiinnostuneille alue tarjoaa muun muassa Borkin viikinkisataman, jossa voit matkustaa mm. purjelaivalla ja tutustua viinkien elämäntapaan.

Vuokraa mökki Bork Havnista

Varaa mökki Bork Havnista helposti kauttamme

NOVASOLilta löydät suuren valikoiman erilaisia vuokrahuviloita ja mökkejä Bork Havnissa sekä tietysti loma-asuntoja Tanskasta ja muualta Euroopasta. Löydät meiltä niin luksushuviloita kuin perinteisempiä lomamökkejä, joihin voit helposti tutustua täällä kotisivuillamme. Lähde siis lomalle laatutaattuihin kohteisiimme ja vuokraa mökki Länsi-Jyllannista ja sen upeasta Bork Havnista vaikka heti!