search

Vuokraa mökki Assensista

Fynin saaren läntisellä rannikolla sijaitsee Assensin viihtyisä kaupunki, joka on täynnä kulttuuria, historiaa sekä hauskoja vapaa-ajanaktiviteetteja koko perheelle. Fynin saari sijaitsee Jyllannin ja Själlannin välissä ja kyseessä on Tanskan kolmanneksi suurin saari. Fyn on tunnettu muun muassa sen kuvankauniista rannoistaan, makeasta nougatistaan, sekä upeasta Egeskovin renessanssilinnastaan. Saaren kuuluisin asukas oli tanskalainen kirjailija ja runoilija H.C Andersen. Vuokraa mökki Assensista ja voit käydä vierailemassa monien muiden mielenkiintoisten nähtävyyksien lisäksi myös H.C Andersenin kodissa Odensen kaupungissa.  

Vuokraa mökki Assensista

Nähtävyyksiä ja kokemuksia Assensissa

Assens on hurmaava vanha fyniläinen kaupunki, jonka maisemia sävyttävät vahvasti kiehtovat rakennukset, kapeat kadut sekä viihtyisät tavernat. Mökki Assensista mahdollistaa tutustumisen sekä kohteen kaupunkipuoleen, että myöskin sen rantaelämään. Vaikka H.C Andersen on Fynin saaren kuuluisin henkilö, on kuuluisuutta saanut osakseen myös assensilainen merivoimien upseeri Peter Willemoes, joka taisteli urheasti Englantia vastaan Kööpenhaminan taistelussa vuonna 1801. Lomallasi Assensissa kannattaa myös ehdottomasti vierailla Willemoesin kotitalon luona. 

Assensin kaupungista löytyy monia kulttuurisia aarteita, kuten esimerkiksi Tobaksgårdenin kulttuurikeskus, josta löytyy kahvila, elokuvateatteri, teatteri, sekä konserttisali. Lomallasi Assensissa kannattaa myös tehdä päiväreissu Odensen kaupunkiin, missä pääset tutustumaan H.C Andersenin kotitalon lisäksi myös herkulliseen nugaaseen. Kierreltyäsi ja koettuasi monia kaupungin tarjoamia elämyksiä, on aika suunnata kohti alueen kaunista ja ainutlaatuista luontoa. Täältä löytyy rehevä ja koskematon luontoympäristö, kuvankauniita rantoja sekä raikasta meri-ilmaa. 

Vuokraa mökki Assensista

Aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi

Assensista ja sen ympäristöstä löytyy paljon mahdollisuuksia erilaisten aktiviteettien harrastamiseen koko perheen kesken. Eräs suosittu aktiviteetti täällä on pyöräily, sillä alueen kaunis luonto tarjoaa upeat puitteet sitä varten. Täältä löytyykin erilaisia reittejä, joita voit lähteä suorittamaan ja jotka vievät kauniiden maisemien sekä pienten idyllisten kylien läpi. Lisäksi täällä voit muun muassa pelata tennistä ja minigolfia sekä keilata. Myös patikointi- ja vaellusmahdollisuudet ovat hyvät ja ehdottomasti kokemisen arvoiset. Jos haluat kokea luontoa pienemmässä mittakaavassa, rento päivälenkki luonnon helmassa on myös rentouttava ja virkistävä kokemus. Mökki Assensista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin omatoimisesti ja itsenäisesti. 

Vuokraa mökki Assensista

Vuokraa mökki Assensista NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä mökkejä Fynin saarella, ja Assens on loistava lomakohde koko perheelle, kiitos sen monipuolisten nähtävyyksien ja aktiviteettien, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Tutustu mökkivalikoimaamme täällä nettisivuillamme ja rajaa hakua valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella. Tällöin löydät juuri sinulle ja perheellesi sopivimman mökin Assensista lomaanne varten. Tervetuloa viettämään unohtumaton lomamatka tänne viihtyisän Fynin saaren loistavaan kohteeseen!