search

Vuokraa mökki Falsterilta

Mahdollisuudet upeaan lomaan kasvavat, kun sinulla on vuokrattuna mökki Falsterilta, jonka upeat pitkät rannat Itämerellä tarjoavat lomaluksusta koko perheelle. Löhöile valkoisilla hiekoilla ja virkistäydy ihanassa merivedessä niin paljon kuin haluat, mutta vuokramökki Tanskassa ja Falsterilla voi tarjota myös paljon muuta tekemistä esimerkiksi harrastusten ja nähtävyyksien merkeissä!

Vuokraa mökki Falsterilta

Jokaiselle jotakin

Falsterilla voit golfata, pelata tennistä, loistavat surffausmahdollisuudet sekä karting ja keilauspaikka. Kaikki ovat lyhyen matkan päässä NOVASOLin  loma-asunnoista Falsterilla. Voit myös shoppailla mm. taidetta, vaatteita ja lahjoja, eikä ruokakaan ole kallista. Tanskan lomasi on varmasti onnistunut, kun vuokraat mökin Marielystistä, sillä moni lomailija palaa paikkakunnalle joka vuosi uudestaan. Löydät NOVASOLin valikoimista upeat mökit Falsterilta, missä on tarjolla loma-asuntoja ja huviloita jokaiseen makuun.

Marielystin lisäksi löydät Falsterilta kaksi muutakin loistavaa aluetta vuokrata mökki tai huvila: Sillestrup ja Elkenöre. Myös näillä alueilla on ihania, lapsille sopivia hiekkarantoja rauhallisissa ja idyllisissä ympäristöissä. Ne, jotka etsivät vuokramökkejä Tanskasta päätyvät monesti Falsterin  Marielystiin, sillä kohde on yksi Tanskan yksi ehdottomista helmistä ja tyypillistä tankalaista lomailualuetta muutenkin. Vuokraa mökki Falsterilta ja pääset myös helposti vierailulle vesipuisto ja wellness-keskus Lalandiaan tai autosafarille Knuthenborgin Safaripuistoon.

Varaa mökki Falsterilta Tanskan helmestä

NOVASOL tarjoaa huikean valikoiman loma-asuntoja, mökkejä sekä huviloita Falsterilta ja muualta Tanskasta. Hakuehtoja vaihtamalla löydät varmasti sopivan mökin tai huvilan Falsterilta lomallesi. NOVASOLilla on runsaasti mökkejä Tanskassa, mutta myös muualla Euroopassa ja kaikki loma-asuntomme ovat erikseen tarkistettuja, joten voit vuokrata lomamökin Tanskasta tai mistä vaan Euroopan kohteistamme turvallisesti.