search

Vuokraa mökki Arrildin lomakylästä

Vain 20 minuutin automatkan päästä Römön leveiltä hiekkarannoilta, löydät Arrild Feriebyn, joka sijaitsee luonnonkauniilla alueella. NOVASOLin kautta löydät upeita vuokramökkejä Arrild Feriebystä mutta myös muualta Römöstä. Loma-asunnon vuokraaminen Arrildin mökkikylästä merkitsee lomailua yhteisön keskellä, mutta omassa rauhassa. Löydät alueelta monenlaista puuhaa lomasi ajalle muun muassa kolme suurta leikkipaikkaa, minigolfin, tennis- ja rantalentopallokentät.

Kun sinulla on vuokrattuna mökki Arrildin lomakylästä, saat lomaltasi ihanan mökkielämän lisäksi mukavia lisäetuja. Mökki Arrildin lomakylässä voi halutessasi tarkoittaa lukemattomia tunteja läheisillä uimarannoilla, voit lähteä retkelle vaikka pyöräillen, sillä alueen tiestö sopii siihen mainiosti. Jos kesäpäivä ei ole paras mahdollinen, voit aina lähteä perheesi kanssa Arrildin uimahalliin, josta löytyy myös jättimäinen vesiliukumäki, iso poreallas, sauna ja solarium.

Vuokraa mökki Arrildin lomakylästä

Koe tanskalainen lomakylä

Vuokraa mökki Arrild Feriebystä ja olet lähellä monenlaista tekemistä ja nähtävää. Löydät läheltä niin golfkentän sekä put and take –kalastusjärven. Arrild on paratiisi urheilukalastajille, sillä alueen kalapaikkoja kehitetään koko ajan ja sinne on jopa rakennettu perhokalastuvirta. Lomakylä sijaitsee keskeisellä paikalla ja pääset helposti vuokramökistä Arrildista niin shoppailemaan kuin nähtävyyksiäkin tutkimaan. Ribe, Tanskan vanhin kaupunki, on todella lähellä Arrildin lomakylää, myös Viikinkikeskus ja Legoland ovat lähietäisyydellä ja sopivat loistavasti päiväretkikohteiksi Tanskan lomallesi. Hjemstedin Oldtidspark eli vanhan ajan puisto on myöskin hieno elämys, sillä voit matkata siellä 2000 vuotta ajassa taaksepäin ja kokea rauta-ajan elämää ja arkea. Arrild Feriebyn mökit ovat siis lähellä monenlaisia suosikkikohteita Tanskassa.

Arrild Feriebyn mökeistä on ihana lähteä esimerkiksi Vattimeren rannoille ja valkoisille dyyneille eväskorin kanssa. Vattimeri on osa Itamerta ja se sijaitsee ennen Friisien saaristoa. Vattimerellä on vuoden ympäri upea linnusto, sillä alue on Tanskan tärkein muuttolintujen kokoontumispaikka. Lähde ihastelemaan linnuston monimuotoisuutta Vattimerelle ja vuokraa mökki Etelä-Jyllannista esimerkiksi Arrildin lomakylästä.

Varaa mökki Arrildin lomakylästä jo tänään

NOVASOLin kautta löydät huvilat ja loma-asunnot Arrild Ferieby –lomakylästä ja voit etsiä sekä vuokrata itsellesi sopivia mökkejä Tanskasta ja muualta Euroopasta suoraan täällä kotisivuillamme. NOVASOLilla on yli 40 000 loma-asuntoa ympäri Eurooppaa ja meillä on loistava valikoima vuokrahuviloita ja vuokramökkejä Etelä-Jyllannissa ja muualla Tanskassa. Vuokraa mökki Etelä-Jyllannista ja vietä loma Arrildin lomakylässä!