search

Vuokraa mökki Fjellerupista

Tervetuloa vuokraamaan mökki Fjellerupista NOVASOLin kautta! Vuosittain useat vieraat suuntaavat tälle upealle loma-alueelle nauttimaan sen monipuolisesta tarjonnasta. Oletko sinä yksi heistä?

Djursland on erittäin hieno lomakohde, jossa voit nauttia upeista rannoista omassa rauhassa vuokramökissä. Pohjoisrannikolta löydät kalastussatama Bönnerup strandin, jonka ympärillä voit nähdä ja harrastaa monenlaista hauskaa esimerkiksi kalastella laiturilta huikeita saaliita. Fjellerup on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen kohde, jos kiikarissasi on vuokrata mökki Djurslandista meren rannalta lomaasi varten. 

Vuokraa mökki Fjellerupista

Paljon aktiviteetteja

Itärannikolla sijaitsee myös Fjellerup Strand, joka on kesällä erityisen eloisa rantakohde. Rannat Bönnerupissa ja Fjellerup Strandissa sopivat niin uimiseen, sukellukseen kuin purjelautailuunkin. Kun seuraat rannikkoa edemmäs itään, löydät 65 miljoonaa vuotta vanhat kalkkikivijyrkänteet läheltä Sangstrupia ja Gjerrildiä. Paikalta avautuu uskomattomat näkymät suoraan Kattegattille. Etelässä kohtaat puolestaan Grenån, joka on myös tunnettu uimarannoistaan. Vuokraa mökki Djurslandista ja vietä aktiivinen loma Fjellerupissa! 

Kun sinulla on vuokrattuna mökki Fjellerupista, löydät lähialueelta monia nähtävyyksiä. Esimerkiksi Fjellerupin upean kirkon, joka rakennettiin 1200-luvulla, on kaunis nähtävyys. Löydät alueelta myös mielenkiintoisia museoita ja mukavia pikkukaupunkeja sekä kauniita hiekkarantoja ja pyökkimetsiä, joissa voit tehdä vaikka vaellusretkiä. 

Päiväretkiä ja pikkukaupunkien vilinää

Vuokraa mökki Djurslandista ja voit päättää täysin itse, miten lomasi vietät. Vuokramökki Djurslandissa mahdollistaa vierailun esimerkiksi Ebeltoftin pienellä raatihuoneella, joka on myös maailman pienikokoisin. Toisaalta löydät maailman suurimaan puualuksen, Fregatten Jyllandin, ja upean modernin lasitaiten museon läheltä loma-asuntojamme. Århus ja Randers ovat myös kivoja isompia kaupunkeja, jotka ovat pyörämatkan päässä, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto tai mökki Fjellerupista.

Djurslandin pohjoisosassa sijiatsee myös  Ebeltoftin perhepuisto, Sakndinaavinen eläinpuisto sekä Djurs Sommerland. Djurslandin mökit ja loma-asunnot tarjoavat upeita lomaelämyksiä hienojen hiekkarantojen, luontokohteiden sekä tietysti Kesämaan huvitusten parissa. 

Vuokraa mökki Fjellerupista

Varaa mökki Fjellerupista suoraan netissä

Tervetuloa NOVASOLille ja etsimään sopivia loma-asuntoja, huviloita ja mökkejä Tanskasta sekä muualta Euroopasta. Voit vuokrata mökkejä Djurslandin pohjoisosista helposti täällä kotisivuillamme ja teet sen turvallisesti, sillä jokainen kohteemme on laatutaattu. Valikoimamme vaihtelee luksushuviloista perinteisempiin lomamökkeihin, joten jokainen löytää varmasti sopivan loma-asunnon Fjellerupista tai muualta Jyllannin itäosista. Tervetuloa NOVASOLille ja vuokraamaan mökki Fjellerupista ja muualta Djurslandista!