search

Vuokraa mökki Djurslandista

Djurslandia ympäröivät alueet tarjoavat paljon mahdollisuuksia jännittäviin, hauskoihin ja opettavaisiin seikkailuihin. Jyllannin itäosassa sijaitseva Djursland on suuri niemimaa, mistä löydät kilometrien pituinen rannikko on täynnä toinen toistaan kauniimpia rantoja. Seudulla on myös runsaasti käyntikohteita, kuten esimerkiksi Djurs Sommerland –huvipuisto, joka on pohjoismaiden suurin kesämaa. Mökki Djurslandista on erinomainen tapa nauttia seudun nähtävyyksistä ja aktiviteeteista, mutta samalla voit myös rentoutua oman loma-asunnon rauhassa ja yksityisyydessä.

Vuokraa mökki Djurslandista

Rentoudu tai urheile – valinta on sinun

Djurslandista löydät kaikkea: mielenkiintoisia museoita, jännittäviä kaupunkikohteita, upeita rantoja ja kauniita pyökkimetsiä. Voit nauttia joko rentouttuvasta lomailusta tai vauhdikkaasta aktiivilomasta, mikä vain sopii sinulle parhaiten. Vuokraa mökki Djurslandista ja voit nauttia sinunlaisestasi lomasta. Ebeltoftissa ollessasi kannattaa vierailla vanhassa kaupungintalossa, joka on maailman pienin. Kaupungista löytyy vastapainona myös maailman suurin puulaiva, Jylland, sekä upea lasimuseo.

Ebeltoftin lähellä sijaitseva Ebeltoft Family Park, skandinaavinen eläinpuisto on lyhyen matkan päässä Djurs Sommerlandista, jolloit voitte halutessanne yhdistää nämä kaksi kohdetta. Vuokraa mökki Tanskasta, suuntaa Djurslandiin ja nauti seudusta joka tarjoaa hauskanpitoa, vesileikkejä ja nähtävyyksiä koko perheelle. Tanska on erityisesti kesäisin erinomainen matkakohde ja yksi Pohjoismaiden upeimmista helmistä. Maa tarjoaa nähtävää ja koettavaa kaikenlaisille matkailijoille, ja se on erityisesti lapsiperheiden suosiossa.

Rannikkoa, rantoja ja kalastajakyliä

Vuokramökki Djurslandista on erinomainen tapa nauttia rantalomasta meren äärellä. Pitkä rannikkoalueen varrella on runsaasti kauniita loma-alueita aina Aarhusiin saakka, mikä on erinomainen käyntikohde Tanskan lomalla. Aarhus valittiin myös Euroopan kulttuurikaupungiksi vuodelle 2017. Kesäisit monet Tanskan rannoista merkitään sinisillä lipuilla, jolloin tiedät niiden olevan siistejä ja turvallisia paikkoja heittäytyä aaltoihin.

Djurslandista löydät vielä joitakin vanhoja kalastajakyliä, joista suurimpia ovat Bönnerup ja Grenå. Molemmissa kylissä kalastustoiminta on edelleen aktiivista ja niiden satamista voit ostaa herkullista tuoretta kalaa ja muita mereneläviä. Kampela on erinomainen valinta, jonka kanssa sopivat hyvin yhteen tanskalaiset uudet perunat. Tämä, jos mikä on todellinen ja paikallinen makuelämys. Monilta Djurslandin toreilta voit ostaa myös muita tuoreita ja paikallisia aineksia, kuten vihanneksia, hedelmiä ja marjoja, joita myydään myös teiden varsien pienissä kojuissa sekä maatiloilla. Djursland on kaiken kaikkiaan erittäin ihastuttava lomakohde ja mökki Tanskassa takaa ikimuistoisen loman, johon kuuluu myös herkullista, paikallisesti tuotettua ruokaa!

Vuokraa mökki Djurslandista

Kaupunkiloma Djurslandissa

Aarhus on erinomainen kohde, kun haluat kuljeksia viihtyisillä kaduilla, tutustua mielenkiintoisiin kulttuurinähtävyyksiin, kulkea pitkillä ostoskaduilla ja kokeilla kaupungin herkullista ravintolatarjontaa. Aarhus onkin ”suuri kaupunki pienessä koossa”, mikä tekee siitä loistavan päiväretkikohteen. Käyntikohteet, kuten vanha kaupunki ja Moesgaard Museo ovat suositeltujen nähtävyyksien listalla. Kaupungin läpi kulkeva joki, jonka mukaan kaupunki on saanut nimensä, tuo Aarhusiin kotoista tunnelmaa. Joen varrella on myös monia viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita, joiden terasseille on mukava istahtaa nauttimaan virvokkeita ja lounasta. Kaupungissa käydessäsi kannattaa vierailla myös satamassa, Marselisborgin linnassa sekä kasvitieteellisessä puutarhassa

Varaa mökki Djurslandista helposti suoraan netistä

Mökki Djurslandissa tai Ebeltoftissa on erinomainen valinta, kun suunnitelmissa on mökkiloma Tanskassa. NOVASOLilta vuokraat mökit Tanskasta ja loma-asunnot  muualta Euroopasta kaikissa hinta- ja kokoluokissa. Valikoimamme kattaa korkeatasoiset huvilat kaikilla mukavuuksilla varustettuna, kompaktit kaupunkihuoneistot sekä luonnonläheiset ja kodikkaat mökit, joissa voit rentoutua rauhassa. Löydät mökit Djurslandista helposti kotisivuiltamme ja varauksen teet turvallisesti suoraan netissä.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää liittyen loma-asuntoihimme tai varaukseesi, ota meihin yhteyttä. Kansainvälinen myyntipalvelumme auttaa puhelimitse ja suomenkielisen asiakaspalvelun tavoitat sähköpostitse. Paikalliset palvelutoimistomme auttavat sinua tarvittaessa kohteeseen saavuttuasi. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vuokraamaan mökkiä Tanskasta kauttamme!