search

Vuokraa mökki Vangista

Tanskan Bornholmin suositun saaren länsirannikolla sijaitsee kuvankaunis ja pieni kalastuskylä, Vang, josta voit vuokrata mökin NOVASOLin kautta seuraavaa lomaasi varten. Matkustaminen tänne on helppoa; saarelle pääset joko lautalla tai lentokoneella ja perillä välimatkat ovat lyhyitä saaren suhteellisen pienen koon ansiosta, joten matka Vangiin ei kauaa kestä. NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja ja mökkejä Bornholmin saarella ja Vangin kylä on yksi monista varteenotettavista vaihtoehdoista. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme ja varaa unelmiesi mökki Vangista jo tänään!

Vuokraa mökki Vangista

Historiallinen satamakaupunki

Vangin kylä on mainittu ensimmäisen kerran 1500-luvulla, mutta tutkijat ovat myös löytäneet todisteita, jotka viittaavat siihen, että täällä olisi ollut asutusta jo rauta- sekä viikinkikaudella. Aikaisemmin kaupungin satama oli pääasiassa vain kalastajien käytössä, mutta myöhemmin satamaa käytettiin myös louhitun graniitin kuljetukseen. Vangin kaupunkia reunustaa vaikuttava kalliojyrkännerannikko, jonka korkeuksista voit ihailla upeita auringonlaskuja ja kuvankauniita maisemia. Kaupungista löytyy muun muassa monia pieniä ja idyllisiä kahviloita sekä ravintoloita ja alue pitää sisällään monia mielenkiintoisia retkiä ja pieniä reissuja. Satamasta löydät muun muassa gallerian, graniittilouhoksen muistomerkin sekä leikkikentän lapsille.

Vuokraa mökki Vangista

Koe Bornholmin Vang

Vangin pieni kylä on tunnettu muun muassa sen vaihtelevasta ja monipuolisesta luonnosta. Täältä löytyy loistavat mahdollisuudet patikointiin ja maastopyöräilyyn. Kiipeä rannikon kalliojyrkänteille nauttimaan upeista auringonlaskuista tai lähde perheesi kanssa pienelle päiväretkelle alueen luontoon tai läheisiin nähtävyyksiin. Bornholmista löytyy monia jännittäviä ja mielenkiintoisia retkimahdollisuuksia ja mökki Vangista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua niihin. Esimerkiksi vain noin kymmenen kilometrin päässä Vangista sijaitsee Haslen hurmaava kaupunki, joka sijaitsee myös meren rannalla.

Kun sinulla on vuokrattuna mökki Bornholmilta, oli se sitten mistäpäin saarta tahansa, eräs ehdoton nähtävyys lomallasi täällä on Hammershusin linnoituksen vaikuttavat rauniot. Etenkin mökki Vangista tarjoaa loistavan perustan lähteä tutustumaan tähän mielenkiintoiseen kohteeseen, sillä Hammershus sijaitsee vain noin viisi kilometriä Vangista pohjoiseen suuntaan. Jos taas matkaat Vangista noin neljä kilometriä etelän suuntaan, saavut Madsebakken kalliokaiverrusalueelle, jonka kaiverrusten uskotaan olevan jopa 3500 vuotta vanhoja.

Vuokraa mökki Vangista

Vuokraa mökki Vangista NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja ja mökkejä Bornholmin aurinkoisella saarella. Laajan valikoimamme ansiosta sinä voit itse valita juuri mieleisesi loma-asunnon lomaasi varten. Etsitkö mökkiä omalla uima-altaalla vai hillitympää ja kotoisampaa kohdetta? Entä oletko lähdössä reissuun suuren tyhmän kanssa vai puolisosi kanssa kahdestaan? Onko etsinnässä lemmikkiystävällinen kohde, jotta voit ottaa nelijalkaisen ystäväsi mukaan matkalle? NOVASOLilla kaikki tämä on mahdollista ja rajaamalla hakua nettisivuillamme löydät juuri sinun kriteereihisi ja toiveisiisi parhaiten vastaavat kohteet. Kaikki valikoimamme loma-asunnot ja mökit Bornholmilla ja muualla Tanskassa ovat laatutarkastettuja, joten voit vakuuttua jokaisen kohteen toimivuudesta huoletta. Tutki valikoimaamme nettisivuillamme ja varaa mökki Vangista seuraavaa lomaasi varten jo tänään!